مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر استان تهران گفت: طبق دستور استاندار تا پایان سال باید حداقل ۲۴ هزار نفر در استان تهران جذب صندوق بیمه اجتماعی روستاییان شوند مهدی ابارشی با بیان اینکه روستاهایی داریم که امکانات اولیه زندگی در آنها فراهم است ولی خالی از سکنه هستند، گفت:: دولت تدبیر و […]
مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر استان تهران گفت: طبق دستور استاندار تا پایان سال باید حداقل ۲۴ هزار نفر در استان تهران جذب صندوق بیمه اجتماعی روستاییان شوند
مهدی ابارشی با بیان اینکه روستاهایی داریم که امکانات اولیه زندگی در آنها فراهم است ولی خالی از سکنه هستند، گفت:: دولت تدبیر و امید در سال های ۹۶ و ۹۷ در بحث بازنشستگی زودتر از موعد روستاییان و و عشایر، مجاهدت بزرگی انجام داد و با ۱۲۰۰ میلیارد تومان کسر بودجه ای که بر ما تحمیل می شد پذیرفت که روستاییان را با ده سال بازنشست کند.
ابارشی خاطرنشان کرد: امروز طعم شیرین بیمه روستایی و عشایر به روستاییان ما چشانده شد.
سرمایه گذاری بخش خصوصی
در پروژههای عمرانی قم
استاندار قم اجرای پروژههای عمرانی در این استان را نیازمند سرمایهگذاری بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: نیازمند افزایش اعتماد بین بخش خصوصی و دولتی هستیم.
سید مهدی صادقی در نشست معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با کارآفرینان روستایی قم اظهار داشت: متأسفانه در بین کارمندان دولت نگاه درستی در مسئله توسعه و حمایت از سرمایهگذاری و بخش خصوصی وجود ندارند. وی با بیان اینکه تا زمانی که تسهیل در روند فعالیت بخش خصوصی انجام نشود شاهد ارتقای پیشرفت و توسعه نخواهیم بود، گفت: در حوزه عمرانی و طرحهایی که دولت در سالهای گذشته انجام داده بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان پروژه بر زمین مانده که انجام کامل آن جز با اطمینان خاطر سرمایهگذاران و ورود بخش خصوصی امکان پذیر نیست.
استاندار قم با بیان اینکه ایجاد مانع در برابر توسعه و رونق اقتصادی استان خیانت به تمام جامعه است، افزود: جلوگیری از توسعه اقتصادی در نهایت دامن تمام افراد را خواهد گرفت.
وی بیان کرد: حمایت از اشتغال فراگیر روستایی یکی از سیاستهای اصلی استان است.
جذب ۳۰۰ میلیارد تومان
برای مکانیزاسیون
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در چهار سال اخیر ۳۰۰ میلیارد تومان برای ارتقای مکانیزاسیون در مازندران جذب شد.
عزیزالله شهیدیفر با بیان اینکه حوزه فعالیت کشاورزی در مازندران وسیع است، بهگونهای که ۴۸۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی، دام و طیور و آبزیپروری داریم، اظهار کرد: کشاورزی سنتی دیگر پاسخگو نیست و باید به سمت و سوی کشاورزی مدرن برویم و کشاورزی مدرن نیازمند تکنولوژی روز دنیاست.
شهیدیفر با بیان اینکه مازندران دارای ۳۳۵ هزار بهرهبردار در بخشهای زراعی، باغی، دام، شیلات، پرورش ماهی و زنبور عسل است، ادامه داد: درصد زیادی از کشاورزی ما سنتی و نیمه مدرن است که باید مدرنش کنیم.