منشا آن چه چیزی می تواند باشد جز هراس از این فصل و بازی های سخت که در شروع باید به اندازه کافی محکوم بود و جسور، اما شاید نه آنقدر که داوران مرتبا کارت زرد و قرمز در دست داشته باشند و به تنبیه بازیکنان خطاکار بپردازند. فصل که شروع شد گمانش می رفت […]

منشا آن چه چیزی می تواند باشد جز هراس از این فصل و بازی های سخت که در شروع باید به اندازه کافی محکوم بود و جسور، اما شاید نه آنقدر که داوران مرتبا کارت زرد و قرمز در دست داشته باشند و به تنبیه بازیکنان خطاکار بپردازند.

فصل که شروع شد گمانش می رفت که تیم ها برای بهبود شرایط فنی خود به دنبال کیفیت در نحوه بازی باشند ولی پیداست که فقط قوای بدنی شان می چربد! آنها تازه از فصل بدنسازی فارغ شده اند و هنوز قوای اضافی در بدن دارند. خطاهای شدید و تکل های بی محابا کار آمبولانسی ها را هم زیاد کرده و آنان نیز مداوم در حال کار هستند!

اینقدر غلظت خطا در فوتبال ایران زیاد است که اگر بازی سپید رود رشت و سپاهان ۷ گل نداشت از تعداد گل ها نیز در طی دو هفته برگزاری مسابقه بالاتر می رفت!

دیدارهای هفته دوم لیگ برتر  به پایان رسید و شاهد بازی های پر برخوردی بودیم به طوریکه ۴ بازیکن و یک سرمربی اخراجی و ۲۴ کارت زرد حاصل کار داوران این دیدارها بود.

بازی بین تیم های ذوب آهن و استقلال در کنار ۴ گل زیبایی که شاهد بودیم، ۲ بازیکن اخراجی نیز حاصل کار داور در این دیدار پر برخورد بود. بیژن حیدری که قضاوت این بازی سخت را بر عهده داشت، رضا حبیب زاده، محمد نژادمهدی و وحید محمدزاده را با کارت زرد خود جریمه کرد. اما محمدزاده که در دقیقه ۵۹ اولین اخطار خود را از داور بازی دریافت کرده بود، در دقیقه ۷۴ نیز با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد.
در بین استقلالی ها نیز فرشاد محمدی مهر، آرمین سهرابیان و اللهیار صیادمنش بازیکنانی بودند که از داور کارت زرد گرفتند. محمد دانشگر نیز در دقایق ۱۰ و ۹۱ با دریافت ۲ کارت زرد از زمین بازی اخراج شد و بازی بعدی تیمش را از دست داد.

دیدار تیم های استقلال خوزستان و پدیده دو بازیکن اخراجی را به خود دید. محمد قنبری مدافع پدیده با دریافت دو کارت زرد در نیمه اول از زمین بازی اخراج شد. وحید نامداری بازیکن جوان استقلال خوزستان نیز با دریافت ۲ کارت زرد به جمع اخراجی های هفته پیوست.

در بازی پارس جنوبی جم و نفت مسجد سلیمان رضا عادل به احمد گوهری از پارس جم و میلاد خدایی اصل و علیرضا علیزاده از نفت مسجد سلیمان کارت زرد داد. سید وحید کاظمی داور بازی پیکان و سایپا هم با دادن کارت زرد به فراز امامعلی از پیکان و روزبه شاه علیدوست، حامد فلاح زاده و مهدی ترابی از سایپا، ۴ اخطار را ثبت کرد.

رضا کرمانشاهی قضاوت دیدار تراکتورسازی و نساجی را بر عهده داشت که علی طاهران از تیم میزبان و مجتبی ممشلی، محمد عباس زاده، حامد لک و محمدمهدی نظری نیز ار تیم مهمان با کارت زرد جریمه کرد.

حسین زرگر نیز در دیدار تیم های پرسپولیس و فولاد با دو کارت زردی که به سینا مریدی داد، چهارمین بازیکن اخراجی هفته را رقم زد. مهدی مرجانزاده داور بازی صنعت نفت آبادان و گسترش فولاد هم اکبر ایمانی را از نفت و فرید بهزادی کریمی و توحید غلامی از گسترش فولاد را با کارت زرد جریمه کرد.

در پرگل ترین بازی هفته نیز که سپاهان با نتیجه ۶ بر یک سپیدرود را شکست داد، محمدحسین زاهدی فرد به ۲ بازیکن از هر تیم اخطار داد. محمد نزهتی و محمدرضا خرسندنیا از سپیدرود و مهرداد محمدی و سعید آقایی از سپاهان در این بازی کارت زرد گرفتند. خداداد عزیزی هم که در اواخر نیمه اول با اعتراض به داوری از زمین بازی اخراج شده بود، حاشیه های زیادی را به وجود آورد و با هواداران معترض تیم خود نیز درگیر شد. اعتراض خداداد به گل چهارم سپاهان بود که در شرایط آفساید توسط مهرداد محمدی به ثمر رسید. در این بازی شاهد اعلام تنها ضربه پنالتی هفته هم بودیم که به سود سپیدرود اعلام شد و حسین ابراهیمی آن را تبدیل به گل کرد.

پیداست که علت اصلی این تنش ها فشاری است که روی تیم ها وجود دارد و آنان می کوشند تا فضای ایمنی را برای خود هم روی سکوها و هم از جانب مدیران بدست آورند. تیم های لیگ برتری هزینه می کنند و در ازای آن نتیجه می خواهند. زمانی که این اتفاق روی ندهد واکنش ها پس از اندکی صبر نمایان می شود. این شروع پرهزینه و کارت های زرد و قرمز زیاد متاثر از تمام انتظاری است که مربیان برای رهایی از این فضا به جان می خرند. اینجا در لیگ برتر کسی اعصاب ندارد. عقب تر بایستید که تکل نشوید!