علی نجفی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد تصمیم گیری برای پیوستن به FATF ،گفت: جلسه‌ای را آقای ظریف، جهانگیری و بانک مرکزی با شورای نگهبان داشته اند، استدلال ها و دیدگاههای خودشان را گفته اند،عدم تصویب FATFابزاری و بهانه ای برای مخالفین و دشمنان ما خواهد بود که بتوانند […]

 

علی نجفی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد تصمیم گیری برای پیوستن به FATF ،گفت: جلسه‌ای را آقای ظریف، جهانگیری و بانک مرکزی با شورای نگهبان داشته اند، استدلال ها و دیدگاههای خودشان را گفته اند،عدم تصویب FATFابزاری و بهانه ای برای مخالفین و دشمنان ما خواهد بود که بتوانند علیه ایران در دنیا فضاسازی کنند.
نماینده بابل در مجلس ادامه داد: قطعا پیوستن به FATFمی تواند فرصت هایی را برای ما ایجاد کند. حق شرط های پیوستن به این کنوانسیون به نفع ما خواهد بود. سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: روسیه و چین به ما گفته‌اند اگر به «FATF» نپیوندید رابطه‌مان با ایران دچار مشکل می‌شود.
نجفی بیان کرد: بسیاری از کشورها این نکته را به صورت شفاف به ما گفته‌اند که اگر به FATFنپیودید روابط دوجانبه ما با شما دچار مشکل می شود و این کشورها الزاما کشورهای غربی هم نبودند و بعضاً کشورهای همانند چین و روسیه که روابط خوبی با آنها داریم نیز این مطلب را به ما گفته اند. وی خاطر نشان کرد: اینکه گروه اقدام مالی مجددا فرصت چهارماهه ای را به ایران داد انعکاسی از تصمیم مجلس در تصویب لوایح چهارگانه بود و امیدواریم پروسه قانونی داخلی زودتر طی شود و در نهایت به تایید برسد و این بهانه از مخالفین ما گرفته شود. سخنگوی کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد:شورای نگهبان در حال بررسی است و قطعا وفق قانون نظر خواهد داد و امیدواریم نظرات شورای نگهبان در راستای حفظ منافع کشور باشد ./عصرایران

یاسر هاشمی: روسیاهی برای زغال می‌ماند
یاسر هاشمی رفسنجانی طی یادداشتی نوشت: اگرچه هاشمی زدایان چهار نعل می تازند تا در غبار سم اسبانشان ؛ حقیقت ها پنهان بماند؛ اما فردا که غبارها بنشیند و خورشید حقیقت نمایان شود؛ مطمئن باشید دانشگاه آزاد اسلامی؛ هم برای ایران عزیز و هم برای ایران ؛ عزیز می ماند.
ثانیا این روز‌ها هر جا که می‌روم؛ به خاطر اتفاقاتی که از فردای ارتحال آیت الله هاشمی و به خصوص از سه ماه پیش در دانشگاه آزاد اسلامی افتاد و مثل بازی دومینو ادامه دار است؛ خیلی از دانشجویان جدید و قدیم و خانواده‌های آنها؛ مخصوصا فارغ التحصیلان بزرگترین دانشگاه حضوری دنیا؛ شدیدا ابراز نگرانی می‌کنند که با این شیوه مدیریت و موضع گیری‌های مسئولان خود نظام پندار؛ آینده این دانشگاه و سوابق علمی ما چه می‌شود؟ با نهایت اطمینان به این عزیزان می‌گویم که زمستان هیچ وقت برای همیشه در هیچ باغی نمی‌ماند؛ حتی اگر در و دیوار باغ قندیل ببندد و تاریخ؛ اتفاقاتی از این دست را زیاد دیده است. در مثل مناقشه نیست و من هم نمی‌خواهم به طریق قیاس بنویسم؛ اما تاریخ اسلام و ایران را بخوانید و ببینید که چگونه در مقاطعی؛ جا‌هایی را ویران کردند؛ شخم زدند و حتی به آب بستند؛ تا آثاری برای مردم نماند و الان می‌بینیم که همان اماکن چگونه عزیز شده اند و به قول معروف « روسیاهی برای زغال و زغال اندیشان ماند.»
مگر می‌شود دانشگاهی را که به صورت مستقیم با بیش از ۷ میلیون تحصیلکرده و به شکل غیر مستقیم با همین مقدار خانواده ایرانی ارتباط علمی و عاطفی دارد و، چون خورشید می‌درخشد؛ با سیاست‌های سلیقه‌ای و خلق الساعه از آسمان زدود؟
دانشگاهی که آن کلام امام راحل را به عنوان سند هویت خویش دارد که «من امیدوارم که شما آقایان و سایرین کمک کنید تا این دانشگاه که به پیشنهاد آقای هاشمی تاسیس گردید و پیشنهاد خوبی است؛ فعالیتش زیاد گردیده و توسعه یابد.»
اگرچه هاشمی زدایان چهار نعل می‌تازند تا در غبار سم اسبانشان؛ حقیقت‌ها پنهان بماند؛ اما فردا که غبار‌ها بنشیند و خورشید حقیقت نمایان شود؛ مطمئن باشید دانشگاه آزاد اسلامی؛ هم برای ایران عزیز و هم برای ایران؛ عزیز می‌ماند./انتخاب

گروه‌های فشار دنبال تأثیرگذاری
بر رأی نمایندگان هستند
یک نماینده مجلس گفت: بدون تردید تصویب طرح شفافیت آراء نمایندگان می‌تواند آثار مبارکی مانند از بین رفتن رفتارهای ریاکارانه، حضور فعالانه و مسئولانه نمایندگان در طرح‌ها و لوایح را به دنبال داشته باشد اما بدون تردید این طرح نیز نیاز به بررسی و کار کارشناسی بیشتر دارد.احمد حمزه در نشست علنی امروز چهارشنبه، ۲ آبان ماه مجلس شورای اسلامی، ضمن تسلیت فرار رسیدن ایام اربعین حسینی و همچنین تبریک صعود تیم فوتبال پرسپولیس به فینال مسابقات باشگاهی آسیا این پیروزی را موجب خوشحالی عموم مردم به ویژه جوانان دانست. نماینده مردم کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج و فاریاب در مجلس ادامه داد: در روز رأی‌گیری طرح شفافیت آراء نمایندگان شاهد اتفاق عجیبی در مجلس بودیم، در حالی که بیش از ۱۵۰ نماینده طرح را امضا کرده بودند و اکثریت نمایندگان به نشانه موافقت با طرح علامت ۴ را نشان می‌دادند اما طرح رأی نیاورد؛ این مسئله اوج یک نمایش ریاکارانه بود که شاهدش بودیم و بدتر از آن اینکه این نمایش ریاکارانه در محلی که عصاره فضایل ملت حضور دارند، روی داد. وی افزود: چرایی این مسئله را در هفته رأی‌گیری لایحه CFT و FATF دریافتیم؛ در حالی که گروه‌های فشار به دنبال تأثیرگذاری بر رأی نمایندگان هستند اما هیچ حمایتی از نمایندگان صورت نگرفت.
وی ع یادآور شد: پس از تصویب این لوایح نیز انواع و اقسام اتهامات و فحاشی‌ها نسبت به نمایندگان روا داده شد اما باز هم هیچ حمایتی از نمایندگان صورت نگرفت، بدون تردید تصویب طرح شفافیت آراء نمایندگان می‌تواند آثار مبارکی مانند از بین رفتن رفتارهای ریاکارانه، حضور فعالانه و مسئولانه نمایندگان در طرح‌ها و لوایح را به دنبال داشته باشد اما بدون تردید این طرح نیز نیاز به بررسی و کار کارشناسی بیشتر دارد./ایلنا