کمیته ملی المپیک ایران فهرستی ۹ نفره برای کسب کرسیهای بینالمللی به شورای المپیک آسیا ارسال کرده اما در این میان چند سؤال و ابهام وجود دارد. به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، پس از پایان نشست انوک و حدود دو هفته پیش بود که شیخ احمد الصباح، رئیس انوک و شورای المپیک آسیا […]
کمیته ملی المپیک ایران فهرستی ۹ نفره برای کسب کرسیهای بینالمللی به شورای المپیک آسیا ارسال کرده اما در این میان چند سؤال و ابهام وجود دارد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، پس از پایان نشست انوک و حدود دو هفته پیش بود که شیخ احمد الصباح، رئیس انوک و شورای المپیک آسیا که تنها کاندیدای انتخابات انوک بود از این پست کنار رفت و نایب رئیس وی سرپرست انوک شد اما در همان نشست اعلام کرد که در شورای المپیک آسیا باقی خواهد ماند. وی برای اثبات حرفش بلافاصله پس از نشست انوک از کمیتههای ملی المپیک قاره آسیا خواست اسامی کاندیداهای خود را برای شورای المپیک آسیا که انتخابات آن فروردین ماه ۹۸ برگزار میشود، اعلام کنند. در همین راستا کمیته ملی المپیک ایران لیستی ۹ نفره را به شورای المپیک آسیا ارسال کرد تا گزینههای مد نظر کشورمان در هر پست مشخص شود.
در این لیست نام فریبا محمدیان، مهرافزا منوچهری و عاطفه اسلامیان دیده میشود که احتمالا این افراد برای کمیسیون زنان، کمیسیون محیط زیست و کمیسیون بین الملل معرفی شدهاند. گفته میشود نام سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک نیز در این لیست برای پستهای کلیدی در شورای المپیک آسیا دیده میشود.
لیست مد نظر قبل از پایان مهلت تعیین شده به شورای المپیک آسیا ارسال و رایزنیها برای کسب حداکثری کرسیها آغاز شده اما در این میان چند سؤال مطرح است.
۱- چرا برخی از اعضای هیئت اجرایی از وجود این لیست، اسامی افراد و زمان ارسال آن مطلع نیستند؟ با توجه به سابقه اندک صالحی امیری در ورزش ایران آیا بهتر نبود این موضوع در هیئت اجرایی به عنوان یکی از ارکان اصلی کمیته مطرح میشد یا اگر مطرح نشد، حداقل از آنها نظر خواسته میشد؟
۲- آیا کمیسیونهای متناظر در کمیته در جریان این لیست هستند و مشورتی با آنها انجام شده است؟
۳– آیا برای معرفی نفرات، تصمیم جمعی گرفته شده یا اینکه صالحی امیری شخصا اقدام به انتخاب و معرفی نفرات کرده و اگر تصمیم جمعی گرفته شده با چه کسانی مشورت شده است؟ چه کسانی در انتخاب این لیست در کنار رئیس کمیته ملی المپیک حضور داشتند و آیا از تجربیات پیشکسوتان و خبرگان کمیته ملی المپیک استفاده شده است؟
۴- برای معرفی افراد، همه شرایط لحاظ شده و نفراتی از لیست جا نماندهاند؟
در این میان با توجه به ارتباطات گسترده و نقش مؤثر ایران در آسیا به نظر میرسد صالحی امیری محتملترین گزینه برای کسب کرسی مهم در هیئت اجرایی در آسیا است.
آنچه بیش از ابعاد داخلی و نحوه انتخاب گزینهها اهمیت دارد، کسب بهترین و تاثیرگذارترین کرسیها در آسیا و در گامهای بعدی در کمیته بین المللی المپیک است که امیدواریم در انتخابات فروردین ماه محقق شود.
مهاجم پیشین استقلال و پرسپولیس: الحاجی گرو باید برود
مهاجم پیشین تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس با اشاره به صحبتهای اخیر درباره داوری گفت: صحبت درباره داوریها به این صورت فقط فضای فوتبال را آلوده میکند.
فراز فاطمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد دیدار استقلال و پدیده خراسان که با تساوی بدن گل خاتمه پیدا کرد، اظهار داشت: بازی در نیمه اول در سطح خوبی برگزار نشد و پرس شدید دو تیم باعث شده بود دروازهها خیلی کم تهدید شود. در نیمه دوم شرایط فرق کرد و استقلال تا حد ۱۰ درصد بهتر از پدیده بازی کرد و توانست چند موقعیت خوب گلزنی هم خلق کند. نمیشود از بازی محکم و کم اشتباه پدیده هم با سادگی گذشت و این تیم نشان داد شایستگی قرار گرفتن در بین تیمهای بالای جدول را دارد. وی افزود: شاید یکی از دلایلی که باعث شد بازی چندان پر حادثه نشود جنگ هافبکها در میانه میدان بود که به خاطر همین فشردگی کمترین فرصت را برای تغذیه مهاجمان خود داشتند. در کل استقلال برتری نسبی نسبت به حریف خود داشت و شاید اگر در استفاده از موقعیتها باهوشتر بود میتوانست برنده از میدان خارج شود.
مهاجم پیشین تیمهای استقلال و پرسپولیس در مورد اعتراض بازیکنان استقلال و همچنین امیر قلعهنویی به داوریها و اینکه آنها اعتقاد دارند داوریها به نفع پرسپولیس شده، عنوان کرد: مصاحبهها را دیدم و اعتقاد دارم که صحبت کردن در مورد داوریها به این شکل اصلا خوب نیست. در واقع دوره اینطور اعتراض کردنها تمام شده و فقط باعث بوجود آمدن تنش بین هواداران میشود. بهتر است زیباییهای فوتبال را ببینیم و با اینگونه حرف زدن قشنگیهای فوتبال را از بین نبریم. در فوتبال امروز دنیا دیگر از این صحبتها نمیشود چرا که همه متوجه شدهاند که اگر داور اشتباهی میکند اتفاقی است، همان طور که بازیکن و مربی اشتباه میکند.
فاطمی اضافه کرد: شاید در برخی بازیهای اخیر داوریها تا حدی به سود پرسپولیس بوده اما نمیشود این مسئله را بزرگ کرد و همه چیز را در فوتبال زیر سوال برد. ممکن است برخی تیمها در یکسری بازیها از داوری سود ببرند و در برخی مسابقات هم از این اشتباهات متضرر شوند. این امر در فوتبال در همه جای دنیا عادی است و نباید بیش از حد به آن پرداخت تا فضای فوتبال را متشنج کرد. امیدوارم از این پس شاهد این اظهارنظرها که فقط فضای فوتبالمان را خراب میکند، نباشیم.
وی راجع به آینده استقلال در لیگ و اینکه این تیم در چه پستهایی نیاز به تقویت دارد، گفت: استقلال فصل را خوب شروع نکرد و دلیلش هم تغییرات زیادی بود که در ترکیب خود بوجود آورد. بازیکنان با کیفیتی از این تیم رفتند و نفراتی آمدند که به هیچ عنوان قابل مقایسه با قبلیها نبودند. الان هم استقلال به مراتب بهتر از قبل شده اما برای نیم فصل دوم و لیگ قهرمانان آسیا خیلی باید بهتر از این شود. نیومایر و طارق رفته رفته در ترکیب استقلال جا افتادهاند اما بهتر است بازیکنی در سطح الحاجی گرو در نیم فصل جایش را به یک مهاجم طراز اول در سطح تیام بدهد تا استقلال مشکل بزرگ گلزنیاش را حل کند.