یک محیط بان پارک ملی گلستان در درگیری صبح روز دیروز با شکارچیان غیرمجاز به شهادت رسید و دو محیط بان دیگر زخمی شدند. این درگیری در منطقه سولگرد پارک ملی گلستان رخ داد. اداره ‌کل محیط زیست گلستان با تایید خبر این درگیری و شهادت محیط‌ بان گلستانی اعلام کرد که جزئیات این حادثه […]

یک محیط بان پارک ملی گلستان در درگیری صبح روز دیروز با شکارچیان غیرمجاز به شهادت رسید و دو محیط بان دیگر زخمی شدند.
این درگیری در منطقه سولگرد پارک ملی گلستان رخ داد.
اداره ‌کل محیط زیست گلستان با تایید خبر این درگیری و شهادت محیط‌ بان گلستانی اعلام کرد که جزئیات این حادثه بزودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.
گلستان قدیمی‌ ترین پارک ملی ثبت شده در ایران و پناهگاهی کم‌ نظیر برای حیات ‌وحش است که ۱۳۵۰ گونه گیاهی و ۳۰۲ گونه جانوری، از جمله نیمی از گونه ‌های پستانداران ایران را در حدود ۹۰۰ کیلومتر مربع گستره خود جای داده و به همین دلیل به عنوان ذخیره ‌گاه زیست ‌کره در میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده ‌است.
پارک ملی گلستان از بهترین زیستگاه ‌های پستانداران بزرگی چون پلنگ، خرس قهوه‌ ای، گرگ، وشق، مرال، شوکا، گوسفند وحشی و بز وحشی، آهوی ایرانی و گراز است و به ویژه به خاطر جمعیت فراوان قوچ و میش اوریال معروف است.
گلستان در سال ۱۳۵۴ نخستین پارک ملی ایران شد که در فهرست میراث جهانی یونسکو به عنوان یکی از ۵۰ ذخیره‌ گاه زیستکره به ثبت رسیده ‌است.
بیشتر گستره پارک در استان گلستان، حدود ۳۴ درصد آن در استان خراسان شمالی و بخش ناچیزی نیز در استان سمنان قرار دارد.

 

یک کارگر در عمق چاه ۴۰ متری جان باخت

یک کارگر ۴۰ ساله در عمق چاه ۴۰ متری در بازار آهنگران تهران جان باخت.
سید جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران افزود: این حادثه به سامانه ۱۲۵ اعلام و بلافاصله مأموران دو ایستگاه آتش نشانی به محل اعزام شدند.
وی افزود: در محوطه پشتی یک مجتمع تجاری یک حلقه چاه ۴۰ متری وجود داشت و یک کارگر در درون این چاه مشغول فعالیت بود.
ملکی ادامه داد: در حالی که کارگران در قسمت بالای چاه حضور داشتند از فعالیت نکردن این کارگر در مدت زیاد نگران شدند و بلافاصله مراتب را به سامانه ۱۲۵ اطلاع دادند.
ملکی خاطرنشان کرد: آتش نشانان پس از ایمن سازی وارد این چاه شدند و جسم بی جان این کارگر ایرانی را از درون چاه خارج کردند.
سخنگوی آتش نشانی تهران با بیان اینکه علت دقیق این حادثه در دست بررسی گفت: سمی بودن چاه و نبود اکسیژن لازم در قسمت انتهای این چاه می تواند از دلایل مرگ این کارگر مقنی باشد.

 

طلبه همدانی و همسر او با ضربات چاقو مجروح شدند

رئیس پلیس آگاهی استان همدان از تحت تعقیب بودن ضارب طلبه همدانی و همسر او از اهالی منطقه خضر همدان خبر داد و گفت: به‌زودی این فرد ضارب با رصد اطلاعاتی و همکاری همه جانبه نیروهای امنیتی دستگیر می‌شود.
سرهنگ رضا زراعی اظهار داشت: بر اساس اخبار واصله فردی با حالت غیرعادی وارد منزل همسایه خود که دیوار به دیوار به محل سکونت آنها در منطقه خضر ساکن بودند شده و با ضربات چاقو ابتدا شوهر را از ناحیه سر و سپس با داد و فریاد و کمک خواهی همسرش، همسر او را هم از روبه‌رو و سپس از پشت سر مجروح کرده است.
وی افزود: با داد و فریاد این مجروحان و کمک خواهی آنان ضارب از ترس گیر افتادن هراسان و به داخل کوچه فرار می‌کند که در این حین با دختر بچه‌ای کوچک هم برخورد او را هم زخمی کرده است.
رئیس پلیس آگاهی استان اظهار داشت: ضارب اکنون فراری است اما پلیس با ترفندهای اطلاعاتی و همکاری‌های عمومی که دریافت می‌کند به‌زودی ضارب را دستگیر می‌کند از مردم استان همدان هم تقاضا کرد اگر اطلاعاتی در این حوزه دارند با پلیس درمیان بگذارند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان هم  گفت: به گفته پدر ضارب فرزند آنها با این خانواده هیچ مشکلی نداشته و سال‌ها با صلح  و دوستی در کنار هم  زندگی می‌کردند و به صورت غیر منتظره این حادثه تاسف‌بار را موجب شده است.
حسین بشری تاکید کرد: پلیس تمام تلاش خود را برای دستگیری ضارب در اسرع وقت به‌کار گرفته و ضارب به‌زودی در چنگال پلیس استان  گرفتار می‌شود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان هم در باره وضعیت مجروحان این حادثه گفت: مرد خانواده (۴۸ ساله) با حالت آسیب دیدگی بر اثر ضربات چاقو از ناحیه ساعد، سر و گوش به مرکز درمانی بعثت منتقل شده بود که آسیب دیدگی مختصری هم در ناحیه شکم داشت.
جعفر شاهرخی با تاکید بر اینکه وضعیت عمومی هر دو مجروح این حادثه مناسب و روبه بهبودی است اظهار داشت: اقدام‌های درمانی اولیه مانند سی تی اسکن و غیره برای او انجام شده و این مجروح به دلیل نوع جراحت‌ها وارده نیازی به اتاق عمل نداشته و اکنون هم تحت نظر و بستری بوده و هوشیار است.
وی افزود: همسر وی نیز با مجروحیت از ناحیه سمت چپ بدن به بیمارستان منتقل شده بود که بدون هدر دادن وقت همکاران ما در بخش اورژانس خدمات درمانی مناسب را برای او انجام دادیم تا برای پذیرش در اتاق عمل آماده شود.
شاهرخی گفت: با پذیرش این مجروح او به اتاق عمل منتقل و عمل جراحی نواحی آسیب دیده را  متخصصان بیمارستان انجام دادند وی نیز در حال حاضر هوشیار و تحت نظر پزشکان بیمارستان بوده و به لحاظ درمانی رو به بهبود است.