ادعای مهدی تاج در برنامه تلویزیونی مبنی بر برپایی اردوی رایگان در کمپ اسپایر برای تیم های ملی بزرگسالان و امید و همچنین تیم پرسپولیس با حاشیه هایی همراه بوده است. در این باره ایرج عرب در گفت و گو با سایت برنامه نود گفت: «نماینده باشگاه پرسپولیس چند هفته قبل از برپایی اردو و […]
ادعای مهدی تاج در برنامه تلویزیونی مبنی بر برپایی اردوی رایگان در کمپ اسپایر برای تیم های ملی بزرگسالان و امید و همچنین تیم پرسپولیس با حاشیه هایی همراه بوده است. در این باره ایرج عرب در گفت و گو با سایت برنامه نود گفت: «نماینده باشگاه پرسپولیس چند هفته قبل از برپایی اردو و بر اساس نظر و انتخاب آقای برانکو به دوحه رفت و طی مذاکراتی قرارداد برپایی اردو در این کمپ که از مجهزیزترین کمپ های جهان است به امضا رسید. باشگاه پرسپولیس طبق اسناد مالی موجود از محل درآمدهای خود هزینه برگزاری این اردو که می شود آن را یکی از بهترین اردوهای تاریخ پرسپولیس دانست پرداخت کرده است».
عرب درباره اظهار نظر تاج گفت: «لابد منظور ایشان درباره پرسپولیس همکاری و حمایت معنوی قطری ها بوده است. انصافا هم قطری ها نهایت همکاری را داشتند اما باشگاه پرسپولیس برخلاف تیم های ملی که آنجا اردو زده بودند طبق تفاهم نامه و قرارداد صفر تا صد هزینه ها را پرداخت و از امکانات اسپایر بهرهمند شده است. اتفاقا ما برای تامین هزینه ها هم در آن مقطع محدودیت هایی داشتیم اما با تلاش و رایزنی و به دلیل اهمیت اردوی آماده سازی آن را تامین و پرداخت کردیم و تیم پرسپولیس در کنار تیم های بزرگی چون بایرن و پارس سن ژرمن اردو زد و بازی های تدارکاتی خوبی را هم پشت سر گذاشت.»
ذوالفقارنسب: فوتبال ایران هنوز سنتی اداره میشود
دکترذوالفقارنسب اعتقاد دارد برای رسیدن به سطح قابل قبول در فوتبال ، نیازمند سرمایه گذاری وبرنامه ریزی مدون هستیم که البته بعید می داند درآینده چنین اتفاقی رخ بدهد.
دکتر بیژن ذوالفقارنسب با انتقاد از وضع امروز فوتبال ایران گفت:« در فوتبال روز دنیا برای رسیدن به موفقیت طبیعتا یک سری پارامتر هایی وجود دارد از قبیل علاقه و استعداد ، برنامه ریزی، سرمایه گذاری ،که فوتبال ایران به شکل سنتی از دو عنصرعلاقه و استعداد کاملاه بهره مند است.جوانان ۸،۹،۱۰ ساله در ایران به شکل ذاتی توجه شدیدی به فوتبال دارند و اکثر خانواده های ایرانی به نسبت زیادی درگیر فوتبال هستند. شما حتی می توانید این علاقه را در روستاهای ایران نیز ببینید. اما این اشتیاق نیازمند یک مدیریت نیروی انسانی است که متاسفانه دراین زمینه بسیار ضعیف و به شکل سنتی عمل می کنیم و درعین حال فاقد زیرساخت های مناسب هستیم.زیرساخت عبارت است اززمین های متعدد استاندارد فوتبال درجای جای کشورمان، داشتن سالن های ویژه تمرینات فوتبال ،مختص فصل زمستان که درعین تاسف باید بپذیریم که در ۹۸ درصد از جاهایی که فوتبال درآن جا رواج دارد از داشتن این امکانات بهره ای نداریم.»
او با اشاره به برنامه ریزی و سرمایه گذاری کشور قطر تصریح کرد:«شما ببینید در رادیو و تلویزیون و تمامی رسانه ها و فضای مجازی می شنویم که دولت قطر چه سرمایه گذاری هنگفتی در این ۲۰ ساله اخیر انجام داده است و امسال به نتیجه رسیده است .» وی درباره نتیجه گرایی فوتبال و مدت زمانی که فارغ از نتیجه باید به مسائل ریشه ای بپردازیم اظهار داشت:« ببینید اگر امکانات در اختیار اهالی فوتبال قرار داده شود و عزم آن فراهم باشد مطمئنا موفقیت هم دور از دسترس نخواهد بود و این را بدانید اگر قطر نیازمند ۲۰ سال کار بوده است ما شاید به خاطر استعدادهای ذاتی که در کشورمان موجود است با تعداد سال های کمتر می توانیم به نتیجه برسیم.» دکتر ذوالفقارنسب که هدایت تیم ملی را در جام جهانی ۱۹۹۸ برعهده داشت، در خصوص سرمربی بعدی تیم ملی ایران هم با اشاره به تشکیل یک کار گروهی معتقد است:«فدراسیون فوتبال باید با تشکیل یک کار گروه یا کمیته فنی که متشکل ازافراد تحصیل کرده همچنین افرادی که از خانواده ورزش هستند و درعلم ورزش سررشته دارند طی ۱۰ تا ۲۰ روز به طراحی برنامه بپردازند.
والا فدراسیون فوتبال معضلات زیادی دارد و انصافا هر کاری که از دستشان بر بیاد را انجام می دهند. اما به نظر من این کار را باید به کمیته فنی واگذار کنند که توضیحش را هم دادم.
کمیته فنی هم وظیفه دارد با توجه به تمامی خصوصیات فوتبال ما و با در نظر گرفتن همه امکاناتی که در اختیار می توانیم داشته باشیم برای رسیدن به هدف یک برنامه جامع ارائه دهند. این برنامه انتخاب سرمربی تیم ملی هم شامل می شود .» وی در خاتمه افزود:« فدراسیون فوتبال موظف است موازی با تشکیل کمیته فنی با یک کشورصاحب فوتبال وارد مذاکره شود و با آن ها پیمان یا قرار دادی انعقاد کند. باید آن کشور مورد نظر را موظف کنیم که در مدت زمان ۸ ماه تا ۱ سال با برگزاری کلاس هاس متعدد آموزشی برای مربیان جوان کشورمان آن ها را برای آینده آماده کند؛ چرا که در سطح استاندارد اگر بخواهیم یک مربی را به سطح مطلوبی برسانیم سه سال متوالی آموزش لازم دارد و گرنه با کلاس های ۵ تا ۷ روزه مربی تربیت نمی شود. »
کفاشیان هم از فوتبال رفتنی شد
علی کفاشیان، به زودی ساختمان سئول را برای همیشه ترک خواهد کرد و مهدی تاج باید شخص جدیدی را برای احراز این پست به مجمع عمومی فدراسیون فوتبال معرفی کند. علی کفاشیان در این باره به فارس گفته:« من تا زمانی که سمتهایم در AFC و فیفا را دارم به عنوان نایب رئیس فدراسیون کارم را ادامه میدهم اما بنده یک عزیز بازنشسته هستم و باید بروم اگر هم هستم میخواهم تجربیاتم را منتقل کنم و هم چنین با توجه به سمتهای بینالمللیام باید از ایران دفاع کنم اما موعد آنها هم تمام شود دیگر در فوتبال کاری ندارم اما همیشه برای کمک به آن حاضر هستم. این مردم فوتبال را دوست دارند و دیدید که چقدر از اینکه نتوانستیم اول شویم ناراحت شدند. ما باید برای شاد کردن مردم کمک کنیم و از حالا سفت و سخت به جام جهانی آینده فکر کنیم. به هر صورت من تا فروردین هستم و بعد از آن در مجمع بعدی تاج میتواند شخص دیگری را جای من برای نایب رئیسی معرفی کند.»