مسعود ایزدی، مدیر امور ارتباطات و حوزه مدیریت با اشاره به تاکید رئیس جمهوری مبنی بر تکمیل وتحویل تمامی واحدهای مسکونی پیش بینی شده در قالب طرح مسکن مهر تاپایان دولت دوازدهم، اظهار کرد: براین اساس مدیر عامل بانک مسکن نیز برشتاب پرداخت تسهیلات مسکن مهر تاکید ویژه ای داشته است. از این روقرار است […]
مسعود ایزدی، مدیر امور ارتباطات و حوزه مدیریت با اشاره به تاکید رئیس جمهوری مبنی بر تکمیل وتحویل تمامی واحدهای مسکونی پیش بینی شده در قالب طرح مسکن مهر تاپایان دولت دوازدهم، اظهار کرد: براین اساس مدیر عامل بانک مسکن نیز برشتاب پرداخت تسهیلات مسکن مهر تاکید ویژه ای داشته است. از این روقرار است تا پایان پرونده طرح مسکن مهر ، بانک مسکن به همراه دولت از این طرح حمایت مالی ویژه ای انجام دهد. در این میان عملکرد اصلی بانک مسکن به عنوان تنها بانک فعال در پرداخت تسهیلات به پرونده مسکن مهر ،علاوه بر پرداخت تسهیلات به متقاضیان این طرح، فروش اقساطی نیزاست. به این معنا که واحدهای مسکونی که در قالب این طرح کار ساخت و ساز آنها تمام و تکمیل می شود و به آنها اجازه افتتاح و بهره برداری داده می شودپیش از بهره برداری از واحد مسکونی باید عملیات فروش اقساطی توسط بانک مسکن انجام شود تا امکان پرداخت منظم و به موقع تسهیلات فراهم شود.
وی به کارنامه تسهیلات بانکی پرداخت شده به طرح مسکن مهر از ابتدا تاکنون از سوی بانک مسکن اشاره کرد و افزود: مجموع قراردادهای منعقده بابت پرداخت تسهیلات به پروژه های مسکن مهر ۲ میلیون و ۳۶۵ هزار و ۷۷۳ فقره است. از این تعداد تاکنون یک میلیون و ۹۲۲ هزار و ۶۲۸ واحد به مرحله فروش اقساطی رسیده وتعیین تکلیف شده اند و ۴۴۳ هزار و ۱۴۵ واحد باقی مانده اند.
وی ادامه داد: از مجموع ۴۴۳ هزار و ۱۴۵ واحد باقی مانده این طرح، ۲۰۳ هزار و ۷ واحد در حال ساخت و ۲۴۰ هزار و ۱۳۸ واحد مسکونی به دلیل پاره ای از مشکلات غیرفعال باقی مانده اند.
مدیر امور ارتباطات و حوزه مدیریت تاکید کرد: واحدهای غیرفعال و مشکل دار این پروژه از لحاظ «پرداخت تسهیلات» هیچ گونه مشکلی ندارند بلکه دلایل بلاتکلیفی پروژه های مشکل دار طرح مسکن به سایر حوزه ها مربوط می شود.
ایزدی به دلایل ده گانه بلاتکلیفی ۲۴۰ هزار و ۱۳۸ واحد مسکونی مشکل دار در طرح مسکن مهر اشاره کرد وگفت: عدم اجرای زیرساخت و انشعابات، تحویل واحدهای قبل از فروش اقساطی، عدم مراجعه خریداران، پروژه های تکمیل شده فاقد متقاضی و همچنین پروژه های راکد فاقد متقاضی از جمله عواملی هستند که بیشترین سهم در بلاتکلیفی واحدهای باقی مانده این پروژه را داشته اند.
مدیرعامل بانک کشاورزی تشریح کرد: ماموریت، راهبردها و چالش های بانک کشاورزی در سال ۱۳۹۷
روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی روز یکشنبه ۲۳ دی ماه سال جاری در جلسه هم اندیشی و تشریح عملکرد بانک که با حضور دکتر عباس معمارنژاد معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی و دکتر عباس مرادپور مدیرکل دفتر امور بانکی و بیمه این وزارتخانه و هیات همراه، مشاوران ، اعضای هیات مدیره و مدیران امور بانک کشاورزی در محل ساختمان مرکزی این بانک در تهران برگزار شد، به تشریح ماموریت، راهبردها، استراتژی و چالش های بانک کشاورزی در سال ۱۳۹۷ پرداخت.
به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، خدارحمی در این نشست ضمن اشاره به پراکنش جغرافیایی و تعداد بالای شعب این بانک در سطح کشور و نیز زیرساخت های قدرتمند فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک در تمام شعب، اظهار داشت: امسال با الهام از شعارملی «حمایت از کالای ایرانی»، شعار « خدمات بهتر، تسهیلات بیشتر، حمایت از تولید پایدار کشاورزی» را برای بانک انتخاب کردیم و به حمدالله تا این تاریخ توانسته ایم تا حدود زیادی به آن جامه عمل بپوشانیم و عملکرد موفقی داشته باشیم.
وی سپس راهبردهای بانک کشاورزی در سال ۱۳۹۷ را که برنامه های عملیاتی و پروژه های بانک بر اساس آن ها تعریف شده اند برشمرد و گفت: در این راستا در سال ۹۷، کاهش مطالبات غیرجاری، کاهش قیمت تمام شده پول، افزایش درآمدهای غیرمشاع، توازن منابع و مصارف، واگذاری شرکت ها و املاک تملیکی، بهبود ارتباط با مشتریان و ارتقای کیفیت خدمات، اجرای دقیق بودجه و بهینه سازی شبکه شعب مورد توجه جدی قرار گرفته و اقدامات موثری برای تحقق آن ها صورت گرفته است.
خدارحمی در ادامه سخنان خود به تشریح چالش های عمده پیش روی بانک کشاورزی پرداخت و ابراز امیدواری کرد با حمایت دولت و وزارت اموراقتصادی و دارایی ، شرایطی فراهم شود تا این مشکلات و چالش ها به حداقل برسد.
این گزارش می افزاید: در ادامه این نشست، اعضای هیات مدیره و مدیران امور بانک کشاورزی به ارائه گزارش عملکرد بانک در حوزه های مختلف در سال جاری و مقایسه آن با سال های گذشته پرداختند.