خانواده ها و مراکز آموزشی وظیفه دارند مهارت های زندگی را به جوانان به ویژه آنهایی که در آستانه ازدواج هستند، آموزش دهند. رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب تهران با بیان این مطلب بر لزوم آموزش پیش از ازدواج تاکید کرد. عباس پوریانی افزود: از آنجایی که بخشی از اختلافات زوجین در […]
خانواده ها و مراکز آموزشی وظیفه دارند مهارت های زندگی را به جوانان به ویژه آنهایی که در آستانه ازدواج هستند، آموزش دهند.
رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب تهران با بیان این مطلب بر لزوم آموزش پیش از ازدواج تاکید کرد. عباس پوریانی افزود: از آنجایی که بخشی از اختلافات زوجین در سال های ابتدایی زندگی مشترک بروز میکند، خانواده ها می توانند با راهنمایی های خود در این زمینه نقش موثری ایفا کنند.
وی با اشاره به نقش ملاقات های مردمی در تسریع رسیدگی به پرونده ها گفت: در ملاقات مردمی امروز تلاش ما در این راستا بود که زوجین را به سمت سازش هدایت کنیم که البته این مساله منوط به این است که خود زوجین پذیرای مصالحه باشند.
پوریانی افزود: گاهی یک مساله کوچک منجر به اختلافات بزرگ خانوادگی می شود؛ بنابراین در این زمینه لزوم یادگیری مهارت های زندگی بیش از پیش حس می شود و نهادهای آموزشی می توانند در این عرصه مثمر ثمر باشند.
آغاز انتخابات انجمن اولیا و مربیان از هفته اول مهر در مدارس
مدیرکل دفتر انجمن اولیا ومربیان وزارت آموزش و پرورش از آغاز انتخابات انجمن اولیا و مربیان از هفته اول مهر در مدارس سراسر کشور خبر داد.
مدیر کل دفتر انجمن اولیا و مربیان ضمن بیان اهمیت نقش برنامهریزی و نظارت اولیای دانشآموزان در امور آموزشی وپرورشی مدارس بر هماهنگی و تعامل میان دو نهاد مقدس خانه و مدرسه تأکید کرد.
نورعلی عباسپور در ادامه صحبتهای خود با بیان این مطلب که انتخابات انجمن اولیا و مربیان مدارس از هفته آغازین مهر در مدارس شروع شده و تا پایان مهر اولیای منتخب در انجمن اولیا و مربیان جدید فعالیت خود را آغاز میکنند، گفت: انجمن تنها بستر قانونی موجود برای توسعه همکاریهای میان اولیا و مربیان است و نقش به سزای اولیا در کیفیت بخشی به اداره و فعالیتهای مدارس قابل تقدیر بوده و بیش از گذشته مورد تأکید است.
او گفت: باید با مشارکت، همدلی و همگرایی والدین فرآیندهای آموزشی و پرورشی بهبود یابد و نقش والدین در اداره امور مدرسه تبیین شود.
مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان با توجه به فرمایش ریاست جمهور مبنی بر کوتاه شده فاصله خانه با مدرسه بر همکاری و تعامل اولیا و مربیان تأکید کرد.
کمبود ۱۷۰هزار مراقب سالمندان درکشور
قائم مقام مرکز علمی – کاربردی کهریزک با اشاره به اینکه برای مراقبت از سالمندان در منزل نیازمند ۱۷۰ هزار نیرو هستیم، گفت: یک تا دو میلیون سالمند نیازمند مراقتب در منزل هستند.
فریبرز بختیاری افزود: در حال حاضر ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار سالمند در کشور داریم که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد این سالمندان نیاز به مراقبت دارند.
وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت و رفاه برای نگهداری و مراقبت در خصوص درمان و بهداشت و نگهداری این سالمندان دچار مشکل هستند، افزود: در حال حاضر کار بنیادی انجام نمی شود و هنوز نمادین کار می کنیم. بختیاری ادامه داد: حدود ۴۰ هزار تخت بیمارستانی و ۱۵ هزار تخت آسایشگاهی در اختیار سالمندان است و همچنین سالمندانی که در خانه هستند نیز نیاز به مراقبت دارند در حالی که متولی ندارند.
وی با اشاره به اینکه حداقل ۱۷۰ هزار مراقب برای نگهداری از سالمندان در خانه نیاز داریم، گفت: افرادی که از آموزش های لازم برخوردار باشند برای نگهداری این افراد نداریم در حالی که ۳۵۰ تا ۴۰۰ آسایشگاه در کشور و همچنین سالمندان در منزل نیازمند مراقب آموزش دیده هستیم. بختیاری افزود: در این بخش در کشور با کمبود مواجه هستیم و باید اقداماتی انجام دهیم تا سالمندان در خانه بمانند و نیاز به آسایشگاه نداشته باشند.
در همین راستا برای تامین مراقبین آموزش دیده آسایشگاه کهریزک، موسسه خیریه کهریزک اقدام به آموزش مراقبین در منزل کرده است.