یک فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: در دولت دوازدهم به مراتب کمتر از توانایی‌های جهانگیری استفاده کرده‌اند و او را مورد مشورت قرار ندادند. عبدالله ناصری فعال سیاسی، درباره وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور برای وزارتخانه‌های کار، اقتصاد،‌ راه و صمت گفت: افرادی که برای این وزارتخانه‌ها معرفی شدند را تا حدودی می‌شناسم. آقایان شریعتمداری و […]

یک فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: در دولت دوازدهم به مراتب کمتر از توانایی‌های جهانگیری استفاده کرده‌اند و او را مورد مشورت قرار ندادند.
عبدالله ناصری فعال سیاسی، درباره وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور برای وزارتخانه‌های کار، اقتصاد،‌ راه و صمت گفت: افرادی که برای این وزارتخانه‌ها معرفی شدند را تا حدودی می‌شناسم. آقایان شریعتمداری و دژپسند در دوران اصلاحات وزیر و معاون وزیر بود که عملکرد مثبتی داشتند.
وی ادامه داد: دژپسند در دولت اول روحانی در سازمان برنامه و بودجه حضور داشت و عملکرد خوبی هم از خود نشان داد که البته مخالفت‌هایی هم با وی مطرح بود. دژپسند از نظر علمی فردی تئوریسن است که اقتصاد را می‌فهمد و در این حوزه تجربه‌های بسیار خوبی دارد.
این عضو هیات مدیره بنیاد باران با بیان اینکه دژپسند با اقتصاد آشنایی دارد، گفت: وی آدم توانایی است و از نظر علمی و وقت‌گذاری برای مسئولیت، فرد شایسته‌ای است.
ناصری تاکید کرد: ایجاد یک اتفاق مهم در اقتصاد منوط به تصمیم‌گیری کلان در راس حاکمیت است که بخشی از آن به شرایط بین‌المللی و بخشی دیگر متناسب با ساماندهی داخلی و اصلاح ساختار فاسد اقتصادی است.
این عضو شورای مشورتی اصلاح‌طلبان خاطرنشان کرد: امروز نگاه نخبگان و کنشگران سیاسی این است که بخش اصولگرایی اعتدال و توسعه جریان نزدیک به آقای واعظی و نوبخت دستشان بازتر شده و جریان متمایل به اصلاح‌طلبی این حزب یعنی آقای ترکان و بانک موقعیت‌شان محدودتر شده‌ است.
ناصری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در روزهای گذشته آقای جهانگیری گلایه‌هایی را عنوان کرد و حتی گفت در دولت اجازه عوض کردن منشی خود را ندارد آیا این امر حاکی از اختلاف داخلی در کابینه می‌شود؟ گفت: سخنان آقای جهانگیری دارای پیام‌هایی بود، در مورد ایشان به رغم تلاش‌های خوبی که در زمان انتخابات برای آقای روحانی انجام داد که هزینه هم داد اما حقش را به خوبی ادا نکردند و در دولت دوازدهم به مراتب کمتر از توانایی‌های وی استفاده کرده‌اند و او را مورد مشورت قرار ندادند.
ناصری با اشاره به دستگیری برادر معاون اول به اتهام مسائل اقتصادی گفت: رسیدگی به مسائل اقتصادی کنشگران اقتصادی یک قائله است و آنان باید پاسخگو باشند اما دستگیری برادر معاون اول بلافاصله بعد از انتخابات ۹۶ حاوی یک پیام بود که باعث شد آقای جهانگیری فرصت طلایی خود را از دست بدهد.
ناصری تاکید کرد: به نظر من آقای جهانگیری باید بماند و بحران ارز را مدیریت کند. او دلار ۴۲۰۰ تومانی را عنوان کرد که به منزله پایان دوران بود اما دیدیم که بحران تمام نشد. بنابراین او باید مسئولیت به عهده بگیرد و مدیریت و میدان‌داری کند و وقتی بحران ارز را سامان داد کنار برود.
وی افزود: به نظر می‌رسد آقای جهانگیری بهتر است اوضاع را سر و سامان دهد و برای انتخابات مجلس بیاید و اتفاقات خوبی را به همراه یک فراکسیون قوی رقم بزند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره گلایه برخی از نمایندگان مجلس و فعالان سیاسی مبنی بر این‌که رئیس‌جمهور با آنها را برای انتخاب وزرا مشورت نکرده است، گفت: انتخاب وزرا از اختیارات رئیس‌جمهور است در دولت‌های گذشته نیز چنین موردی نبوده اما باید گفت زمانی که مثلاً پای انتخاب وزیر اطلاعات در میان باشد، آقای روحانی از هر شخصی آگاه‌تر است. اما با توجه به اینکه این چهار وزارتخانه اقتصادی هستند و روحانی هم نمی‌تواند بگوید اقتصاددان است، باید از جامعه کارشناسی مشورت می‌گرفت که البته من از جزئیات این کار خبر ندارم.