مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه رسما به همه مدارس ابتدایی تهران ابلاغ کردیم که نباید در مدارس نمره و آزمون و کتاب کمک درسی داشته باشیم گفت: به جای اینها باید مدرسه محل لذت یادگیری و آماده شدن برای زندگی باشد. عباسعلی باقری در مراسم جشن شکوفه ها و غنچه ها […]

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه رسما به همه مدارس ابتدایی تهران ابلاغ کردیم که نباید در مدارس نمره و آزمون و کتاب کمک درسی داشته باشیم گفت: به جای اینها باید مدرسه محل لذت یادگیری و آماده شدن برای زندگی باشد.
عباسعلی باقری در مراسم جشن شکوفه ها و غنچه ها که در دبستان شهید امیری کیای منطقه ۱۲ تهران برگزار شد با بیان اینکه ثروت برای هر کشور و جامعه‌ای انسان‌هایش هستند و خانواده و مدرسه کارخانه تولید این ثروت‌اند گفت: امید است این دو نهاد کار خود را خوب انجام دهند و ما کشور توسعه یافته‌ای باشیم. وی افزود: خدارا شاکریم که با همت و جسارت آموزش و پرورش، مدارس ابتدایی از نمره و درس و رتبه بندی و اول و دوم شدن نجات پیدا می‌کنند و به سمتی می‌روند که در مدرسه زندگی کنند. مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه رسما به همه مدارس ابتدایی تهران ابلاغ کردیم که نباید در مدارس نمره و آزمون و کتاب کمک درسی داشته باشیم گفت : به جای اینها باید مدرسه محل لذت یادگیری و آماده شدن برای زندگی باشد.

 

تمهیدات آتش‌نشانی برای بازگشایی مدارس

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با تشریح تمهیدات سازمان آتش‌نشانی به مناسبت بازگشایی مدارس گفت که طرح‌ آتش‌نشانی در سه بازه ۱۰ روز از ۲۰ شهریور آغاز شده و تا ۲۰ مهر اجرا می‌شود که شامل آماده‌باش ایتسگاه‌ها، بازرسی از مدارس و اماکن اطراف آنها و ارائه آموزش‌های ایمنی به صورت چهره به چهره در مدارس می‌شود.
جلال ملکی با تشریح تمهیدات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در آستانه بازگشایی مدارس اظهار کرد: سازمان آتش‌نشانی تمهیدات خاصی را تدارک دیده تا با اجرای آن در تامین ایمنی خصوصا در روزهای اولیه بازگشایی مدارس موثر باشد.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه تمهیدات آتش‌نشانی در سه بازه ۱۰ روزه انجام می‌شود گفت: فاز اول طرح آتش‌نشانی از ۲۰ شهریور آغاز شده و تا اول مهر انجام می‌شود که در این بخش تمام کارشناسان اقدام به بازدید از مدارس و اماکن آموزشی و بررسی تجهیزات و سیستم‌های اطفایی آن‌ها کرده‌اند و توصیه‌های لازم به مسئولان مدارس اعلام شد. همچنین کارشناسان از اطراف مدارس نیز بازدید کردند و موارد ناایمن و بخش‌هایی که نیاز به تعمیرات داشته را به صورت مکتوب به شهرداری‌های نواحی اعلام کردند تا نسبت به ایمنی محیط اطراف مدارس نیز اقدام شود.

 

 

مشارکت ۲۱.۵میلیاردی مردم در دهه ولایت

رئیس دبیرخانه مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی با بیان اینکه ۱۰هزار بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان کم‌برخوردار توزیع می‌شود، گفت: در دهه ولایت ۲۱میلیارد و ۵۰۰ میلیون کمک‌ مردمی جمع‌آوری شد. فرهاد اقطار در خصوص تأمین لوازم‌التحریر دانش‌آموزان نیازمند اظهار داشت: با کمک خیرین، برای سال جدید توانستیم ۱۰ هزار پکیج لوازم‌التحریر ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار تهیه کنیم.
وی ادامه داد: بر اساس توافقی که با آموزش و پرورش انجام داده‌ایم، این لوازم‌التحریر را میان استان‌هایی که کم‌برخوردار و محروم هستند، توزیع خواهیم کرد که یکی از این استان‌ها، سیستان و بلوچستان است.
رئیس دبیرخانه مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی به این بسته لوازم‌التحریر اشاره کرد و گفت: کوله‌پشتی، پنج دفتر، مداد در دو رنگ، مدادرنگی، پاک‌کن و تراش، لوازمی است که در این بسته برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است.
وی همچنین به کمک‌های مردمی عید قربان و غدیر (دهه ولایت) اشاره کرد و افزود: در عید قربان تا غدیر ۳۰۰ تن گوشت به بهزیستی اهدا شد که بر اساس ارزشگذاری ریالی و به قیمت هر کیلو ۶۰ هزار تومان، میزان کمک‌هایی که بر اساس اهدای گوشت به بهزیستی انجام شد، ۱۷.۵ میلیارد تومان بود و همچنین طی این مدت میزان کمک‌های نقدی نیز ۱.۳ میلیارد تومان بود. همچنین کمک‌های غیرنقدی ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بود که در مجموع میزان کل کمک‌های ارائه شده خیرین و مردم نیکوکار در دهه ولایت به ۲۱.۵ میلیارد تومان رسیده است.
اقطار تصریح کرد: میزان کمک‌ها نسبت به سال گذشته در همین مدت ۱۱ درصد رشد داشته است.
به گفته رئیس دبیرخانه مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی، استان‌های خراسان رضوی، تهران و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین کمک‌ها را در میزان گوشت اهدایی به بهزیستی داشته‌اند و در خصوص کمک‌های نقدی نیز خراسان رضوی، تهران و فارس، رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصاص داده‌اند.