سخنگوی سازمان انتقال خون از افزایش شاخص اهدای خون مستمر در کشور خبر داد و گفت: طی هشت ماه گذشته دو میلیون و ۳۴۶ هزار و ۸۸۲ واحد خون و فرآورده خونی در مراکز درمانی و بیمارستانی کشور توزیع شده است. دکتر بشیر حاجی‌بیگی با بیان اینکه شاخص اهدای خون مستمر در کشور طی هشت […]

سخنگوی سازمان انتقال خون از افزایش شاخص اهدای خون مستمر در کشور خبر داد و گفت: طی هشت ماه گذشته دو میلیون و ۳۴۶ هزار و ۸۸۲ واحد خون و فرآورده خونی در مراکز درمانی و بیمارستانی کشور توزیع شده است.
دکتر بشیر حاجی‌بیگی با بیان اینکه شاخص اهدای خون مستمر در کشور طی هشت ماه گذشته به ۵۸.۹ درصد رسید، گفت: اهداکننده مستمر به شخصی گفته می‌شود که حداقل دوبار در سال موفق به اهدای خون شود. در این زمینه استان سمنان به ۸۰ درصد، بوشهر با ۷۵ درصد و خراسان شمالی با ۷۳ درصد، رکورد دار اهدای خون مستمر در کشور طی هشت ماه گذشته بوده‌اند.
وی با بیان اینکه ضریب امنیت و سلامت خون اهداکنندگان مستمر هشت برابر اهداکنندگان بار اول است، افزود: در هشت ماه نخست سال ۹۷ بانوان استان‌های لرستان، خراسان جنوبی، کردستان و استان مرکزی در صدر اهداکنندگان مستمر در کشور بوده‌اند. همچنین طی هشت ماه گذشته دو میلیون و ۳۴۶ هزار و ۸۸۲ واحد خون و فرآورده خونی شامل گلبول قرمز فشرده‌ شده، پلاسما و پلاکت در مراکز درمانی و بیمارستانی کشور توزیع شده است.
سخنگوی سازمان انتقال خون ادامه داد: در عین حال در هشت ماهی که از سال ۱۳۹۷ می‌گذرد، استان‌های تهران، فارس و خراسان رضوی در صدر اهداکنندگان خون در کشور بوده‌اند و ۳۰ درصد از خون مورد نیاز کشور از این سه استان تامین شده است.
حاجی‌بیگی با بیان اینکه استان‌های خراسان شمالی، ایلام، کردستان و خراسان رضوی بیشترین میزان رشد اهدای خون را در کشور در هشت ماهه نخست سال ۹۷ نسبت به مدت مشابه آن در سال ۹۶ داشته‌اند،  گفت: از ابتدای فروردین ماه سال جاری تا آبان ماه یک میلیون و ۷۸۶ هزار و ۴۶۹ نفر جهت اهدای خون به مراکز انتقال خون مراجعه کرده‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۴۰۵ هزار و ۴۴۲ نفر موفق به اهدای خون شده‌اند.
۳ هزار کودک ایزدی همچنان در چنگ داعش هستند
آخرین آمار اعلام شده از سوی منابع مسئول نشان می دهد، سه هزار کودک ایزدی عراقی همچنان در چنگ گروهک تروریستی تکفیری داعش هستند.
مدیریت امور دینی ایزدیان در وزارت اوقات اقلیم کردستان عراق در اطلاعیه ای، آمارهای جدید سازمان ملل تا پایان نوامبر ۲۰۱۸ از قربانیان یورش سال ۲۰۱۴ داعش به عراق در مناطق ایزدی نشین آن را اعلام کرد.
بر اساس این آمارها، با گذشت چهار سال از حمله داعش، همچنان سه هزار و ۸۳ کودک ایزدی از جمله یک هزار و ۴۲۷ دختربچه در اسارت داعش قرار دارند.
آمار کل اسرای ایزدی در دست داعش، شش هزار و ۴۱۷ نفر از جمله سه هزار و ۵۴۸ زن و دختر بوده است که سه هزار و ۳۳۴ نفر از جمله یک هزار و ۱۵۹ زن و دختر بعدا از چنگ داعش رهایی یافته و بقیه همچنان اسیر داعش هستند.
بر اساس آمار این مدیریت، همچنین تاکنون ۷۱ گور جمعی و دهها گور فردی از قربانیان ایزدی کشف شده است.
تخریب ۶۸ مرقد و زیارتگاه دینی ایزدیان و آوارگی حدود ۱۰۰ هزار نفر از دیگر بخش های آمارهای اعلام شده است.
بر اساس این آمار، جمعیت ایزدی های عراق نزدیک به ۵۵۰ هزار نفر است که با حمله داعش حدود ۳۶۰ هزار نفر آنان مجبور به ترک مناطق خود شدند و به جمع آوارگان تروریسم درآمدند.
یک هزار و ۲۹۳ ایزدی نیز در روزهای نخست حمله داعش کشته شدند.
مدیریت امور دینی ایزدیان عراق همچنین اعلام کرد که در حال حاضر دو هزار و ۷۴۵ یتیم یا کودک بی سرپرست شامل یک هزار و ۷۵۹ یتیم بدون پدر، ۴۰۷ کودک بدون مادر، ۳۵۹ کودک بدون والدین و ۲۲۰ نیز که والدین آنها اسیر داعش می باشند، در میان قربانیان داعش وجود دارند.
گروهک تروریستی تکفیری داعش در پی یورش وسیع به خاک عراق در ژون سال ۲۰۱۴ حدود هفت هزار زن و دختر ایزدی را به اسارت برد و جنایات بسیاری از جمله شکنجه، تجاوز و خرید و فروش در بازار بردگان در حق آنان روا داشت.
با گذشت چهار سال از یورش وسیع داعش، اکنون بیش از هر زمان دیگری با انتشار اخبار و اطلاعات تازه، نقش کشورها و شرکت های غربی، و نیز سعودی، امارات، قطر و آمریکا در حمایت از تروریست های داعش بیشتر مشخص می شود هر چند آنها دست از استفاده ابزاری از مبارزه با تروریسم و متهم کردن دیگران بر نمی دارند.