معاون سازمان ملی استاندارد ایران با تاکید بر اهمیت استاندارد سازی، از استاندارد بعنوان تنها راه رسیدن به توسعه پایدار خبر داد. به گزارش روابط عمومی استاندارد گلستان، وحید مرندی مقدم در آئین گرامیداشت استاندارد و تقدیر از برگزیدگان و سرآمدان استاندارد در گلستان گفت: بدون حب و تعصب سازمانی، تنها راه رسیدن به توسعه […]

معاون سازمان ملی استاندارد ایران با تاکید بر اهمیت استاندارد سازی، از استاندارد بعنوان تنها راه رسیدن به توسعه پایدار خبر داد.
به گزارش روابط عمومی استاندارد گلستان، وحید مرندی مقدم در آئین گرامیداشت استاندارد و تقدیر از برگزیدگان و سرآمدان استاندارد در گلستان گفت: بدون حب و تعصب سازمانی، تنها راه رسیدن به توسعه پایدار را توسعه و نهادینه کردن استانداردها میدانم.
وی با اشاره به قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد که در سال ۱۳۹۶ به تصویب مجلس رسید گفت: قانون جدید بدون شک مبانی قانونی را برای قرار گرفتن استاندارد در جایگاه صحیح فراهم می کند مشروط بر اینکه در اجرا دچار خلل و اختلال نشویم.
مرندی مقدم در ادامه به تبصره ۱ و ۳ ماده ۳ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد اشاره کرد و گفت: این تبصره ها کلیه دستگاه های اجرایی را مکلف کرده است تا تمامی خدماتی را که ارائه می کنند بر اساس موازین استاندارد ملی باشد. تبصره های بعدی این ماده قانونی نیز، وظیفه نظارت بر اجرای صحیح این استانداردها را بر عهده سازمان ملی استاندارد گذارده است که به تصور من، در صورت اجرای درست و کامل آن، یک نتیجه طلایی که حامی حقوق شهروندی است یعنی برچیده شدن فساد اداری از دستگاه های اجرایی تحقق می یابد. معاون سازمان استاندارد به ارتقاء جایگاه رئیس سازمان استاندارد به عنوان معاون رئیس جمهور بر اساس این قانون اشاره کرد و گفت: ماده ۲۴ این قانون نیز به اظهاریه انطباق می پردازد و واحدهای تولیدی را مکلف به خود اظهاری می نماید که بند ۲۴ سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر پوشش استاندارد برای تمامی کالاهای تولید داخل در این بند دیده شده است. وی در خصوص چگونگی ارزیابی استانداردهای خوداظهاری اعلام کرد: در خوداظهاری ها اصل بر برائت است مگر اینکه خلافش ثابت شود گرچه مهمترین، هشیارترین و سختگیرترین ناظران و ممیزان واحدهای تولیدی در اجرای این طرح، مصرف کنندگان و عموم مردم هستند که جلب اعتماد آنها مهمترین سرمایه تولیدکنندگان خواهد بود.
افتتاح شد دو هزار و ۱۲ پروژه عمرانی در خوزستان
آئین افتتاح ۴۰ هزار پروژه عمرانی و محرومیت زدایی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌صورت ویدئو کنفرانس و در سطح کشوری برگزار شد که سهم خوزستان از این تعداد، ۲ هزار و ۱۲ پروژه است.
مراسم افتتاح ۴۰ هزار پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با همکاری دستگاه‌های اجرایی دولتی و نیروهای جهادی مردمی، به‌صورت ویدئو کنفرانس و در سطح کشوری برگزار شد.
سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ضمن افتتاح پروژه‌های مذکور در سخنانی از جایگاه رفیع جمهوری اسلامی در سطح دنیا و همچنین دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب اسلامی یاد کرد.
اما در این مراسم که در اهواز با حضور شهردار اهواز، مدیرکل اداره مدیریت بحران خوزستان، سردار سرتیپ حسن شاهوار پور، فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان در این مراسم در اهواز، اظهار کرد: امروز شاهد افتتاح ۴۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی در سطح کشور بودیم که سهم استان خوزستان از این رقم، ۲ هزار و ۱۲ پروژه بود که با مشارکت دستگاه‌های مختلف و اجرای بسیج سازندگی، جهت کاهش محرومیت و دردهای محرومان اجرا شود.
وی در ادامه افزود: یکی از بحث‌های مهم در روزهای اخیر در خوزستان موضوع سیل بود که به‌ویژه در اطراف دشت آزادگان باعث ایجاد مشکل شد اما حضور و مشارکت دستگاه‌های اجرایی و البته مردم، نشان داد در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی آن روحیه جهادی هنوز در بین مردم موج می‌زند.
شاهوار پور عنوان کرد: درست است که مقیاس این پروژه‌های در دست افتتاح زیاد نیست اما اجر معنوی زیادی در پی این کمک‌ها وجود دارد لذا انتظار داریم دستگاه‌های مختلف پای کار باشند و در پیش‌برد این پروژه‌ها کمک کنند.
پروژه‌های افتتاح‌شده دراستان خوزستان شامل مواردی چون احداث، تکمیل و بهسازی ۱۳۶۰ دستگاه خانه محرومان و نیازمندان، بهسازی و احداث ۱۶۸ مسجد، احداث ۲۰ سالن و زمین ورزشی می‌شود.
«دریاچه بزنگان سرخس» احیا می‌شود
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی از در دستور کار قرار دادن اقداماتی در راستای احیاء دریاچه بزنگان سرخس خبر داد.
تورج همتی در آیین جشنواره تالاب بزنگان سرخس ضمن اشاره به ضرورت ترسیم آینده تالاب از گذرگاه مسئولیت اجتماعی اظهار داشت: در موضوع مدیریت تالاب‌ها، فاکتورهای مختلفی اثرگذار هستند و یکی از مهمترین آنها، تغییرات اقلیمی است و امید است این جشنواره آغازی بر ایجاد گفتمان ملی برای حفاظت از تالاب بزنگان و تقویت مشارکت مردمی برای تزریق حیات در این تالاب بی‌رمق باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در ادامه تالاب بزنگان را یکی از قربانیان تغییرات اقلیمی و خشکسالی برشمرد و افزود: خشکسالی‌های پیاپی سبب شده خدمات زیست بومی و قابلیت انعطاف‌پذیری زیست بوم در منطقه کاهش یافته و میزان تاب‌آوری این دریاچه به شدت تحت تأثیر قرار گیرد.
وی همچنین ضرورت شناخت ارزش‌ها و قابلیت‌های تالاب را نخستین گام در جهت حفظ و احیاء آن برشمرد و افزود: هدف از برگزاری مراسم روز جهانی تالاب‌ها برنامه‌ریزی هوشمندانه برای توسعه پایدار و استفاده از همه ظرفیت‌ها به ویژه ظرفیت عظیم مشارکت جوامع محلی است.
همتی تالاب بزنگان را به عنوان یک راه حل طبیعی برای سازگاری بیشتر و کاهش تاثیر تغییرات اقلیمی منطقه خواند و افزود: چنانچه تالاب به سطح مطلوبی از ذخیره آبی برسد، خواهد توانست تغییرات اقلیمی و رویداد های آب و هوایی را مدیریت کند.
وی در ادامه گفت: این تالاب ضمن اثرگذاری بر تنظیم جریانات آب محیط، در واقع به عنوان کلید تغذیه آب‌های زیرزمینی و دسترسی به جدول آب زیرزمینی ایفای نقش می‌کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در ادامه از اقدامات صورت گرفته در راستای تقویت زیرساخت‌های گردشگری طبیعی و احیاء تالاب بزنگان سخن گفت و افزود: لوله‌گذاری،کانال‌کشی، دیواره‌سازی و ایجاد منابع ذخیره آب و همچنین گرفتن آب مازاد کشاورزی از جمله اقداماتی است که در راستای احیای این اثر طبیعی ملی صورت گرفته و برنامه مدیریت زیست بومی و ساماندهی با جلب مشارکت ذی‌نفعان و جوامع محلی با روندی مطلوب پیگیری شده و امروز موضوع واگذاری زون گردشگری به بخش خصوصی و تعاونی‌های محلی منطقه به عنوان اقدامی ارزشمند در راستای توسعه اشتغال بومی و معیشت پایدار است که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بازتابی موثر خواهد داشت.