شرح بازی: ورزشگاه زاید العین شاهد حضور ۱۱ کانگروی مغرور بود که آمده بودند تا مدافع قهرمانی خود باشند، غافل از اینکه  دام گستران ساده و بی پیرایه تر اردن وقتی به اعتماد به نفس رسیدن کاری کردن فراتر از کارستان ، جلو تر آمدند ، کرنر گرفتند و گل زدند و ضربه ایستگاهی دیگری […]

شرح بازی: ورزشگاه زاید العین شاهد حضور ۱۱ کانگروی مغرور بود که آمده بودند تا مدافع قهرمانی خود باشند، غافل از اینکه  دام گستران ساده و بی پیرایه تر اردن وقتی به اعتماد به نفس رسیدن کاری کردن فراتر از کارستان ، جلو تر آمدند ، کرنر گرفتند و گل زدند و ضربه ایستگاهی دیگری را هم به دیوار قفس کانگروها کوبیدند.فوتبال آنقدر بی رحم است که هیچ آسودگی خیال را بر نمی تابد آنهم وقتی کانگوروها گویی در لونا پارک سیدنی قدم می زدند و قهوه می خوردند. در مقابل اردن طوفانی از انگیزه و شور و میل به پیروزی بود که همچون یک سونامی سفره پر طمطراق اما خالی استرالیا را با شایستگی جمع کرد.فوتبال هم آموزگار است و هم بی رحم و این عملکرد از استرالیا را هرگز بر نمی تابد، با این ساختار و با این میل به بازی استرالیا باز هم به دیوارهای سخت و سخت تر خواهد خورد.اردن زنگ خطر را برای تیمهای گروه به صدا در آورد و در ادامه بازی ها از این تیم و این روحیه ای که کسب کرد بیشتر خواهیم شنید.

استراتژی تیمها:

استرالیا: گل زدن در نیمه اول و بیرون آوردن اردن از لاک دفاعی

اردن: در درجه اول گل نخوردن و در ادامه ضد حمله و همین طور  استقاده از اشتباهات استرالیا

تاکتیک تیم ها:

استرالیا : بیلد آپ از میانه میدان، سیو کردن گوشه های زمین و سانتر از جناحین

اردن: فشردگی در پشت باکس ، تخریب توپ در یک سوم دفاعی خود، گرفتن توپ در یک سوم دفاعی و ضد حمله با تارگت پلیر ( وینگر چپ)

تحلیل گل: با چند پاس خوب اردن به زمین استرالیا آمد و با سماجت صاحب یک کرنر شد . اوج شکوفایی در کار و اهمیت ضربات ایستگاهی اینجا دیده شد که حساب شده از تیر اول در میان خواب و بی تفاوتی کانگورها گل اول را  بنی یاسین  اردنی  به ثمر رساند.

کنترل و مدیریت بازی: نمره قبولی را باید به اردن دادکه همه دستورات مربی خود را در زمین پیاده کردند.

بازیکنان کلیدی: اکثر بازیکنان استرالیا می توانستند کلیدی باشند اما لعنت به غرور و نگاه از بالا که تبدیل شدند به کانگروهایی که با پای شکسته که در هزار پیچ فوتبال یکی یکی گم شدند. اما در این میان عامر الشفیع دروازه بان ۳۷ ساله اردن کلید طلایی بازی بود.

تحلیل خطوط بازی:

استرالیا: دفاعش با حداقل حملات اردن فرو می ریخت و شکننده نشان داد. خط میانی اش فاقد بازیکن طراح و خلاقیت لازم بود و در حمله هم در شان قهرمان دور قبل مهاجم تیز هوش و گلزنی دیده نشد.

اردن:دفاع تیمی منسجم ، موفق در قطع توپ آشنا با کمپکت . در خط میانی اشتیاق وافر برای قطع و تخریب تدارک حمله حریف دونده و سخت کوش..

در حمله اگرچه با حداقل نفرات اما هرگاه  صاحب توپ شدند و حمله ور اضطراب خطر را به اردوی خواب آلود کانگروها می آوردند.

سیستم بازی:نحوه بازی و گل اردن سیستم بازی دو تیم را با تحول روبرو می ساخت که گاه استرالیا با هفت مهاجم حمله می کرد و اردن با نه مدافع پیش رویش بود.

تحلیل عملکرد مربیان: بورکلمانز به راستی نشان داد برنامه ریزی، استفاده از تمام ظرفیت ها و هوش مربیگری بالاتر از هر تیم پر ستاره ای است . فوتبال آشکارا امروز طمع تلخ شکست به علت داشتن غرور را به آرنولد و شاگردانش چشاند

خوب: مربی اردن که می دانست از این بازی چه می خواهد

بد:  همه بازیکنان استرالیا

زشت: دیده نشد.

سوریه / فلسطین

شرح بازی: توپ گرد و فوتبال چه محسناتی دارد که دو کشور جنگ زده و پر از مشکلات عدیده را در مقابل هم می آورد تا توپ را بچرخانند و حداقل ساعاتی را بی دغدغه از آنچه که در اطرافشان می گذرد  را بازی کنند آنهم چقدر جذاب.

استراتژی تیمها:

سوریه: تمام تلاش خود را بکار گرفت تا در نیمه اول به گل برسد با این هدف همه سرمایه خود را در زمین فلسطین پیاده کرد.

فلسطین:همچون جنگهای نا منظم شهید چمران همه جا بودند و هیچ جا نبودند اما دفاع مطلق که در ظاهر مبین برتری نسبی سوری ها بود.

کنترل و مدیریت بازی: سماجت و میل به دفاع تیمی برخوردار از قدرت بدنی فلسطین اگرچه نامنظم ولیکن آنقدر موثر بود تا دست حریف را از رسیدن به گل کوتاه کنند. سوری ها اگرچه در دفاع بسیار منظم بودند و کم اشتباه اما در نیمه دوم آرامش لازم را کسب نکردند تا به کل دست یابند.

بازیکنان کلیدی: خریببن، سوما و احمد صالح در تیم سوریه و صالح وعبدالطیف مدافعین بلند قامت فلسطین و تا حدودی جاناتان برای فلسطین بهترین بودند.

تحلیل خطوط: سوریه سه دفاع منظم و کم اشتباه در خط میانی فاقد خلاقیت و آرامش ذهنی لازم که اشنایدر مجبور به دو تعویض در میانه میدان خود شد. در حمله هم سوما و خریبین حداقل ارتباط را به هم نداشتند کمی بی تحرک بودند و  خریبین فقط یک ضربه سر خطرناک آنهم در نیمه اول داشت که سیو زیبای و استثنایی دروازه بان فلسطین را به همراه داشت.

فلسطین: در خط دفاع و دفاع تیمی عملکرد فوق استثنایی داشتند، جالب اینکه بیلدآپ های خوبی را هم از جلوی خط جریمه خود تدارک می دیدند اما مثل گلوله های آتش بازی قبل از باکس سوریه از نظر محو می شد.

تاکتیک تیمها: سوریه بخصوص در نیمه اول مالکیت توپ و تدارک حمله از سمت چپ تیم خود. فلسطین دفاع سراسری ، قطع توپ و چشم به ضد حملات و کسب ضربات ایستگاهی احتمالی.

سیستم بازی: سوریه اغلب حتی به ۳-۱-۶ می رسید که دفاع چند لایه فلسطین راه گل را به آنها می بست و شتابزدگی سوری ها هم انچنان مضاعف می شد که گاه یک کات بک سالم می توانست کار را تمام کند که این تمرکز در بین بازیکنان سوری نبود. فلسطین با متمرکز شدن در نقاط وجود توپ کمپکت را معنی بخشیدند اگرچه نا منظم که به سیستم قابل رویتی نمی رسید.. نکته قابل توجه اینکه تیمهای آسیایی دفاع کردن و بستن اتوبوس را گاه تا حد ایستگاه قطار یاد گرفته اند و این هشداری است برای تیمهای درجه یک آسیا.

تحلیل عملکرد مربی: نورالدین با سرمایه های ناچیز خود عملکرد به مراتب بهتری را از اشتانگ به نمایش گذاشت

خوب: فلسطین که با حداقل امکانات برای خود افتخار آفرید

بد: تیم داوری که یک گل سالم سوریه را ندید

زشت: دیده نشد