رئیس مرکز کنترل ترافیک و راهور ناجا از مسدود بودن ۱۱محور مواصلاتی کشور خبر داد و همچنین آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی را تشریح کرد. سرهنگ نادر رحمانی، با بیان اینکه در حال حاضر تنها پدیده جوی گزارش شده در محورهای مواصلاتی کشور مه گرفتگی است، گفت: هم اکنون شاهد مهگرفتگی در اکثر محورهای […]
رئیس مرکز کنترل ترافیک و راهور ناجا از مسدود بودن ۱۱محور مواصلاتی کشور خبر داد و همچنین آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی را تشریح کرد.
سرهنگ نادر رحمانی، با بیان اینکه در حال حاضر تنها پدیده جوی گزارش شده در محورهای مواصلاتی کشور مه گرفتگی است، گفت: هم اکنون شاهد مهگرفتگی در اکثر محورهای استان کرمانشاه و محور رودسر-کلاچای در استان گیلان هستیم و در همین راستا به شهروندان توصیه میشود موارد ایمنی را رعایت کنند.
رئیس مرکز کنترل ترافیک و راهور ناجا درباره ترافیک در ورودی شهر تهران نیز گفت: شاهد ترافیک نیمه سنگین در باند جنوبی آزادراه کرج – قزوین محدوده پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس، باند جنوبی آزادراه تهران – کرج محدوده پل فردیس تا پل کلاک هستیم. ترافیک محور شهریار – تهران نیز پر حجم گزارش شده است.
وی در پایان افزود: روز جمعه تردد در محور چالوس به صورت یکطرفه خواهد بود.
کمکهای بینالمللی به دانشآموزان پناهنده بسیار محدود است
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین الملل گفت: حجم کمکهای بینالمللی به دانشآموزان پناهنده بسیار محدود است و ما باید توجه مجامع بینالمللی را به این موضوع بیشتر جلب کنیم.
غلامرضا کریمی اظهار کرد: امروزه در دنیا وجود یک تصویر مثبت از دستاوردها و توانمندیهای حاصل شده در مجامع بین المللی نوعی منبع قدرت محسوب میشود که این موضوع در زمینه تحصیل پناهندگان و اتباع نیز صدق می کند و باید در این زمینه تلاش مضاعف کنیم.
وی خاطر نشان کرد: ما امروزه شاهد هستیم که گزارشهای بین المللی اذعان دارند که ایران نه تنها آوارگان و پناهندگان را در درون کمپها و اردوگاههای بسته محصور نمیکند بلکه با کمال احترام در کنار دانشآموزان ایرانی و در درون نظام آموزشی خودش ، دانشآموزان اتباع خارجی را پذیرش میکند. این موضوع ایران را در بین کشورهای مهاجر پذیر به عنوان یک الگوی شایسته قرار داده است.
خراسان شمالی، جزء ۳ استان نخست کشور
در ازدواج زودهنگام دختران
مدیر کل امور زنان و خانواده آموزش و پرورش گفت: خراسان شمالی جزء ۳ استان نخست کشور در ازدواج زود هنگام دختران قرار دارد.
فرحناز میناییپور با بیان اینکه فقر اقتصادی و فرهنگی یکی از عواملی است که باعث ازدواج زود هنگام دختران میشود، افزود: این مسئله باید زنگ خطری برای همگان باشد، هدف این نیست که سن ازدواج را افزایش دهیم بلکه هدف توانمند سازی دختران قبل از ازدواج است.
وی افزود: دخترانی که تحصیل مناسب و توانمندی ازدواج را نداشته باشند نمی توانند فرزندان مناسبی نیز تربیت کنند و این مسئله آسیب های اجتماعی زیادی را به دنبال خواهد داشت.
میناییپور اظهار کرد: ۴۲ دانشآموز خراسان شمالی در دوره ابتدایی ازدواج کردند و این امر موجب شده تا از ادامه تحصیل باز بمانند.
به گفته وی تکلیفی برای آموزش و پرورش در این زمینه مشخص نشده است اما برای ما تبدیل به دغدغه شده است و می خواهیم در این زمینه ورود کنیم.
مینایی پور اظهار کرد: تا قبل از انقلاب اسلامی ۴۲ درصد از بانوان سواد داشتند اما در حال حاضر ۹۸ درصد دختران و بانوان ما سواد ابتدایی را دارند و این از ثمره انقلاب اسلامی است.
وی با انتقاد به این مسئله که تمام دستگاه ها از آموزش و پرورش انتظار دارند و گلایه می کنند، ادامه داد: کار کردن در آموزش و پرورش به تنهایی امکان پذیر نیست و باید تمام نهاد ها و افراد به آموزش و پرورش در این راه همراه آموزش و پرورش باشند.
مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر همه افراد که از آموزش و پرورش در دوره تحصیل خدمت گرفته و اکنون صاحب توان و مهارتی شده اند دین خود را به آموزش و پرورش ادا کنند، بسیاری از مشکلات این نهاد حل میشود.
وی گفت: اکنون ۱۴ میلیون دانش آموز در سطح کشور مشغول به تحصیل هستند که هفت میلیون از آنان را دختران تشکیل می دهند.