از زیرمجموعه‌ها خواستیم برنامه صد روزه ارائه داده و وضعیت مجموعه خود را ظرف یک هفته گزارش دهند. وزیر رفاه با بیان این مطلب در نشست خبری گفت: باید تلاش کنیم در شرایط فعلی کمترین آسیب به مردم وارد شود. محمد شریعتمداری گفت: در تجارب جهانی کشورهای دارای نظام جامع در شرایط خاص، می‌بینیم مردم […]

از زیرمجموعه‌ها خواستیم برنامه صد روزه ارائه داده و وضعیت مجموعه خود را ظرف یک هفته گزارش دهند.
وزیر رفاه با بیان این مطلب در نشست خبری گفت: باید تلاش کنیم در شرایط فعلی کمترین آسیب به مردم وارد شود.
محمد شریعتمداری گفت: در تجارب جهانی کشورهای دارای نظام جامع در شرایط خاص، می‌بینیم مردم کمتر آسیب دیدند اما ما باید حتما نگاه جدیدی را حاکم کنیم.
شریعتمداری افزود: در عمل آنجا که باید، اتفاقی نمی‌افتد و سیاست گذاری و اجرا دچار مشکلات عمده است. به عنوان مثال درباره نظام چندلایه تأمین اجتماعی مدت‌های مدیدی صحبت‌ می‌شود و صندوق ها یکپارچه نیستند. این روند حاکم، مدل قابل دفاعی در دنیا نیست و باید به سمت تجمیع توانایی‌های موجود برویم. وی با طرح این پرسش که «متولی کودکان کار کیست؟» گفت: چند نهاد در این امر مسئولند و در مجموع هیچ کدام هم مسئول نیستند. هم به اصلاح ساختاری و هم به تجمیع توان‌های مالی و معنوی نیاز داریم.
وزیر رفاه خطاب اصحاب رسانه گفت: شما چشم بیدار مردم در تشخیص نقاط ضعف هستید و میتوانید هموارکننده مسیر باشید.
شریعتمداری با بیان اینکه اصحاب رسانه باید مسائل خرد را نیز همانند کلان مورد توجه قرار دهند، گفت: باید این ارتباط دوسویه حفظ شود و ضابطه‌مند ادامه یابد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: جلسات مختلفی با شرکای اجتماعی تشکیل دادیم و وعده دادیم شورای عالی رفاه تشکیل شود. هیئت امنای تامین اجتماعی نیز همین‌طور، مدت‌های مدیدی است تشکیل جلسه نداشته است.
وی ادامه داد: تعیین خط مشی و سیاست گذاری کلی در تامین اجتماعی در شورای سه جانبه گرایانه تامین اجتماعی با شرکای اجتماعی و دولت هدف ماست. این راه‌های میانبر برای حل مشکلات را باید طی کرد.
وی در پایان این نشست پس از شنیدن سوالات خبرنگاران گفت: صحیح است که با کاهش امید اجتماعی در سطوح مختلف مواجهیم و قابل انکار نیست اما نقاط امیدی هم وجود دارد. طبق برخی نظرسنجی ها عرق ملی در روزهای اخیر ۲۰درصد افزایش یافته است.
شریعتمداری ادامه داد: یکی از کارهایی که باید در حل آسیب‌های اجتماعی کنیم، جلب مشارکت های مردمی است. پذیرش کمک مردم از مردم بالاتر است تا مردم از دولت. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مردم باید احساس کنند تکیه گاه مستحکمی دارند و مجموعه قوا برای حمایت در برابر دشمن ایستاده اند که مقام معظم رهبری نیز به این امر تاکید فرمودند.
شریعتمداری درباره مشکلات خبرنگاران گفت: پیشنهاد می کنم کارگروهی تشکیل دهیم تا مشخص شود چه کمکی می‌توانیم به آنها کنیم. اگر جامعه رسانه با نشاط باشد مردم هم احساس نشاط می‌کنند.
وی همچنین درباره ادغام صندوق‌های بیمه‌ای گفت: با وزیر بهداشت سالهاست رفاقت دارم. می توانیم با هماهنگی با یکدیگر جلو برویم. باید با همدیگر هماهنگ می‌شدیم تا بیشتر به مردم کمک کنیم. با هرچه به دریافت بهتر خدمات از سوی مردم کمک کند، موافقم. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: باید بدهی ما به مجموعه وزارت بهداشت تسویه شود. وزارت بهداشت متولی امر درمان است، البته تامین اجتماعی شریک بزرگ درمان است و رفیق بزرگ و همراه بزرگی هم برای وزارت بهداشت هستیم و امیدواریم در این مسیر با هماهنگی پیش برویم و به مردم آرامش بدهیم تا مشکلات حل شوند.