بانک ملّی ایران در راستای حمایت از تجار و بازرگانان و رونق تجارت داخلی کشور، در هفت ماه ابتدای امسال بیش از ۵۳ هزار فقره تسهیلات مضاربه به بنگاهها و فعالان اقتصادی پرداخت کرده است. تسهیلات در قالب عقد مضاربه، فرصت مناسبی را برای توسعه فعالیتهای بخش بازرگانی فراهم میکند تا از تسهیلات موصوف به […]
بانک ملّی ایران در راستای حمایت از تجار و بازرگانان و رونق تجارت داخلی کشور، در هفت ماه ابتدای امسال بیش از ۵۳ هزار فقره تسهیلات مضاربه به بنگاهها و فعالان اقتصادی پرداخت کرده است.
تسهیلات در قالب عقد مضاربه، فرصت مناسبی را برای توسعه فعالیتهای بخش بازرگانی فراهم میکند تا از تسهیلات موصوف به منظور خرید و فروش کالا بازرگانی داخلی وصادرات بهرهمند شوند.
در چارچوب تسهیلات مضاربه، سرمایه مورد نیاز اشخاص حقیقی و حقوقی برای انجام فعالیتهای تجاری و بازرگانی از سوی بانک تامین و بدین ترتیب بانک نیز از سود حاصل از فعالیتهای مذکور، مطابق سهم پیشبینی شده در قرارداد، منتفع میشود.
مدت قرارداد مضاربه متناسب با دوره گردش عملیات بنگاه و حداکثر شش ماه بوده که منوط به رعایت ضوابط و مقررات قابل تجدید است.
امکان پرداخت اقساط بانک مسکن از طریق درگاههای بانکی
رییس کل خدمات نوین بانک مسکن، اعلام کرد امکان پرداخت اقساط بانک مسکن از طریق تمام درگاههای این بانک، کیوسک بانک، خودپردازها، پایانههای شعب، درگاههای مجازی اینترنت، تلفن بانک و همراه بانک مسکن و همچنین خودپردازها و اینترنت بانک سایر بانکها فراهم شده است.
صفری در ادامه گفت: اجرای این پروژه موجب کاهش بار مراجعه مشتریان به شعب برای پرداخت اقساط و رضایتمندی هر چه بیشتر آنها شده است.
لازم بذکر است شما می توانید با ثبت نام کارت تسهیلات خود در شعبه جهت استفاده از خدمات اینترنتی از امکاناتی نظیر اعلام موجودی و صورتحساب استفاده کنید. پس از ثبت نام در شعبه شماره کارت به لیست کارتها در سامانه اضافه و با انتخاب کارت از طریق منوی اعلام موجودی، مانده بدهی و از طریق منوی صورتحساب گردش حساب را مشاهده نمائید.
صادرات به کشورهای همسایه، گامی مهم
در جهت توسعه اقتصادی
رییس کل بانک مرکزی در همایش استانداران سراسر کشور با تاکید بر رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت درونزایی و برونگرایی در اقتصاد مقاومتی گفت: ما تهدید تحریمها را به فرصت پیشبرد امور کشور تبدیل خواهیم کرد.
دکتر همتی با اشاره به وجود ١٦ استان مرزی در کشور، افزایش صادرات به ۱۵ کشور همسایه را به شرط رعایت مواردی، شاه کلید توسعه اقتصاد کشور در شرایط فعلی خواند و ایجاد هماهنگی بین بانک مرکزی و وزارتخانههای کشور، صمت و جهاد کشاورزی را برای مدیریت صادرات در استانهای مرزی ضروری دانست.
رییس شورای پول و اعتبار با بیان اینکه صادرات وقتی برای کشور مفید است که موجب ورود ارز یا کالا به کشور شود، صادرات ریالی را به مثابه خروج سرمایه از کشور دانست و برنامههای بانک مرکزی برای جلوگیری از این امر و کمک به صادرکنندگان برای ورود ارز حاصل از صادراتشان به چرخه اقتصادی کشور را تشریح وتاکید کرد بزودی تمهیداتی را که برای نحوه برگشت ارز صادرکنندگان به چرخه اقتصاد درنظر گرفته شده اعلام میکنیم.
رییس کل بانک مرکزی افزود: صادرات غیرنفتی ما در هفت ماه اول امسال ۲۷ میلیارددلار بوده و نسبت به سال گذشته در همین مدت زمانی افزایش بیش از ۱۳ درصدی داشته است.
رییس کل بانک مرکزی همچنین با اشاره به شکست امریکا در به صفر رساندن صادرات نفتی کشور از انجام مذاکرات جدی و مثبت با ٨ کشوری که معافیت خرید نفت از ایران را گرفته اند خبر داد.
وی افزود در ۷ ماهه امسال ۳۱ میلیارددلار برای واردات کالاها وخدمات ارز تامین شده است که بیش از ۲۳ میلیارد دلار ان توسط بانک مرکزی و کمتر از ۷ میلیارد آن توسط صادرکنندگان غیر نفتی درسامانه نیما تامین شده است و از مبلغ تامینی ارز تاکنون ۱۰میلیارد دلار برای کالاها ی اساسی و دارو و تجهیزات پزشکی اختصاص یافته است.