معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه در حال برنامه‌ریزی هستیم تا ۳۰ درصد از پست‌های مدیریتی در اختیار زنان قرار گیرد، گفت: بانوان نیز باید تجربه و کفایت لازم برای یک پست مدیریتی داشته باشند، اما مهم این است که نگرش در حال تغییر است و این فرصت‌های جدید […]

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه در حال برنامه‌ریزی هستیم تا ۳۰ درصد از پست‌های مدیریتی در اختیار زنان قرار گیرد، گفت: بانوان نیز باید تجربه و کفایت لازم برای یک پست مدیریتی داشته باشند، اما مهم این است که نگرش در حال تغییر است و این فرصت‌های جدید بسیاری را فراهم می‌کند تا خانم‌ها احساس نکنند به خاطر جنسیت خود دیده نشدند و کنار گذاشته شدند.
معصومه ابتکار با اشاره به سیر صعودی حضور زنان در عرصه‌های علمی، اظهار کرد: امید است بتوانیم در زمینه فراهم‌سازی زیرساخت‌های دولتی به منظور پذیرش شغل مناسب برای زنان در سطوح مدیریتی تلاش لازم را داشته باشیم.
وی افزود: در بخش دولت در حال برنامه‌ریزی هستیم تا ۳۰ درصد از پست‌های مدیریتی در اختیار زنان قرار گیرد و بخشی از مشکل حل شود.
ابتکار تصریح کرد: این امر با دستور رئیس‌جمهور ابلاغ شده و می‌تواند فرصت‌های جدیدی برای زنان به وجود آورد و زمینه را برای حضور خانم‌ها در تصمیمات مدیریتی فراهم کند که موضوع مهمی است.
وی فراهم کردن تسهیلات اشتغال‌زا همانند تسهیلات فراگیر، پایدار و اجرای طرح کارا را از زمینه‌هایی برشمرد که می‌تواند به دختران فارغ‌التحصیل جویای کار در کشور برای یافتن شغل مناسب کمک کند.

 

 

 

استخدام ۳۰۰ محیط‌بان بومی استان‌ها در سال جاری

معاون یگان حفاظت سازمان حفاظت از محیط زیست بااعلام کمبود حدود ۴۰۰۰ نفر نیروی محیط بانی، گفت: امسال قرار است ۳۰۰ محیط بان بومی استان استخدام کنیم.
مهندس فلاحی در یک برنامه رادیویی افزود: در حال حاضر جمعیت کل نیروهایی که در سطح مناطق حفاظت شده محیط زیست کار می کنند ۳۰۰۰ نفر است. این جمعیت با توجه به شرایط کاری همیشه بر سر کار نیستند و شیفیتی کار می کنند.
وی گفت: طبق استاندارد جهانی به ازای هر هزار هکتار باید یک محیط بان وجود داشته باشد. اما با توجه به وسعت مناطق تحت مدیریت سازمان محیط زیست که به ۱۷ میلیون هکتار می رسد به ازای هر ۸۵۰۰ هکتار یک محیط بان وجود دارد و این به معنای ۸,۵ برابر استانداردهای جهانی است.
معاون یگان حفاظت سازمان حفاظت از محیط زیست گفت: طبق چارت مصوب سازمان محیط زیست، باید ۷۳۴۰ نفر در مناطق چهارگانه باشند که در حال حاضر ۵۰ درصد نیرو کمبود داریم که به علت کمبود بودجه است.
به گفته وی، محیط بانان ما در مناطق آزاد نیز فعالیت دارند و تمام قوانین در خصوص برخورد با متخلفان شکار و صید در مناطق حفاظت شده در مناطق آزاد نیز اجرا می شود و شکارچیان بدون پروانه حق شکار را ندارند.

 

 

 

توزیع ۶۰۰ هزار جلد کتاب بین دانش‌آموزان استثنایی

معاون برنامه‌ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی ضمن تشریح اقدامات انجام شده در راستای توانمندسازی معلمان استثنایی و روش‌های جبران کمبود نیرو از چاپ و توزیع ۶۰۰ هزار جلد کتاب درسی برای این دانش‌آموزان خبر داد.
محسن غفوریان با اشاره به وضعیت نیروی انسانی در مدارس استثنایی با توجه به شروع سال تحصیلی اظهار کرد: کمبود نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش به عنوان یک موضوع اصلی مطرح است و همکاران ما در حال پیگیری هستند از طریق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان و اخذ ردیف‌های استخدامی بخشی از کمبودها را جبران کنند. وی افززود: سازمان آموزش و پرورش استثنایی نیز از این قاعده مستثنی نیست. به جد به دنبال تامین نیرو از طریق فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان و آزمون‌های استخدامی هستیم و رایزنی‌هایی با سازمان امور استخدامی در دست انجام داریم و امیدواریم در آینده کمک کننده باشد.
معاون برنامه‌ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه اخیرا بالغ بر ۱۶۰ نفر از معلمان در کشور در سه قطب کردستان، فارس و گلستان با همکاری دفتر همکاری‌های بین‌المللی وزارتخانه در دوره‌هایی موسوم به «آموزش معلمان چند مهارتی» شرکت کردند گفت: هدف ما این است که معلمان را آموزش دهیم تا بتوانند با گروه‌های مختلف معلولیت کار کنند و متخصص بشوند. این آموزش‌ها باعث می‌شود کمی از فشار روی ما در زمینه کمبود نیروی متخصص در بخش‌های مختلف کاسته شود.