حسینعلی ابراهیمی مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران صبح سه شنبه در جلسه بررسی وضعیت شناگاه های مازندران بابیان اینکه همکاری بین بخشی برای ساماندهی شناگاهها نیازداریم گفت: قرارگرفتن دستگاه های اجرایی در کنار یکدیگر اقدام ارزشمندی است و هرچند تفاهمنامه ها الزام قانونی ندارد زیرا بسیاری از تفاهمنامه ها حالت نمایشی دارد. وی با اشاره […]
حسینعلی ابراهیمی مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران صبح سه شنبه در جلسه بررسی وضعیت شناگاه های مازندران بابیان اینکه همکاری بین بخشی برای ساماندهی شناگاهها نیازداریم گفت: قرارگرفتن دستگاه های اجرایی در کنار یکدیگر اقدام ارزشمندی است و هرچند تفاهمنامه ها الزام قانونی ندارد زیرا بسیاری از تفاهمنامه ها حالت نمایشی دارد.
وی با اشاره به آلودگی برخی شناگاههای استان تصریح کرد: نه به تعطیلی شناگاه ها و نه به فعالیت آن با روند کنونی اعتقاد داریم اما در مجموع امسال شاهد تعطیلی چهار شناگاه در استان بوده ایم.
وی افزود: در حال حاضر ۴۳ شناگاه استان دارای پرچم زرد هستند و امیدواریم با اقدامات صورت گرفته این پرچم آبی شود.
موسوی کارشناس محیط زیست مازندران نیز با عنوان اینکه بیشترین شناگاه های استان در بابلسر و محمودآباد واقع شده است گفت: شهرستان های گلوگاه، نکا و عباس آباد نیز از داشتن شناگاه محروم هستند.
وی اظهار داشت: در سال قبل پنج بار از هر شناگاه و امسال نیز یکبار از هر شناگاه نمونه برداری شده و مهمترین شاخصه زیست محیطی آن است که تجمع فاضلاب و نگهداری حیوانات اهلی و غیراهلی و احشام در شناگاه ممنوع است و سرویس های بهداشتی باید مناسب باشد./مهر