فرماندار شهرستان شمیرانات از انجام ۴۷۰ تخریب در شهرستان شمیرانات با هدف مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز از دی‌ماه سال گذشته تا دی‌ماه سال ۱۳۹۷ خبر داد. سیاوش شهریور در تشریح روند مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح شهرستان شمیرانات گفت: در حال حاضر تمامی تخلفات در حوزه زمین خواری بررسی شده […]

فرماندار شهرستان شمیرانات از انجام ۴۷۰ تخریب در شهرستان شمیرانات با هدف مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز از دی‌ماه سال گذشته تا دی‌ماه سال ۱۳۹۷ خبر داد.
سیاوش شهریور در تشریح روند مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح شهرستان شمیرانات گفت: در حال حاضر تمامی تخلفات در حوزه زمین خواری بررسی شده است، این موارد به بازرسان و مسئولان مربوطه در سطوح ملی نیز منعکس و با جدیت پیگیری خواهد شد. وی افزود: به شدت با عوامل ساخت و ساز غیرمجاز برخورد می‌کنیم. بر همین اساس از دی‌ماه سال ۱۳۹۶ تا دی‌ماه امسال، ۴۷۰ تخریب در این شهرستان صورت گرفته است. به طور قطع با زمین‌خواران برخورد جدی خواهد شد.
شهریور تاکید کرد: بی‌تردید مردم باید متوجه این موضوع باشند که از طریق جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در حقیقت جلوی هدررفت منابع و ثروت‌ها گرفته می‌شود. در حال حاضر نیز ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح شهرستان بسیار کاهش پیدا کرده است.
تبعیض میان بیماران، ممنوع!
ارائه خدمت به بیماران با انگیزه‌های مالی و غیرمالی یا به دلایلی مانند تمکن مالی برخی بیماران و انجام اقداماتی چون جلو انداختن نوبت، ارائه خدمات سریع‌تر و… ممنوع است؛ موضوعی که در راهنمای اخلاق حرفه‌ای پزشکان سازمان نظام پزشکی مورد تاکید قرار گرفته است.
سازمان نظام پزشکی کشور در راهنمای اخلاق حرفه‌ای این سازمان بحثی را به قوانین «رعایت انصاف و بی‌طرفی در ارائه خدمت به بیماران» مورد توجه قرار داده است. در این بخش از راهنمای اخلاق حرفه‌ای پزشکان تاکید شده است که ارائه خدمت به بیماران با انگیزه‌های مالی و غیرمالی یا به دلایلی مانند تمکن مالی برخی بیماران و انجام اقداماتی چون جلو انداختن نوبت، ارائه خدمات سریع‌تر و… ممنوع است.
بر همین اساس طبق ماده ۴۸ آیین نامه اخلاق پزشکی سازمان نظام پزشکی شاغلان حِرَف پزشکی و وابسته، باید انصاف و عدالت را بین همه بیماران و مراجعه کنندگان مختلف رعایت کنند. در زمینه اولویت دادن به بیماران و توزیع منابعی که در اختیار حرفه‌مندان سلامت قرار دارد نیز آنها مکلفند که شاخص‌های روشن، مشخص و اخلاقی موجهی مانند اورژانسی بودن وضعیت بیمار و یا میزان موثر بودن اقدامات و هزینه‌های درمانی را مورد توجه قرار دهند. ماده ۴۹ این آیین نامه نیز اعلام کرده است که شاغلان حِرَف پزشکی و وابسته نباید در ارائه خدمت به بیماران با انگیزه‌های مالی و غیرمالی یا به دلایلی مانند تمکن مالی برخی بیماران و انجام اعمالی چون جلو انداختن نوبت، ارائه خدمات سریع‌تر و مانند آن را مرتکب شوند. زیرا این امر تبعیض میان بیماران به شمار می‌آید.
محیط‌بانان اولویت اول سازمان محیط زیست
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور در نشست سالانه استان‌های ساحلی گفت: اولویت اول سازمان محیط زیست، محیط‌بانان هستند.
سرهنگ جمشید محبت خانی گفت: بنا بر نظر معاون رئیس جمهور و ریاست سازمان حفاظت محیط زیست، اولویت اول سازمان محیط زیست، محیط‌بانان هستند که در این زمینه وضعیت رو به ارتقایی را شاهد هستیم. وی با اشاره به موضوعات مهم در حوزه دریایی، اضافه کرد: محیط بان ضابط خاص قضایی در محیط زیست است و اینکه محیط بانان تخصصی دریایی آموزش دیده را داشته باشیم، مد نظر است.
فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور گفت: پاسگاه دریایی محیط زیست می‌تواند مسائل دریایی را دنبال کرده و پرونده‌هایی را تشکیل دهند و باید بررسی کنیم که وقتی این پاسگاه‌های مصوب غیر دایر را نداریم، چه جرایمی در حال اتفاق افتادن است، به محیط زیست دریایی لطمه می‌زند و کسی متولی آن نیست. وی از ارائه آموزش به تعدادی از محیط بانان با موضوع حفاظت از تالاب‌ها، ادامه داد: باید در حوزه دریایی نیز آموزش‌هایی را به محیط بانان جدید و یا محیط‌بانان موجود ارائه کنیم. بازوی اجرایی سازمان محیط زیست، محیط‌بانان هستند.
محبت خانی با اشاره به اینکه ارائه آموزش‌ها باید متناسب با قشر مورد آموزش باشد، افزود: باید محیط‌بانان به جامعه معرفی شوند و مردم شناخت کافی از وظایف و مسئولیت‌های محیط‌بانان داشته باشند. وی بر تقویت سازمان و استفاده از لباس محیط‌بانی در برنامه‌های مختلف تاکید کرد و افزود: به خوبی به این موضوع پرداخته نشده است و باید شجاعت و توانمندی محیط‌بانان به خوبی معرفی شود.