معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از بازگشت نخبگان ایرانی از ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان به کشور خبر داد. سورنا ستاری گفت: تاکنون از ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا حدود ۱۲۰۰ نفر نخبه از سیستم ما برای بازگشت به کشور استفاده کرده‌اند؛ این تازه‌ترین آمار است، زیرا هر ماه تعدادی به این آمار اضافه می‌شود. وی […]

 

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از بازگشت نخبگان ایرانی از ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان به کشور خبر داد.

سورنا ستاری گفت: تاکنون از ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا حدود ۱۲۰۰ نفر نخبه از سیستم ما برای بازگشت به کشور استفاده کرده‌اند؛ این تازه‌ترین آمار است، زیرا هر ماه تعدادی به این آمار اضافه می‌شود.

وی ادامه داد: تقریبا سه سال است که برنامه بازگشت نخبگان به کشور را راه‌اندازی کرده‌ایم و آخرین آمارمان هم بازگشت ۱۲۰۰ نفر از  میان ۱۰۰ دانشگاه عالی رتبه دنیا است.

ستاری در باره راه حل‌های موفق در این زمینه گفت: برای این که این افراد به کشور باز گردانیم، به یک اکوسیستم و زیست بوم نیاز است. ضمن اینکه بیشترین آمار بازگشت نخبگان به کشور در حوزه استارت آپ‌ها بوده که همین الان هم در حال اتفاق افتادن است. پس از استارت آپ‌ها، دانشگاه ها محل بعدی حضور و فعالیت نخبگان هستند. معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در پایان با اشاره به حضور نخبگان در دانشگاه‌ها و استارت آپ‌ها توضیح داد: حدود ۴۰۰ نفر از نخبگان در دانشگاه‌ها فعالیت دارند و مابقی آنها در استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان هستند. ناگفته نماند که خیلی از این افراد خودشان این استارت آپ‌ها را تشکیل داده‌اند و در همانجا مشغول شده‌اند.

افزایش چشمگیر پوشش تحصیلی دختران مقطع ابتدایی بعد از انقلاب

مشاور امور زنان وزیر آموزش و پرورش از افزایش پوشش تحصیلی دختران قبل از انقلاب از ۴۲ درصد به ۹۸ درصد در مقطع ابتدایی خبر داد.

فرحناز مینایی پور با بیان اینکه بیشترین دستاوردهای انقلاب در حوزه زنان بوده است گفت: مقایسه آمارها قبل از انقلاب و پس از انقلاب دستاوردهای خوبی را در حوزه زنان نشان می‌دهد، به طوری که پوشش تحصیلی دختران در مقطع ابتدایی قبل از انقلاب تا ۴٢ درصد بود که در حال حاضر حدود ۹۸ درصد رسیده است. وی با بیان اینکه حضور زنان در حوزه تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی نیز افزایش یافته است افزود: در حوزه اقتصادی نیز حضور زنان افزایش یافته و شاهد حضور تعداد زیادی از زنان تاجر هستیم.

مینایی پور با بیان اینکه یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب در حوزه آموزش و پرورش و بهداشت در حوزه زنان رخ داده است اظهار کرد: میزان مرگ و میر زنان پس از انقلاب تا حد زیادی کاهش یافته است و شاهد دستاوردهای خوبی در این حوزه بوده‌ایم که باید قدردان تمام افرادی باشیم که از ابتدای انقلاب تاکنون در این زمینه تلاش کردند.

مراجعه بیش از ۱۳هزار نفر از راهپیمایان ۲۲ بهمن به پست های امدادی

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از مراجعه ۱۳ هزار و ۷۷۵ نفر از راهپیمایان ۲۲ بهمن به پست های ثابت و سیار هلال احمر در سراسر کشور خبر داد.

شاهین فتحی با اعلام گزارش پوشش امدادی خدمت رسانی به راهپیمایان ٢٢ بهمن در سطح کشور گفت: ٨٢۶ پایگاه و پست امدادی ثابت و سیار هلال احمر در روز ۲۲ بهمن در سراسر کشور فعال بودند که در صورت درخواست کمک اضطراری هموطنان به آنان خدمات متنوع امداد و نجات را ارائه کنند.

وی توضیح داد: در این خصوص از ابتدای ساعت های اولیه برگزاری راهپیمایی بزرگ و ملی روز ۲۲ بهمن تا پایان این جشن ملی، ۱۳ هزار و ۷۷۵ نفر از هموطنان در سراسر کشور به پایگاه ها و پست های امدادی هلال احمر مراجعه کردند که ۱۲ هزار و ۹۲۳ نفر از آنان از خدمات پزشکی (تست قند و فشارخون) از خدمات یادشده استفاده، ۸۴۶ نفر از خدمات سرپایی بهره مند و ۶ نفر نیز از سوی امدادگران و نجاتگران هلال احمر به مراکز درمانی و بیمارستانی منتقل شدند.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به کارگیری ۹ هزار نیروی عملیاتی برای امدادرسانی به راهپیمایان ۲۲ بهمن، افزود: در این زمینه ۸۵۰ دستگاه خودروی عملیاتی و ۴۶۷ دستگاه آمبولانس نیز به کار گرفته شده بود.

فتحی همچنین درباره امدادرسانی به راهپیمایان روز ۲۲ بهمن در استان تهران نیز اظهار داشت: در پایتخت ۹۸۷ نفر به پست های هلال احمر مراجعه کردند که ۳۶۰ نفر از آنان از خدمات سرپایی و ۶۲۷نفر دیگر نیز از خدمات پزشکی (تست قند و فشارخون) بهره مند شدند که برای انجام این خدمات رسانی امدادی و داوطلبانه ۷۷۸ نفر نیروی امدادی، ۷۶ دستگاه خودروی عملیاتی و ۴۵ دستگاه آمبولانس به کارگیری شده است.