روستاهای کپری شهرستانهای سرباز و پیشین استان سیستان و بلوچستان صاحب خانههای آجری و امن شدند. به گزارش ایلنا، فرمانده گروه مهندسی رزمی۴۰ صاحب الزمان نیروی زمینی سپاه پاسداران مستقر در اصفهان گفت: با استقرار این گروه از سه سال پیش در این مناطق، با هدف محرومیت زدایی چون راه سازی، آبرسانی، مدرسه و […]
روستاهای کپری شهرستانهای سرباز و پیشین استان سیستان و بلوچستان صاحب خانههای آجری و امن شدند.
به گزارش ایلنا، فرمانده گروه مهندسی رزمی۴۰ صاحب الزمان نیروی زمینی سپاه پاسداران مستقر در اصفهان گفت: با استقرار این گروه از سه سال پیش در این مناطق، با هدف محرومیت زدایی چون راه سازی، آبرسانی، مدرسه و خانه سازی، حذف خانههای کپری در این استان آغاز شد.
سردار پاسدار محمد گرامی افزود: هم اکنون خانههای کپری تمام روستاهای بیش از ۱۲۰خانواری شهرستانهای سرباز و پیشین که وضعیت مناسبی نداشتند حذف و خانههایی امن با سرویسهای بهداشتی و حمام مناسب ساخته و تحویل روستاییان شده است.
وی گفت: تا پایان امسال ۱۷۰خانه آجری و امن تکمیل و جایگزین خانههای سست کپری در روستاهای مرزی شهرهای سرباز و پیشیین در استان سیستان و بلوچستان میشود.
اردبیل رتبه سوم کشوری در تولید عسل را کسب کرد
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: این استان امسال با تولید بیش از ۶ هزار و ۴۳ تن رتبه سوم کشوری در تولید عسل را به خود اختصاص داد.
نوبخت اژدری افزود: تعداد کندوهای زنبور عسل استان ۳۴۱ هزار کندو است که ۹۹ درصد آنها به صورت مدرن و تنها یک درصد آنها به صورت کندوی بومی هستند.
وی تعداد افرادی که به این حرفه مشغول هستند را سه هزار و ۸۶۴ نفر ذکر کرد و گفت: سه هزار و ۲۵۸ نفر در این زنبورستان ها به عنوان کارگر و تکنیسین زنبورداری مشغول کار هستند.
اژدری اظهار داشت: میزان تولید عسل در استان ۶ هزار و ۴۳ تن و میانگین تولید از هر کندوی مدرن ۱۹ کیلوگرم و از هرکندوی بومی ۱۰ کیلوگرم است.
وی افزود: از مجموع عسل تولیدی در استان هزار تن سرانه مصرف استان بوده و حدود پنج هزار تن نیز مازاد بر مصرف نیاز استان به سایر استان های کشور ارسال می شود.
بیمارستانهای ۲۵ ساله خوی بهزودی افتتاح میشوند
نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی گفت: حدود ۲۵ سال پیش،۳ بیمارستان در شهرستان خوی کلنگزنی شده که تا سال ۹۵ پیشرفت فیزیکی چندانی نداشتند و از سال ۹۵ به بعد با حضور وزیر بهداشت و با کمک وزارت کار تلاشها آغاز شده و افتتاح میشوند.
سیدتقی کبیری درباره وضعیت بیمارستانهای شهرستان خوی اظهار داشت: امروز در بیمارستانهایی که در خوی در حال فعالیتند با مشکل کمبود رادیولوژیست مواجهایم چراکه که این مشکل سبب گرفتاری بیماران مراجعهکننده میشود و آنها مجبورند به بیمارستانهای خصوصی مراجعه کرده و هزینه زیادی بپردازند.
نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی گفت: دو بیمارستان قدیمی در شهرستان خوی و یک بیمارستان در شهرستان چایپاره با قدمت بالای ۸۰ سال وجود دارد که از حدود ۲۵ سال پیش،۳ بیمارستان در شهرستان خوی کلنگ زنی شده که یکی از آنها بیمارستان ۲۲۲ تخت خوابی امام خمینی (ره) و دیگری بیمارستان تأمین اجتماعی است که تا سال ۹۵ پیشرفت فیزیکی چندانی نداشت و از سال ۹۵ به بعد با حضور وزیر بهداشت و با کمک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ۲ مرحله، پیشرفت فیزیکی هر دو بیمارستان بهبود یافته و امسال افتتاح میشوند.
وی افزود: امسال بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی آیتالله خویی نیز از لحاظ ساختاری خاتمه یافته اما در سال ۹۸ افتتاح میشود و اگر این ۳ بیمارستان در شهرستان خوی افتتاح شوند بیش از ۵۰۰ تخت بیمارستانی به مراکز درمانی استان اضافه میشود.
برنج خارجی با دخالت وزارت صنعت وارد کشور میشود
رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان گفت: دخالتها و اعمال نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت باعث واردات برنج خارجی میشود.
جبار کوچکینژاد اظهار داشت: عدم وجود یک نگاه و سیاستگذاری مشخص در بدنه دولت آسیبهایی را در حوزه بازرگانی محصولات کشاورزی به وجود آورده به طوریکه اعمال نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت باعث واردات برنج خارجی به داخل کشور میشود.
رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان عنوان کرد: باتوجه به نوع مسئولیت و وظایف سازمانی که بر عهده وزارت جهاد کشاورزی گذاشته شده است قطعاً این دستگاه در بدنه دولت بیشتر از سایر وزارتخانههای دیگر قادر به درک مشکلات و دغدغههای عموم فعالان عرصه کشاورزی است.
نماینده مردم رشت در مجلس تصریح کرد: از آنجا که وزارتخانههایی نظیر صنعت، معدن و تجارت بیشتر از همه با تجار و واردکنندگان انواع محصولات ارتباط نزدیک دارد بنابراین بین این دستگاه و وزارتخانه جهاد کشاورزی نوعی اختلاف دیدگاه و نظر در برخی از مسائل وجود دارد.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ابراز داشت: یکی از بزرگترین نگرانیهای نمایندگان به ویژه مجمع نمایندگان گیلان، عزم سازمان تعزیرات حکومتی جهت توزیع برنجهای احتکار شده در بازار داخلی بود که این تصمیم آنان واکنشهای متفاوتی را در مجلس به دنبال داشت.