رییس کانون بانکها و موسسههای اعتباری خصوصی با بیان اینکه درک درستی از کارکرد بانکها در کشور وجود ندارد، گفت: برخی تصور میکنند وظیفه بانکها فقط پرداخت تسهیلات است. «کورش پرویزیان» در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، افزود: بانکها باید بتوانند با توانمندیهای […]
رییس کانون بانکها و موسسههای اعتباری خصوصی با بیان اینکه درک درستی از کارکرد بانکها در کشور وجود ندارد، گفت: برخی تصور میکنند وظیفه بانکها فقط پرداخت تسهیلات است.
«کورش پرویزیان» در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، افزود: بانکها باید بتوانند با توانمندیهای خود در بحثهای خدمات الکترونیک، خدمات ارزی، تامین مالی و واسطهگری مالی، در زنجیره بخش خصوصی نقشی راهبردی ایفا کنند.
وی به تعدد بانکها و موسسههای اعتباری و تعداد شعبههای آنها اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۵۷ به طور کلی ۳۶ بانک در کشور فعال بود اما در سال ۱۳۷۷، قانون به تاسیس بانکها مجوز داد که به این ترتیب، از سال ۱۳۸۰ تاکنون ۳۶ بانک فعالیت خود را آغاز کرد. به گفته وی، در کنار بانکها و موسسههای اعتباری، تعداد زیادی موسسههای مالی غیرمجاز در کشور فعالیت میکند که به گفته «فرهاد حنیفی» معاون نظارتی بانک مرکزی، هفت هزار موسسه و بنا به گفته محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، بیش از پنج هزار موسسه غیرمجاز در سال های اخیر در کشور فعالیت میکردند.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران نیز افزود: در سهولت کسب و کار، ایران در طول دو سه سال اخیر به صورت مستمر کاهش جایگاه و نزول رتبه داشته است.
نایب رئیس اتاق ایران افزود: براساس سند چشم انداز، قرار بود تا سال ۱۴۰۰ در شاخص سهولت کسب و کار به رتبه نخست منطقه دست یابیم اما اکنون در رتبه ١٨ قرار داریم.