صبح دیروز در جلسه شورای شهر تهران که به مناسبت هفته ناجا برگزار شد، رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: ماموران پلیس در هر رده و یگانی که فعال باشند، از میراث‌های کشور دفاع می‌کنند. سردار حسین رحیمی گفت: مرزبانانمان حتی با فدا کردن جانشان اجازه نمی‌دهند اشراری که از سیا و موساد حمایت شده و […]

صبح دیروز در جلسه شورای شهر تهران که به مناسبت هفته ناجا برگزار شد، رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: ماموران پلیس در هر رده و یگانی که فعال باشند، از میراث‌های کشور دفاع می‌کنند. سردار حسین رحیمی گفت: مرزبانانمان حتی با فدا کردن جانشان اجازه نمی‌دهند اشراری که از سیا و موساد حمایت شده و پشتیبانی مالی می‌شوند بتوانند کاری در مرزها انجام دهند و حتی در داخل شهرها هم می‌بینیم که با چه سختی و مشقتی امنیت را تامین می‌کنند.
وی اظهار کرد: از نظر امکانات و معیشت و … با محدودیت و مشکلاتی مواجه هستیم، اما هیچ وقت این موضوع را بهانه نکرده و با مجاهدت و تلاش سعی کردیم که امنیت با ثبات را تامین کنیم.
رئیس پلیس تهران بزرگ بر همکاری برادرانه با مدیریت شهری تأکید کرد و گفت: از تبدیل ساختمان کلاه فرنگی به موزه پلیس استقبال می‌کنیم.
سردار رحیمی با بیان اینکه پلیس در حوزه‌های تأمین امنیت با کسی تعارف ندارد و با قاطعیت امنیت را برقرار می‌کنیم، گفت: البته اقدامات ارشادی، ‌ایجابی و فرهنگی در دستور کار قرار دارد و بنا نداریم که با اقدامات سلبی با تخلفات برخورد کنیم و برنامه‌ریزی جدی در حوزه اقدامات ایجابی داریم.
وی با بیان اینکه نقطه اتکای مردم، پلیس است و با شعار جامعه محوری و مردم مداری در تمام بخش‌ها فعالیت می‌کنیم، گفت: به تمام پلیس‌ها ابلاغ کردیم که جمعیت آسیب‌پذیرشان را شناسایی کنند و به آن‌ها کمک کنند،‌ چرا که ما نگاهمان این نیست که سریعا پرونده تشکیل دهیم و برخورد پلیسی داشته باشیم، بلکه تا آنجا که مقدور است تلاش می‌کنیم با استفاده از توان خواهران و برادران خوبمان در پلیس و با اتکا به آموزش‌های ویژه‌ای که داده‌ایم از وقوع جرائم پیشگیری کنیم.
رییس پلیس پایتخت با بیان اینکه آمارها نشان می‌دهد که فقط در این بخش بیش از ۳۳ هزار پرونده قبل از اینکه به قوه قضاییه ارسال شود، تعیین تکلیف شد، تصریح کرد: همچنین آموزش رانندگان و راکبان را در دستور کار قرار دادیم به گونه‌ای که سالانه به هزاران نفر از این راکبان و رانندگان آموزش داده شده است.
وی با بیان اینکه بر ما واجب است که با شورا و شهرداری همکاری کنیم، گفت: امیدوارم یک ارتباط برادرانه و تنگاتنگی با مدیریت شهری داشته باشیم، چرا که ۳۰ درصد تخلفات کل کشور متعلق به تهران بزرگ است.
سردار رحیمی با بیان اینکه اعمال قانون باید هدفمند باشد و همان موقع که خلاف می‌کنند باید برگه جریمه را نیز دریافت کنند تا هزینه تخلفات را حس کنند، گفت: در بخش اعمال قانون جرائم مخاطره آمیز و … تلاش خوبی انجام شده است. هر چند که هنوز شرایط مطلوب فراهم نشده است.
وی با بیان اینکه یکی از اعضای شورا در مورد جمع‌آوری خودروهای فرسوده تذکر دادند،‌ گفت: جمع‌آوری این خودروهای رها شده فرسوده جزو اقدامات پلیس است و چنانچه مردم با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرند با اعزام جرثقیل، خودرو را به پارکینگ منتقل می‌کنیم.
رییس پلیس پایتخت با بیان اینکه بیش از ۴۴۲ هزار پرونده در شش ماهه اول سال برای متخلفان تشکیل شده و به مراجع قضایی ارسال کردیم، گفت: ۹۰۰ محکوم فراری نیز دستگیر شدند.
وی با بیان اینکه ورود پلیس به بازار ارز و برخورد با سوداگران سکه و طلا بنا به درخواست بانک مرکزی بوده است، گفت: پلیس در این حوزه نقش اصلی و محوری را داشته به گونه‌ای که نسبت به احضار ۹۴۲ نفر و دستگیری ۱۴۷ سوداگر ارز و سکه اقدام کرده است.
سردار رحیمی با بیان اینکه در این مدت بیش از ۳۰ انبار احتکار کشف و پلمب شد تصریح کرد: ۶۰۰۰ تماس تلفنی با پلیس در شش ماهه اخیر انجام شد که ۳٫۵ میلیون بار واحدهای موتوری ۱۱۰ به محل اعزام شدند.