معاون درمان وزیر بهداشت از برقراری نظام ارجاع الکترونیک در روستاها و شهرهای زیر ۲۰هزار نفر جمعیت استان گلستان خبر داد. قاسم جان باباییگفت: روز گذشته و در سفر سرپرست وزارت بهداشت به همراه کاروان تدبیر و امید به استان گستان، نشست ۵ ساعته ای با مسئولان این دانشگاه در مورد نظام ارجاع الکترونیک […]

 

معاون درمان وزیر بهداشت از برقراری نظام ارجاع الکترونیک در روستاها و شهرهای زیر ۲۰هزار نفر جمعیت استان گلستان خبر داد.

قاسم جان باباییگفت: روز گذشته و در سفر سرپرست وزارت بهداشت به همراه کاروان تدبیر و امید به استان گستان، نشست ۵ ساعته ای با مسئولان این دانشگاه در مورد نظام ارجاع الکترونیک داشتیم و در این نشست، گزارشی از اقدامات و پیشرفت ها، ارائه شد.

وی افزود: تمام روستاها و شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر استان گلستان، تحت پوشش نظام ارجاع الکترونیک قرار گرفتند و چرخه نظام ارجاع الکترونیک در این استان تکمیل شد که این توفیق بسیار بزرگی است.

بنابر اعلام وبدا، وی تصریح کرد: خوشبختانه داشبورد مدیریتی نظام ارجاع الکترونیک که یکی از ابزارهای مهم دیده بانی در نظام ارجاع است در استان گلستان رونمایی و مقرر شد به زودی جمعیت شهرهای بیشتر از ۲۰ هزار نفر نیز تحت پوشش نظام ارجاع قرار گیرند.

 

آمار بالای سوء تغذیه در چابهار نیازمند

توجه جدی

مدیر برنامه بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت : استان سیستان و بلوچستان از نظر سوء تغذیه دارای آمار بالایی است به همین جهت نیاز به توجه جدی تر در این زمینه دارد .

احمد عزتیان در کارگاه دو روزه تغذیه سالم که توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهار به همت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با هدف ارتقاء سلامت شهروندان و بهبود روند کیفی زندگی شهری برگزار شد، اظهار کرد : هدف از برگزاری این کارگاه‌ها، شناسایی مشکلات شهرستان‌ها و پس از آن، ارتقا سلامت شهروندان با تغذیه سالم است.

وی با اشاره به تاثیر استفاده از خوراکی‌های سالم در زندگی روزمره شهروندان افزود : کارگاه‌های آموزشی تغذیه سالم زمینه را برای ارتقاء سلامت شهروندان و کیفیت زندگی آنان فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت پیشگیری از بیماری‌ها تصریح کرد : تغذیه سالم می‌تواند تاثیر مستقیم در کاهش ناهنجاری‌های سوء تغذیه در افراد ایفا کند.

وی با بیان اینکه در استان سیستان و بلوچستان ۱۲هزار کودک دچار سوء تغذیه هستند، ادامه داد : جامعه روستایی بستری برای تولید محصولات سالم هستند که می‌توانند تغذیه سالم را رقم زنند.

 

احداث ۱۴ هزار واحد مسکونی برای خانوارهای دارای دو معلول به بالا

مدیرعامل انجمن خیرین مسکن ساز کشور بیان کرد: حدود ۱۴ هزار واحد مسکن در سطح شهر و روستا، برای خانواده‌هایی که دارای حداقل دو معلول هستند، تا دو سال آینده تامین خواهد شد.

کیومرث سلگی با اشاره به خدمات مسکن سازی برای محرومان اظهار کرد: رویکرد بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی رویکرد محرومیت‌زدایی و خدمات رسانی کامل است. انجمن خیرین مسکن ساز کشور نیز در کنار بنیاد مستضعفان فعالیت می‌کند.

وی افزود: تامین مسکن خانواده‌های حداقل دو معلول توسط انجمن خیرین و با کمک بنیاد علوی صورت می‌گیرد.

سلگی اضافه کرد: حدود ۱۴ هزار واحد مسکن در سطح شهر و روستا تعداد واحدهایی است که برای خانواده‌هایی که دارای حداقل دو معلول هستند، تامین خواهد شد، این در حالی است که مسکن به عنوان کالایی گران قیمت مطرح است و با وجود آنکه کار سختی است، اما به راحتی در حال جلو رفتن است.

مدیر عامل انجمن خیرین مسکن ساز کشور بیان کرد: امیدوار هستیم ظرف دو سال آینده تمام خانواده‌هایی که حداقل دو معلول دارند و فاقد مسکن هستند را کمک کنیم و مشکل مسکن این افراد را حل کنیم. این مدل می‌تواند الگویی مناسب در جهت هم‌افزایی توان سایر دستگاه‌های دولتی و مردم نهاد باشد.

حجت الاسلام احمد نجنو امام جمعه شهرستان قلعه گنج نیز که در برنامه‌ای رادیویی صحبت می‌کرد با اشاره به دستاوردهای بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی در شهرستان قلعه گنج گفت: این بنیادها از سال ۹۳ برای اجرای دستور مقام معظم رهبری جهت محرومیت زدایی در قلعه گنج حضور دارند.

وی افزود: حوزه فعالیت‌های بنیاد علوی در بخش‌های مختلف از جمله فرهنگ است، زیرا درخواست داشتیم در کنار فعالیت‌های اقتصادی به فرهنگ نیز توجه شود. پایگاه اصلی مسائل فرهنگی را مساجد قرار دادیم زیرا مردم در این شهرستان از پیشینه فرهنگی برخوردار هستند و امکاناتی را برای تسهیل امور مردم در این مساجد فراهم کردیم.