نماینده مردم بابل در مجلس با انتقاد از روند کند اجرای طرح آبرسانی به شهرستان گفت: آب شرب کنونی سلامت مردم منطقه را تهدید می کند و تصفیه خانه فاضلاب نیز با بحران زیست محیطی مواجه است. حسین نیازآذری با ابراز نگرانی شدید از سلامت آب و پساب فاضلاب شهرستان بابل خواستار توجه اضطراری وزیر نیرو، […]

نماینده مردم بابل در مجلس با انتقاد از روند کند اجرای طرح آبرسانی به شهرستان گفت: آب شرب کنونی سلامت مردم منطقه را تهدید می کند و تصفیه خانه فاضلاب نیز با بحران زیست محیطی مواجه است.
حسین نیازآذری با ابراز نگرانی شدید از سلامت آب و پساب فاضلاب شهرستان بابل خواستار توجه اضطراری وزیر نیرو، رئیس سازمان برنامه و بودجه و استاندار مازندران شد.
وی با انتقاد از کندی اجرای طرح آبرسانی به شهرهای گروه الف افزود: روند موجود وعده وزیر نیرو برای بهره برداری از تصفیه خانه آب شرب بابل را در خرداد۹۸محقق نمی سازد و دو تصفیه خانه موقت شنی نیز توانایی کامل تصفیه بهداشتی آب مصرفی بابل را ندارند و آب شرب فعلی سلامت شهروندان بابلی را تهدید می کند و ضرورت دارد وزیر نیرو و استاندارمازندران تمهیدات ویژه برون رفتی اتخاذ کنند.
نیازآذری در هشداری دیگر با نامناسب خواندن‌ روند اجرای طرح فاضلاب شهری بابل گفت: علیرغم مخاطرات زیست محیطی که اقلیم بابل به خاطر بالابودن سطح آب دچار آن است، اجرای هرچه سریع تر جمع آوری، شبکه سازی، هدایت و تصفیه فاضلاب شهری ضروری است اما متاسفانه عملا شاهد تعطیلی و رکود طرح های مذکور هستیم و به دلیل عدم اعتبارات و عدم اتصال نقاط انفصال شبکه، هزینه های انجام شده عملا بی اثر شده است و تصفیه خانه فاضلاب نیز با بحران زیست محیطی وانباشت پسماندهای جامد مواجه شده است.
به گفته نیازآذری، پارلمان شهری، شهرداری، فعالان زیست محیطی، تشکل های مدنی ،شبکه های اجتماعی ،اصناف و رسانه های گروهی درتماس های مکرر نسبت به بهداشت محیط و سلامت آب شرب شهرستان و به خصوص وضعیت نگران کننده تصفیه خانه فاضلاب هشدار می دهند اما وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه علیرغم این نگرانی ها و تذکرات، جلسات، وعده ها و مکاتبات متعدد پارلمانی منابع و اعتبار مورد نیاز را تامین نمی ‌کند.‌
نماینده بابل با اعلام خطرجدی نسبت به وضعیت نامناسب اجرای فاضلاب شهری خواستار توجه فوری دولت وتخصیص کامل اعتبارات مصوب شد.
کاهش ازدواج در هشترود به دلیل فقر
فرماندار هشترود از کاهش ۱۱ درصدی آمار ازدواج در این شهرستان نسبت به سال گذشته خبر داد.
امین امینیان در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی هشترود گفت: میانگین ازدواج در شهرستان نسبت به سال گذشته ۱۱درصد کاهش دارد و این  یعنی زنگ خطر برای خانواده‌ها به صدا درآمده است. وی خاطرنشان کرد: علت اصلی کاهش ازدواج نبود امکانات و مشکلات اقتصادی، فقر و بیکاری است.
امینیان آسیب‌های اجتماعی را یکی دیگر از این عوامل خواند و گفت: اعتیاد، طلاق، نزاع و درگیری در کشور بیشتر شده است ولی در شهرستان‌های کوچک‌تر این عوامل با شدت بیشتری به چشم می‌خورد. فرماندار هشترود ادامه داد: پیچیدگی و درهم تنیدگی آسیب‌های اجتماعی باعث شده که نتوان به‌راحتی در کاهش دادن آن‌ها قدم‌های فوری برداشت و برای کاستن از این آسیب‌ها باید همه مسئولان ذی‌ربط با همفکری و مشارکت می‌توانند گام‌های مؤثری بردارند. فرماندار هشترود در ادامه به فضای مجازی نیز اشاره کرد و گفت: کنترل و مهار فضای مجازی دردست بشر نیست و این ابزاری است که رفته‌رفته دنیا را به تسخیر خودش درخواهد آورد. وی تأکید کرد: ما باید فرهنگ استفاده از این فضا را هم در خانواده و هم در اجتماع یاد بگیریم تا دچار مشکلات نشویم.

تعارض در تربیت خانه و مدرسه موجب سردرگمی کودکان می‌شود
مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان هشترود نیز در این جلسه اظهار داشت: تعارض در تربیت خانه، مدرسه و اجتماع موجب سردرگمی کودکان در بحث مهارت‌آموزی است. بهمن اقدمی افزود: تلاش برای همسویی این سه نهاد وظیفه همه دستگاه‌ها است. بخشدار بخش مرکزی شهرستان هشترود نیز گفت:  درگیری بر سر مسائل ملکی و آب، درگیری بین شوراهای قبلی و فعلی درگیری طایفه‌ای در صدر آسیب‌های اجتماعی در روستاهای بخش مرکزی هشترود قرار دارد. رقیه زارعی ادامه داد: برای بهبود سطح زندگی روستائیان نیاز هست تا کارگاه‌های آموزشی در این راستا در روستاها برگزار  شود.