مدیرکل هماهنگی و نظارت صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر گفت: از سال ۸۴ تاکنون که این صندوق در کشور ایجادشده حدود یک‌میلیون و ۷۳۶ هزار خانواده از طریق آن در سطح کشور بیمه‌شده‌اند . مصطفی شریعتی در دیدار با فرماندار سلسله، صندوق اجتماعی بیمه روستاییان و عشایر را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی […]

مدیرکل هماهنگی و نظارت صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر گفت: از سال ۸۴ تاکنون که این صندوق در کشور ایجادشده حدود یک‌میلیون و ۷۳۶ هزار خانواده از طریق آن در سطح کشور بیمه‌شده‌اند .

مصطفی شریعتی در دیدار با فرماندار سلسله، صندوق اجتماعی بیمه روستاییان و عشایر را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: حدود ۹۳ هزار و ۴۰۰ خانوار در حال حاضر مستمری‌بگیر این صندوق هستند .

وی با اشاره به مساعدت‌های فرماندار سلسله در رشد ۴۷ درصدی پوشش بیمه‌ای این صندوق در شهرستان، خاطرنشان کرد: در شهرستان سلسله ۵۷۰۰ خانوار بیمه‌شده داریم که باید تلاش کنیم این میزان به رشد ۱۰۰ درصدی برسد.

وی با اشاره به اینکه در لرستان ۱۸۸ هزار نفر مشمول عضویت در این صندوق هستند، افزود: از این میزان در حال حاضر ۶۲ هزار خانوار تحت پوشش هستند که ۲ هزار و ۱۳۰ خانوار از آن‌ها موفق به دریافت مستمری در قالب‌های سه‌گانه شده‌اند .

 

۲

تبلیغات خرید و فروش اسلحه در کانال‌های خبری جرم است

 

رییس پلیس فتای تهران بزرگ درباره تبلیغات خرید و فروش اسلحه در کانال‌های پرفالوئر مانند کانال‌های خبری گفت: تبلیغات غیرقانونی در این کانال‌ها قطعا جرم محسوب می‌شود و قابل تعقیب است.

سرهنگ تورج کاظمی درباره تبلیغات خرید و فروش اسلحه در کانال‌های خبری گفت: مدت زمان تبلیغات کانال‌های خرید و فروش اسلحه در کانال‌های پرفالوئر خبری بسیار کوتاه است، اما اگر چنین مواردی به رویت همکاران ما برسد، قطعا به مراجع ذیربط اعلام و اقدام قانونی با این کانال‌های خبری انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: مدت زمان این تبلیغات در کانال‌ها اصلا برای ما ملاک نیست و در هر مدت زمانی چه کوتاه و چه بلندمدت تبلیغات غیرقانونی از سوی کانال‌های پرفالوئر یا کانال‌های خبری قطعا جرم محسوب می‌شود و قابل تعقیب است و این کانال‌ها مرتکب جرم شده‌اند.

رییس پلیس فتای ناجا خاطرنشان کرد: در صورتی که مدارک و دلایل مستندی در خصوص چنین تبلیغاتی از سوی شهروندان برای ما ارسال شود، قطعا پیگیری‌های لازم در این زمینه نیز انجام خواهد شد و طی هماهنگی با دستگاه قضایی اقدامات لازم جهت برخورد با این کانال‌ها انجام خواهد شد.

سرهنگ کاظمی تاکید کرد: خرید و فروش اسلحه و تبلیغات در این خصوص در فضای مجازی جرم است و قطعا افرادی که اقدام به چنین کارهایی می‌کنند، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

 

۳

برخی مسئولان نمی‌ توانند پاسخگوی مطالبات نسل جوان باشند

 

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تاکید کرد: این یک واقعیت است که نسل جوان روز به ‌روز به سرعت حرکت می‌ کند و برخی از ما مسئولان هنوز نتوانسته ‌ایم سرعت خودمان را با آنان یکی کنیم.

معصومه ابتکار گفت: با توجه به تحریم ‌ها و مسائل اقتصادی، دولت و همه دستگاه ‌ها با مشکلاتی روبه رو شده ‌اند، اما این مساله نباید باعث شود که ما مسئولان برای احقاق حقوق مردم تلاش نکنیم.
وی تصریح کرد: همه از مشکلات به وجود آمده در اقتصاد آگاه هستیم و می‌دانیم که دولت با چه معضلاتی‌ روبه رو است؛ پس همه موظفیم هزینه‌های خود را کاهش دهیم و از هزینه‌ کردهای اضافی پرهیز کنیم.
ابتکار با اشاره به سال های ظهور و اوج گیری انقلاب اسلامی گفت: آن زمان به نوعی نسل جوان انقلاب به حساب می‌آمدیم و یکی از دغدغه‌هایمان این بود که چه تعریف و تعبیری قرار است از جایگاه زن در انقلاب و ادامه آن شکل بگیرد. اما امام خمینی‌(ره) با نگاه روشن خود خیلی دقیق پاسخ دغدغه‌ زنان را به عنوان فقیه و رهبر سیاسی دادند.
معاون رئیس جمهوری ادامه داد: زمانی حوزه علمیه مردانه بود و مانند الان زنان مدیریت بخشی از حوزه علمیه را برعهده نداشتند. اما در حال حاضر می‌بینیم که چگونه نگاه ‌های حضرت امام و رهبر انقلاب به زنان باعث شد تا شما بتوانید مدیریت حوزه را در دست بگیرید.
ابتکار در ادامه سخنان خود به اقدامات انجام شده و در حال انجام در معاونت زنان و امور خانواده در دولت دوازدهم اشاره کرد و گفت: ما موظفیم به بهداشت و آموزش زنان توجه ویژه‌ای داشته باشیم. کارهای بسیار خوبی در معاونت صورت گرفته و اکنون در تلاش برای تحقق خانواده شکوفا و پویا هستیم تا از این طریق وضعیت خانواده‌ توانمندتر از گذشته شود.
معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌ها باید در زمینه خانواده شکوفا با معاونت زنان همکاری داشته باشند، افزود: شهناز سجادی دستیار ویژه حقوق شهروندی در فقهی و حقوقی نیز با معاونت همکاری دارند، چرا که این بخش برای ما بسیار حائز اهمیت است و با قانونگذاری و مسائل فقهی است که حق و حقوق زنان در ایران تعریف می‌شود.