«ملی پلاس» بانک ملی ایران، انقلاب شعب در نظام بانکی مدیرعامل بانک ملی ایران گفت: پس از ارائه سوپر محصولاتی مانند سامانه «بام»، پیام رسان «بله» و اپلیکیشن «۶۰»، بانک ملی ایران به زودی سوپر محصول دیگری با عنوان «ملی پلاس» را رونمایی خواهد کرد. به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، محمد رضا حسین […]

«ملی پلاس» بانک ملی ایران، انقلاب شعب در نظام بانکی مدیرعامل بانک ملی ایران گفت: پس از ارائه سوپر محصولاتی مانند سامانه «بام»، پیام رسان «بله» و اپلیکیشن «۶۰»، بانک ملی ایران به زودی سوپر محصول دیگری با عنوان «ملی پلاس» را رونمایی خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، محمد رضا حسین زاده با بیان این که اکنون ۹۰ سال از تاسیس نخستین شعبه این بانک گذشته است، افزود: با این حال سیر تحول در بانک ملی ایران هرگز متوقف نشده و در همین راستا به زودی شعبی از بانک افتتاح خواهند شد که در کشور بی نظیر و در دنیا کم نظیرند.
وی اظهار کرد: این شعب که تحت عنوان «ملی پلاس» راه اندازی خواهند شد، امکاناتی منحصر به فرد برای مشتریان به همراه خواهند داشت.
مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان این که شعب «ملی پلاس» تمام الکترونیک و بدون حضور بانکدار اداره می شوند، ادامه داد: در برخی از این شعب، رباتی وجود دارد که به زبان فارسی با مشتری ارتباط برقرار کرده و خدمات لازم را ارائه می دهد.
وی افزود: در نوع دوم شعب «ملی پلاس»، چیدمان بسیار جدیدی پیاده سازی شده که برای «نوجوانان» و «جوانان» بسیار جذاب خواهد بود.
به گفته حسین زاده، مشتریان بانک ملی ایران با آغاز به کار شعب «ملی پلاس» تحولی ساختاری و خیره کننده را مشاهده خواهند کرد؛ اقدامی که حتی در نظام بانکی می تواند انقلاب ایجاد کند.

کمک تسهیلاتی بانک ملی ایران به رونق بخش های اقتصادی کشور
بانک ملی ایران با نگاه حمایتی به بخش های اقتصادی، در پنج ماه ابتدای سال جاری بیش از ۳۴۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.
‌‌در مدت مذکور بخش صنعت و معدن سهم قابل توجهی را از مجموع تسهیلات پرداختی این بانک به خود اختصاص داده به طوری که بالغ بر ۱۲ هزار و ۳۱۱ فقره تسهیلات به این بخش پرداخت شده که ارزش ریالی این تسهیلات به ۴۸ هزار و ۲۷۸ میلیارد ریال می رسد.
‌‌همچنین از ابتدای امسال تا پایان مردادماه، تعداد ۲۲ هزار و ۷۴۴ فقره تسهیلات به ارزش ۱۰ هزار و ۶۳۳ میلیارد ریال به بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و تعداد ۳۵ هزار و ۶۰۶ فقره تسهیلات به ارزش هفت هزار و ۸۱۳ میلیارد ریال به بخش مسکن و ساختمان اختصاص یافته است.
‌همچنین سهم بخش بازرگانی از کل تسهیلات پرداختی بانک ملی ایران به بخش های مختلف اقتصادی کشور طی این مدت، ۵۰ هزار و ۷۹۱ فقره به ارزش ۳۰ هزار و ۱۰۲ میلیارد ریال بوده است.
‌در پنج ماه ابتدای امسال، تعداد ۲۷۴ فقره تسهیلات به ارزش دو هزار و ۷۲۷ میلیارد ریال به بخش صادرات و ۶۳۹ هزار و ۳۳۴ فقره تسهیلات به ارزش ۲۴۶ هزار و ۲۷ میلیارد ریال به بخش خدمات اختصاص یافته است.
‌گفتنی است، در مجموع ۷۶۱ هزار و ۶۰ فقره تسهیلات به ارزش ۳۴۵ هزار و ۵۷۹ میلیارد ریال در پنج ماه ابتدای امسال توسط بانک ملی ایران به بخش های مختلف اقتصادی پرداخت شده است.
‌بانک ملی ایران از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه بیش از ۹۹ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به زوج های جوان پرداخت کرده است.
‌‌این بانک در حمایت از ازدواج جوانان در پنج ماه ابتدای امسال تعداد ۹۹ هزار و ۳۲۶ فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به ارزش بیش از هفت هزار و ۱۲۳ میلیارد ریال تخصیص داده است.
‌بانک ملی ایران از ابتدای مردادماه سال گذشته تا پایان خردادماه سال جاری و در یک سال دولت دوازدهم نیز تعداد ۲۱۴ هزار و ۶۸۸ فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه به ارزش ۲۵ هزار و ۳۸۱ میلیارد ریال پرداخت کرده است.
‌همچنین این بانک در طرح ضربتی ازدواج سال گذشته، بیشترین سهم از کل تسهیلات پرداخت شده قرض الحسنه ازدواج را کسب کرد و از این رو مورد تقدیر بانک مرکزی قرار گرفت.
‌سقف تسهیلات ازدواج در سال ۹۶ مبلغ ۱۰ میلیون تومان برای هر یک از زوجین با مدت بازپرداخت ۴۸ ماه، اقساط مساوی و نرخ کارمزد ۴ درصد بود.
‌سقف این تسهیلات در سال ۹۷ به منظور حمایت از ازدواج جوانان و بر اساس ابلاغ بانک مرکزی به ۱۵ میلیون تومان برای هر یک از زوجین با دوره بازپرداخت ۶۰ ماهه و نرخ کارمزد ۴ درصد افزایش یافت که پرداخت آن بلافاصله در تمامی شعب بانک ملی ایران کلید خورد.
‌لازم به ذکر است، به هر یک از متقاضیان صرفا یک مرتبه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج تعلق می گیرد و متقاضیان به مدت دو سال (۲۴ ماه) از تاریخ عقد، می توانند برای دریافت تسهیلات مذکور اقدام کنند.