فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف ۶۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق گازوئیل و توقیف ۹ فروند شناور لنج به ارزش ۳۹ میلیارد ریال در آب‌های این شهرستان خبر داد. لطیف سنگ سفیدی با اشاره به جزئیات این خبر، گفت: این فرماندهی طی چند ماه رصد اطلاعاتی از یک باند بزرگ و مخوف قاچاق سوخت با […]

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف ۶۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق گازوئیل و توقیف ۹ فروند شناور لنج به ارزش ۳۹ میلیارد ریال در آب‌های این شهرستان خبر داد.
لطیف سنگ سفیدی با اشاره به جزئیات این خبر، گفت: این فرماندهی طی چند ماه رصد اطلاعاتی از یک باند بزرگ و مخوف قاچاق سوخت با خبر شده، که سریعاً طی هماهنگی با فرماندهی دریابانی استان و مقام محترم قضایی طی یک عملیات منسجم موفق به توقیف ۹ فروند لنج حامل سوخت قاچاق گازوئیل شدند. سنگ سفیدی افزود: قاچاقچیان قصد داشتند سرمایه ملی کشورمان را به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس برسانند که با هوشیاری و تیزبینی دریابانان ناکام ماندند.
این فرمانده دریایی ادامه داد: پس از توقیف ۹ فروند موتور لنج و در بازرسی از آنان مقدار ۶۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق گازوئیل کشف و ضبط گردید که در این راستا تعداد ۶۵ نفر متهم نیز دستگیر شدند.
وی افزود: قاچاقچیان از راکت‌های آتش‌زا و بطری‌های حاوی بنزین و گازوئیل استفاده نمودند تا بتوانند متواری شوند.

 

مرحله دوم رهاسازی آب
در دریاچه ارومیه

رئیس استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه از آغاز مرحله دوم رهاسازی آب سدهای استان به سمت دریاچه خبر داد.
فرهاد سرخوش با بیان اینکه رهاسازی آب سدهای استان از مصوبات ستاد احیای دریاچه ارومیه از نیمه دوم سال آغاز شده است افزود: در مرحله اول رهاسازی ۱۵۶ میلیون مترمکعب آب مازاد سدها به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شده است.
وی ادامه داد: در مرحله دوم نیز که از یکشنبه گذشته آغاز شده است از سد شهیدکاظمی بوکان به میزان ۱۳۰ میلیون مترمکعب با دبی ۷۰ مترمکعب برثانیه به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی می شود.
سرخوش مجموع آب رهاسازی شده از سدهای استان به سمت دریاچه ارومیه را ۳۸۶ میلیون مترمکعب عنوان کرد و افزود: بر حسب بارش ها منابع و مصارف منابع آبی اگر آب مازاد در مخازن داشته باشیم باز مرحله سوم رهاسازی را شاهد خواهیم بود.
وی به کمک ۵۰۰ میلیارد تومان به دریاچه ارومیه اشاره کرد و گفت: در بودجه سال ۹۸ فعلا اعتباری برای دریاچه ارومیه در نظر گرفته نشده است.