خرداد ماه بود که علی مطهری، نماینده تهران در مجلس در واکنش به ارسال پیامکهای تهدیدآمیز علیه نمایندگان مجلس در جریان بررسی FATF در مجلس، گفت: «ميگفتند اين افراد نزديك به گروهي از تندروها هستند كه حتي جبهه پايداري را هم قبول ندارند. در واقع اين افراد حتي از جبهه پايداري هم تندروتر هستند. شايد […]
خرداد ماه بود که علی مطهری، نماینده تهران در مجلس در واکنش به ارسال پیامکهای تهدیدآمیز علیه نمایندگان مجلس در جریان بررسی FATF در مجلس، گفت: «ميگفتند اين افراد نزديك به گروهي از تندروها هستند كه حتي جبهه پايداري را هم قبول ندارند. در واقع اين افراد حتي از جبهه پايداري هم تندروتر هستند. شايد بهتر باشد درباره هويت اين افراد از نمايندگان مشهد سوال كنيد. آنها اطلاعات خوبي دارند».
هزینه ارسال پیامک ها از کجا
تامین میشود؟!
هفته گذشته نیز حشمت ا… فلاحت پیشه در سخنرانی خود در مجلس اظهار داشت: «ملاک عمل برایم خنثی کردن نقشه شوم دشمن است، نه پیامک یا طومارنویسی و تهدیدهایی که نمیدانیم منابع تأمین هزینههای آنها کجاست و چه کسانی در سازماندهی آنها نقش دارند! واقعاً برای ما مبهم است که پول ارسال روزانه هزار پیامک تهدیدآمیز به نمایندگان برای مخالفت با FATF یا CFT از کجا تأمین میشود؟ همین سبب میشود که من در حسننیت آنها تردید کنم».
پس از اینکه فلاحت پیشه به صراحت از موضوع پیامکها به نمایندگان رونمایی کرد، برخی نمایندگان دیگر نیز این موضوع را تأیید کردند، به گونه ای که هادی شوشتری، نماینده عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتوگویی اظهار داشت: در روزهای گذشته، بیش از ۵۰۰ پیامک از شمارههای مختلف برای وی ارسال شده و از وی خواستهاند به CFT رأی مخالف بدهد. البته به جز شوشتری، نمایندههای دیگری از جمله طیبه سیاوشی، علیرضا رحیمی، غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی و چند نماینده دیگر هم موضوع را تأیید کردهاند.
همچنین جلال میرزایی نماینده مردم ایلام با شکایت از انبوه پیامکها در مقابله با FATF گفت: به اعتقاد من، جریان پیچیدهای پشت تلاش برای به تصویب نرسیدن این لوایح وجود دارد، به ویژه که میدانیم بیشترین ضرر از پیوستن به این کنوانسیونها، متوجه منافع اسرائیل، آمریکا و عربستان میشود.
با افتخار علیه چرخه فساد رای دادم
روز گذشته نیز پروانه سلحشوری نماینده تهران از دریافت پیامک های تهدید آمیز خبر داد. پروانه سلحشوری نماینده تهران در واکنش به این تهدیدات در کانال تلگرامی خود نوشت:«تا دیروز غروب و بعد از تصویب لایحه CFT، ارسال پیامهای تهدیدآمیز ادامه داشت که نشان میداد برخی از دلواپسان اصلا در جریان زمان رایگیری هم نبودند! کیهان هم نوشته که چرا میترسید بگویید رای دادید. در پیامی هم آمده بود که سلحشوری با گردن شکسته به مجلس آمد تا خیانت خودش را ثابت کند! جناب کیهان و دلواپسان، با افتخار میگویم که با همان گردن شکسته آمدم رای دادم و رای دادیم علیه چرخه فاسد پولشویی و حمایت مالی از تروریسم در ایران و جهان».
این نماینده ملت در ادامه می نویسد:«از دیشب هم فحاشی و نفرین و پیام های تهدید به مرگ شروع شده. اما دلواپسان بدانند عمر دست خداست نه آنها. البته با این تهدیدها ممکن است مقدر بشود عمر آدم توسط یکی از همین دلواپس ها تمام شود که آن هم مایه افتخار است که در راه مبارزه با فساد و پولشویی و تروریسم از دنیا برویم ضمنا عرض کنم که من استخر نمیروم. در تهدیدهایتان به فکر راههای دیگری باشید!»
می خواهند نمایندگان را بترسانند
محمدرضا بادامچی، عضو فراکسیون امید مجلس ایران اظهار داشت: «ارسال پیامکهای تهدید آمیز به نمایندگان در مورد تصویب لایحه CFT همچنان ادامه دارد و می خواهند نمایندگان را بترسانند».
وی افزود: «مدت هاست که پیامک های تهدید آمیز درباره لایحه CFT به نمایندگان ارسال می شود ما تصور می کردیم این پیامک ها بعد از بررسی و تصویب این لایحه پایان یابد، ولی هنوز این پیامک ها ادامه دارد و جنبه نفرین پیدا کرده است».
بادامچی گفت: «در این پیامک ها موضوع امام حسین (ع) و یزید را مطرح و جو ارعاب و ترس برای نمایندگان ایجاد می کنند».
وی ادامه داد:« این ها که این پیامک ها را می دهند تا دیروز می گفتند که این کار را بکن و این کار را نکن؛ اما پس از تصویب این لایحه، لحن پیامک هایشان عوض شده و می گویند ‘وای به حالتان’.»
بادامچی گفت: «افرادی را تشویق می کنند که جلوی مجلس بیایند و داد بزنند، ما شنیده ایم این افراد را از یک مسیر جغرافیایی خاص و محله هایی با اتوبوس مقابل مجلس آورده اند، واقعا این کارها شایسته ملت فرهیخته ایران نیست».
منبع پیامکهای تهدید آمیز مشخص است
محمدرحیم نوروزیان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی نوشت: در خصوص منبع پیامکهای ارسالی FATF به نمایندگان مجلس اظهار کرد: «متولی اصلی پیامکهای ارسالی به نمایندگان شناسایی نمیخواهد و خود افراد دخیل در این امر اعلام کرده اند که ارسال این پیامک ها کار چه کسی است».
وی افزود: «این فرد تاکنون دستگیر نشده و از سوی یک حسینیه است که آشکارا اعلام کردند که کار آنها بوده و مساله پنهانی نبوده است».
نوروزیان بیان کرد: «این فرد آقای خلیل موحد(عضو سابق شورای شهر مشهد) بوده که در حسینیه ای در خیابان چمران مشهد مشغول فعالیت است».
نوروزیان گفت: «بعضی از افرادی که این پیامکها را ارسال کردند، اصلا نمیدانند FATF چه هست؛ این نوع حرکتها مطرود است و ما باید برای رای مردم و نظر آن ها احترام قائل شویم».
تعرض به حریم خصوصی نمایندگان
با توجه به شواهد و قرائن موجود در نهایت می توان به نتیجه رسید که اشخاص حقیقی پشت پرده این جریان، تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بر روند طبیعی کشور تاثیرگذار باشند تا جایی که احمد مازنی نماینده مردم تهران در واکنش به تهدیدات پیامکی گفته بود: «این افراد فکر میکنند که کشور باید به روش و سلیقه آنها اداره شود». رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه می گوید:« آنها اعتقادی به حقالناس ندارند. زیرا از ساعت ۱۲ شب به بعد تا صبح مرتباً پیامک میفرستند و به حریم خصوصی نمایندگان تعرض میکنند.»
در نهایت سوالی که امروز در اذهان عمومی مطرح شده، این است که چرا مسئولین و مقامات امنیتی با وجود محرض بودن وقوع جرم توسط افرادی شناخته شده ، به این مساله ورود پیدا نکرده و به عنوان مدعی العموم با چنین هنجارشکنیهایی برخورد نمی کنند.