رئیس هیات مدیره جمعیت طرفداران ایمنی راه های کشور با بیان اینکه امسال چهره های پشت ارقام سوانح رانندگی را در برنامه ها نشان می دهیم گفت: هر کدام از ۱۶ هزار کشته سوانح یک عضو خانواده بوده اند که دیگر اعضا در نبودش برای تمام عمر شادی را بر خود حرام می کنند. محمد […]
رئیس هیات مدیره جمعیت طرفداران ایمنی راه های کشور با بیان اینکه امسال چهره های پشت ارقام سوانح رانندگی را در برنامه ها نشان می دهیم گفت: هر کدام از ۱۶ هزار کشته سوانح یک عضو خانواده بوده اند که دیگر اعضا در نبودش برای تمام عمر شادی را بر خود حرام می کنند.
محمد بخارایی افزود: برخی از مسئولان مثل وزرا، نمایندگان، هنرمندان، ورزشکاران و افراد نخبه نیز درگیر سانحه می شوند که جای تاسف دارد.
وی تاکید کرد: باید چهره های پشت این اعداد را لمس کرد و به مردم نشان داد که ۱۶هزار چه عددی است.
رئیس هیات مدیره جمعیت طرفداران ایمنی راه های کشور از روز جهانی قربانیان رانندگی در ۲۷ آبان ماه یاد کرد و افزود: دفاتر جمعیت در استان ها برای این روز برنامه های متعددی دارد که حساس کردن مردم و مسئولان از جمله این برنامه ها است. وی قربانیان رانندگی را به سه دسته تقسیم کرد و گفت: دسته اول ۱۶هزار کشته در کشور، دومین دسته مجروحان و معلولان که رقم آنها ۳۳۰ هزار نفر است و دسته سوم قربانیان مظلوم تری هستند که شامل بازماندگان حوادث مثل مادران داغدار و کودکان بی سرپرست می شوند.
بخارایی، راه اندازی کمپین های مختلف و کوچک را یک راهکار برای حساس کردن جامعه نسبت به سوانح رانندگی عنوان کرد و افزود: به هر نحوه که بتوانیم باید با هم پیمانی این حساسیت ایجاد شود تا هیچکس اجازه نداشته باشد به ایمنی بی اعتنایی کند.
وی رعایت مقررات ، استاندارد و ترویج ایمنی را مورد تاکید قرار داد و گفت: خراسان جنوبی ۱٫۵ برابر متوسط کشور در سوانح رانندگی کشته دارد لذا باید به این آمارها حساس بود و مطالبه گری را از خود شروع کنیم.
رئیس هیات مدیره جمعیت طرفداران ایمنی راه های کشور اظهار داشت: توسعه اقتصادی کشور مرهون تلاش های شبانه روزی رانندگان حرفه ای است و باید این افراد الگوی توسعه فرهنگ ایمنی باشند و از طرفی نیز عبارت حرفه ای بار مسئولیتی برای رانندگان دارد.
بخارایی با بیان اینکه رانندگان به واقع مطالبه گر ایمنی هستند افزود: برای فرهنگ سازی ایمنی نیز ابتدا از رانندگان حرفه ای شروع و افراد موفق در زمینه را معرفی کرده ایم.
وی ادامه داد: وقتی یک اتوبوس دچار سانحه می شود در اخبار پرداخته به آن همه تقصیرها متوجه ناوگان حمل و نقل می شود.
رئیس هیات مدیره جمعیت طرفداران ایمنی راه های کشور با اشاره به وجود ۲٫۵ میلیون راننده حرفه ای شهری و برون شهری در کشور تصریح کرد: این افراد روازنه ۲۰ میلیون ساعت رانندگی می کنند به عبارتی ۵۰ درصد رانندگی توسط این رانندگان حرفه ای انجام می شود.
وی یاد آور شد: علیرغم این حجم رانندگی توسط رانندگان حرفه ای شبکه های شهری و برون شهری اما کمتر از ۱۰ درصد این افراد درگیر سوانح بوده اند.
بخارایی گفت: این امر نشان می دهد که رانندگان حرفه ای برحسب آموزش و سرمایه گذاری جانی و مالی در بحث ایمنی متهم نیستند بلکه مطالبه گر هستند.
وی با اشاره به برگزاری اولین جشنواره تجلیل از رانندگان حرفه ای سراسر کشور در سال ۹۵ گفت: مقرر شده این جشنواره به عنوان یک سرمایه گذاری برای ارتقای شناخت منزلت رانندگان حرفه ای به صورت دوسالانه برگزار شود.