پلیس آگاهی ۹ نفر از فعالان شرکت هرمی موسوم به کیونت را دستگیر کرد. سرهنگ جهانگیر تقی پور ، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: با انجام اقدامات ویژه پلیسی، کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق به شناسایی مخفیگاه و محل فعالیت ۹ نفر […]
پلیس آگاهی ۹ نفر از فعالان شرکت هرمی موسوم به کیونت را دستگیر کرد.
سرهنگ جهانگیر تقی پور ، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: با انجام اقدامات ویژه پلیسی، کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق به شناسایی مخفیگاه و محل فعالیت ۹ نفر از فعالان شرکت هرمی موسوم به کیونت در محدوده خیابان استاد معین شده و طی یک عملیات پلیسی هر ۹ نفر آنها را دستگیر و به پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل کردند.
تقی پور درباره فعالیت این شرکت گفت: شرکت کیونت در واقع همان شرکت هرمی موسوم به گلدکوئیست است که با تغییر عنوان و رویه این بار تحت عنوان استخدام در شرکت های دولتی و معتبر اقدام به جذب اعضای عمدتا جوان کرده بود.
به گفته وی اعضای فعال در این شرکت در ادامه و به بهانه عدم امکان استخدام ، اعضای جدید شرکت را به فعالیت در زمینه بازاریابی شبکهای تشویق کرده و طی چندین جلسه آموزشی نهایتا به بهانه واهی خرید تورهای مسافرتی خارجی از افراد مبالغی میان ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان دریافت میمردند و پس از دریافت این مبالغ آنها را به بهانه دریافت سود مجبور به عضوگیری از میان دوستان، بستگان و یا سایر اعضای خانواده میکردند تا زمینه ادامه فعالیت خود را فراهم کنند.
مرگ ۲ کودک در یزد با داروی ترک اعتیاد
رییس مرکز فوریت های پزشکی استان یزد با اشاره به مسمومیت قریب به یک هزار یزدی ناشی از مداخلات دارویی و غذایی تنها طی یک سال گذشته، از مرگ دو کودک در این مدت به دلیل مسمومیت با داروی ترک اعتیاد متادون خبر داد.
«احمد دهقان» با اشاره به گستردگی طیف مسمومیتها، اظهار کرد: عمدهترین مسمویتها در یزد شامل مسمومیتهای غذایی، مسمومیت با گاز مونوکسید کربن، مسمومیتهای الکلی، دارویی و مسمومیت با سموم است.
وی افزود: تنها در یک سال گذشته حدود ۶۵۰ نفر در یزد دچار مسمومیتهای دارویی و ۳۵۰ نفر نیز دچار مسمومیتهای غذایی شدهاند.
این مسئول با بیان این که عمدهترین مسمویتهای دارویی ناشی از مصرف نابجای داروهایی ترک اعتیاد توسط فرزندان یا سالمندان خانواده است، خاطرنشان کرد: داروهای ترک اعتیاد به ویژه متادون طی یک سال گذشته منجر به مرگ دو کودک یزدی شده است. این گونه داروها نباید در دسترس کودکان قرار گیرد به ویژه با توجه به این که برخی افراد، آنها را در شیشههای مشابه ظروف دارو نگهداری میکنند.
دهقان با اشاره به مسمومیت با گاز مونوکسید کربن به عنوان شایعترین مسمویت در ایام سرد سال، تصریح کرد: این مسمومیت نیز هر ساله جان افراد زیادی را میگیرد و به قاتل خاموش شهرت دارد چرا که بدون رنگ و بو است. مسمومیت با گاز منوکسید کربن منجر به ایجاد علائمی متنوع مانند سردرد، حالت تهوع، استفراغ، کاهش هشیاری و حتی مرگ می شود.
وی، لازمه پیشگیری از این نوع مسمویت را استاندارد بودن وسایل گرایشی، نصب صحیح وسایل گرمایشی و اطمینان از ورودی و خروجیهای راههای هوایی آنان دانست.
سقوط پنکه بر سر دانش آموزان اروندکناری در آبادان
سقوط پنکه سقفی در کلاس درس در یک مدرسه دخترانه روستایی در بخش اروند کنار آبادان موجب مصدوم شدن ۲دانشآموز شد.
مدیر آموزش و پرورش اروندکنار ضمن تایید مصدومیت ۲ دختر بچه دانشآموز در این حادثه گفت: این حادثه در کلاس درس پایه ششم ابتدایی مدرسه دخترانه حضرت معصومه (س) روستایی نهر سن بخش اروندکنار رخ داد.
حسن نصاری افزود: یکی از دانش آموزان در این حادثه از ناحیه گردن و دیگری از ناحیه سر آسیب دیدند که بلافاصله به بیمارستان حضرت زینب(س) اروندکنار اعزام شدند.
وی اظهار داشت:۲ دختر بچه پس از مراقبتهای درمانی اولیه در اروندکنار به بیمارستان شهید بهشتی آبادان اعزام و تحت مداوا قرار دارند. نصاری اظهار داشت: وضعیت جسمانی ۲ دانشآموز خوب است.
مدیر آموزش و پرورش اروندکنار گفت:چند ماه پیش بخشنامهای در خصوص جمعآوری پنکههای سقفی به مدارس اروندکنار ابلاغ شده بود که مدیر مدرسه به دلیل برخوردار نبودن مدرسه از برق دیموند برای نصب و راه اندازی کولر به ناچار از پنکه سقفی بجای کولر استفاده کرده است.
وی افزود:پس از اطلاع از حادثه مدیر مدرسه به آموزشوپرورش احضار شده و به دلیل اجرا نکردن بخشنامه پرونده وی به هیات تخلفات استان ارسال شده است.
سه هزارو ۵۶۰ دانش آموز در ۱۷مدرسه روستایی،۱۲ مدرسه شهری و ۲ مدرسه استثنایی در پایه ابتدایی، یک هزارو ۲۰۰ دانش آموز در پنج مدرسه روستایی و پنج مدرسه شهری در پایه اول متوسطه در سال تحصیلی ۹۶- ۹۷ در مدارس آموزش و پرورش اروندکنار مشغول به تحصیل هستند.
اروندکنار در ۴۵ کیلومتری جنوب آبادان قرار دارد.
سرنشینان خودرو سواری در آتش سوختند
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در اثر برخورد خودرو سواری سمند با گارد پل مسیر جاسک به میناب حوالی شهر سیریک، شش سرنشین آن در آتش سوختند.
فاطمه نوروزیان افزود: در این حادثه یک مرد و پنج زن در اثر انفجار خودرو جان خود را از دست دادند.
فرمانده پلیس راه استان هرمزگان نیز در تایید این خبر گفت: علت این حادثه طبق بررسی های اولیه، سرعت غیرمجاز خودرو، بی توجهی راننده به جلو و برخورد با گارد پل در مسیر شهر سیریک بوده است.
سرهنگ علی اسفندانی با اشاره به این که جزییات دقیق حادثه مشخص نیست، افزود: گروه ویژه پلیس راه هرمزگان برای بررسی بیتر و دقیق این حادثه به محل اعزام شده است.
شهرستان سیریک در شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.