مدیرعامل بانک مسکن از کاهش ۳۰ درصدی قیمت ساخت در صورت طراحی درست چرخه اعتباری زنجیره سازندگان مسکن خبر داد. ابوالقاسم رحیمی انارکی با اشاره به برنامه بانک مسکن برای افزایش قدرت خرید مسکن توسط مردم، گفت: افزایش قدرت خرید تنها با افزایش سقف تسهیلات اتفاق نمی‌افتد، بلکه می‌تواند از طریق کاهش قیمت تمام شده، […]

مدیرعامل بانک مسکن از کاهش ۳۰ درصدی قیمت ساخت در صورت طراحی درست چرخه اعتباری زنجیره سازندگان مسکن خبر داد.
ابوالقاسم رحیمی انارکی با اشاره به برنامه بانک مسکن برای افزایش قدرت خرید مسکن توسط مردم، گفت: افزایش قدرت خرید تنها با افزایش سقف تسهیلات اتفاق نمی‌افتد، بلکه می‌تواند از طریق کاهش قیمت تمام شده، قدرت خرید مردم را افزایش داد.
وی افزود: در همین راستا برآنیم با ایجاد یک چرخه اعتباری بین تمامی زنجیره دست‌اندرکاران ساخت مسکن، قیمت تمام شده را کاهش دهیم.
مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به جزئیات این طرح، اظهار کرد: اتفاقی که می‌افتد این است که افرادی که در چرخه ساخت مسکن از کارخانه‌دار، بنک‌دار، انبوه‌سازان و … هستند، در یک چرخه اعتباری قرار می‌گیرند و چون در ابتدا پول نقد نمی‌دهند، می‌توانند نرخ خود را کاهش دهند؛ چراکه معمولا افرادی که نقدی کار می‌کنند تخفیف نمی‌دهند.
رحیمی انارکی پیش‌بینی کرد در صورت طراحی درست این چرخه، قیمت تمام‌شده ساخت مسکن می‌تواند تا ۳۰ درصد کاهش یابد.
وی ادامه داد: این موضوع به قیمت فروش مسکن منتقل خواهد شد و طبیعتا اگر سازنده بتواند ساختمان خود را ارزان‌تر بسازد، ترجیح می‌دهد که واحدهای خود را با نرخ ارزان‌تر بفروشد، اما مشتری بیشتری داشته و آن را زودتر تبدیل به پول کند. مدیرعامل بانک مسکن پیش از این نیز گفته بود که بخش اول این کار با بنیاد مسکن تا قبل از پایان سال اجرایی خواهد شد و در نهایت زنجیره کامل تامین مالی مسکن در سه ماهه دوم سال آینده اجرایی می‌شود که کاهش قیمت ساخت واحدهای مسکونی را در پی خواهد داشت.
رحیمی انارکی همچنین درباره پیش‌بینی افزایش ۵۰۰۰ میلیارد تومانی سرمایه بانک مسکن در لایحه بودجه سال آینده، گفت: اگر این موضوع تصویب شود، ۵۰۰۰ میلیارد تومان از بدهی ما به بانک مرکزی بابت خط اعتباری مسکن مهر کاهش یافته و در قالب بدهی‌های دولت به بانک مرکزی قرار می‌گیرد. وی افزود: اگر این اتفاق بیفتد، نسبت‌های مالی ما بهبود می‌یابد و می‌توانیم تسهیلات بیشتری به دلیل بهبود نسبت‌های مالی‌مان انجام دهیم، از سوی دیگر با توجه به عایدات آینده این موضوع می‌توانیم حدود یک سوم این رقم را اوراق منتشر و منابع مالی جدیدی را در بازار مسکن تزریق کنیم.

 

مدیرعامل بانک گردشگری عنوان کرد:
نگاه نو در عرضه خدمات متنوع
رمز بقاء

مدیرعامل بانک گردشگری استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات و عرضه خدمات متنوع را بنیان کار این بانک در فصل جدید فعالیت آن عنوان کرد.
مرتضی خامی در پیام تبریک خود به مناسبت سالروز تأسیس این بانک و همچنین آغاز نهمین سال فعالیت این مجموعه، ضمن قدردانی از همراهی و تلاش تمامی مشتریان، سهامداران، مؤسسان و کارکنان این بانک، با اشاره به فضای پرشتاب تغییرات تکنولوژیک در عرصه مالی و بانکداری، به‌روزرسانی ساختار، ارتقاء سطح عملکرد و خدمت‌رسانی بهینه در بانک گردشگری مبتنی بر نگاه فناورانه را اصل بنیانی و محور فعالیت این بانک در سال پیش رو دانست. مدیرعامل بانک گردشگری در این پیام با تأکید بر نقش و کارکرد مهم فن‌آوری‌های نوین در عرصه بانکداری کشور و لحاظ بیشتر آن در فصل جدید فعالیت بانک گردشگری اظهار داشت: نگاه نو در تولید محصولات و عرضه خدمات متنوع متناسب با نیاز مشتری و توسعه کمی و کیفی ابزارهای بانکداری الکترونیک که نیاز مخاطبان به‌ویژه در بازار گردشگری کشور را پیشاپیش شناسایی نماید؛ رمز خدمت‌رسانی و بقاء شایسته بانک گردشگری در بازار رقابتی سخت امروز است. خامی همچنین با اشاره به شرایط زمینه‌ای و حساس اقتصاد ملی به دلیل تحریم‌های ظالمانه گفت: یکی از اهداف اصلی تحریم‌های اخیر فشار بر نظام بانکی، تأخر تکنولوژیک و جلوگیری از رشد فنآورانه در همه زمینه‌ها و ازجمله نظام بانکی است؛ که بر همین اساس بانک گردشگری روزآمد بودن فنی را هدفی مهم می‌داند تا ضمن مقابله زیربنایی با تحریم‌ها، اموری چون بهبود و شفافیت عملکرد در سیستم پرداخت‌های مالی خرد و کلان، چابکی و کارایی فرایندها، خدمت‌رسانی آسان و دلخواه مشتری و همچنین رونق محیط کسب‌وکار و افزایش سهم سفر و گردشگری در سبد مصرفی هم‌وطنان در این بانک را بیش از گذشته محقق سازد”. بنابراین گزارش؛ مرتضی خامی مدیرعامل بانک گردشگری علاوه بر موارد ذکرشده، مواردی چون توسعه بیشتر زیرساخت‌های گردشگری کشور، بسط کارای فعالیت‌های ارزی و بین‌المللی متناسب با نیاز بنگاه‌های اقتصادی و بازرگانان و همچنین کاهش هزینه‌ی سپرده‌های بانکی و اصلاح ترکیب آن، جذب منابع ارزان، توجه به تسهیلات خرد، تقویت حاکمیت بانکداری شرکتی و در حوزه منابع انسانی شکل‌گیری مفهوم رفتارگرایی بهینه با محوریت آموزش‌ محوری را از دیگر اموری دانسته است که این بانک در سال پیش­ روی خود آن را با جدیت دنبال و عملیاتی خواهد کرد.