معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در واکنش به اعلام شهرداری در مورد دور جدید ساماندهی کودکان کار و خیابان، بر لزوم بهرهگیری از «آییننامه ساماندهی کودکان کار و خیابان» که از سوی بهزیستی در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است، تاکید کرد. حبیب الله مسعودی فرید، در واکنش به […]
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در واکنش به اعلام شهرداری در مورد دور جدید ساماندهی کودکان کار و خیابان، بر لزوم بهرهگیری از «آییننامه ساماندهی کودکان کار و خیابان» که از سوی بهزیستی در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است، تاکید کرد.
حبیب الله مسعودی فرید، در واکنش به اعلام خبر دور جدید طرح ساماندهی کودکان کار و خیابان از سوی شهرداری تهران گفت: این موضوع در سطح شهر تهران مطرح شده است اما رویکرد بهزیستی در مورد این کودکان این است که جمعآوری آنها باید بر اساس آیین نامه ساماندهی کودکان کار و خیابان باشد.
وی در ادامه از به روز رسانی این آییننامه و تبدیل آن به یک آییننامه حمایتی خبر داد و گفت: براساس این آیین نامه رویکرد اصلی در مورد ساماندهی کودکان کار و خیابان همکاری با سازمانهای مردم نهاد، رسیدگی به وضع کودکان اتباع بیگانه و رویکرد خانواده محوری در این مورد است. آیین نامه مربوط به این کودکان به تازگی به روز رسانی شده و از سوی سازمان بهزیستی در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر این که بیش از ۷۰ درصد کودکان کار و خیابان استان تهران اتباع بیگانه هستند، افزود: علت مداخله سازمان بهزیستی در مورد این موضوع تنها به دلیل کودک بودن جامعه هدف است و در صورتی که وزارت کشور و اداره اتباع بیگانه کارت موقتی به منزله شناسایی آنها صادر کند نحوه خدمت رسانی بهزیستی به این کودکان تسریع و تسهل میشود و میتوانیم با خیال راحت به وضع این کودکان رسیدگی کنیم.
مسعودی فرید با اشاره به مسئولیت دستگاههای مختلف در قبال این کودکان تصریح کرد: وزارت بهداشت و آموزش و پرورش و وزارت امور خارجه از جمله دستگاههای دخیل در این موضوع هستند. همچنین در مورد کودکان ایرانی باید امکانات لازم در مورد وضعیت بیمه سلامت آنها فراهم شود.