معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از شهروندان خواست فریب پیامک جعلی “ ثبت اطلاعات کارتی خود در سامانه سهام عدالت به همراه ۵۰۰ هزار تومان عیدی سال نو” را نخورند. سرهنگ رامین پاشایی با اعلام این خبر، اظهارداشت: بسیاری از هموطنان گرامی در روز های گذشته پیامکی دریافت کرده‏اند مبنی بر اینکه “ فقط […]

 

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از شهروندان خواست فریب پیامک جعلی “ ثبت اطلاعات کارتی خود در سامانه سهام عدالت به همراه ۵۰۰ هزار تومان عیدی سال نو” را نخورند.

سرهنگ رامین پاشایی با اعلام این خبر، اظهارداشت: بسیاری از هموطنان گرامی در روز های گذشته پیامکی دریافت کرده‏اند مبنی بر اینکه “ فقط تا پایان اسفند ماه فرصت باقیست جهت ثبت اطلاعات کارتی خود در سامانه سهام عدالت به همراه دریافت۵۰۰ هزار تومان عیدی سال نو “ اقدام کنند.

این مقام انتظامی درباره نحوه عملکرد این مجرمان سایبری، گفت: پیامک مزبور هیچ گونه ارتباطی با سامانه رسمی سهام عدالت ندارد و اطلاعات شخصی و بانکی افراد مانند رمز دوم، شماره حساب، cvv2 و … را به سرقت می برند تا بتوانند به اهداف شوم خود که همانا سرقت است، دست پیدا کنند. معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا بیان کرد: شهروندان می توانند در صورت مواجهه با موارد مشکوک و غیرقانونی در فضای مجازی آن را از طریق سایت (www.cyberpolice.ir) به پلیس فتا اعلام کنند.

عوارض جسمی و روانی ازدواج زیر ۱۳ سال برای دختران

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: ازدواج زیر ۱۳ سال از نظر ما در بحث سلامت تضمین شده نیست و عوارض جسمی و روانی بسیار زیادی به خصوص در دختران دارد. دکتر سید حامد برکاتی در خصوص آموزش‌های قبل از ازدواج در مدارس، گفت: برنامه شروع شده بخشی از برنامه یک برنامه بزرگ‌تر است. برنامه کنترل و کاهش طلاق سه برنامه اصلی دارد؛ یکی از آن قبل از ازدواج است که در مدارس و با همکاری آموزش و پرورش در حال برنامه‌ریزی است و تنها متولی آن آموزش و پرورش است و به حوزه ما مربوط نیست، اما بهترین زمان برای آموزش، مدرسه است.

وی در خصوص ازدواج کودکان عنوان کرد: از نظر بحث‌های علمی بهترین سن ازدواج برای مرد ۱۸ سال به بعد است و برای خانم ۱۶ سال به بعد است. ازدواج زیر ۱۳ سال از نظر ما در بحث سلامت تضمین شده نیست و عوارض جسمی و روانی بسیار زیادی به خصوص در دختران دارد. مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کافی‌بودن کلاس‌ها اظهار کرد: پس از ابلاغ سیاست‌های کلان جمعیتی، در خصوص آموزش‌های حین ازدواج، متولی را وزارت بهداشت دانستند. به این ترتیب با یک برنامه همکاری مشترک، آموزش‎‌ها شکل گرفته و از ۲ به ۶ ساعت تغییر کرده است. ما بیش از ۴۰۰ مرکز آموزش در سراسر کشور داریم و بیش از ۹۵ درصد افراد از این آموزش‌ها برخوردار شده و از این کانال‌ها عبور می‌کنند.

وی ادامه داد: قبلاً در این دو ساعت درباره مباحث سلامت و مسائل جنسی به افراد آموزش‌هایی ارائه می‌شد و قرار است احکام و حقوق ازدواج و ارتباط متقابل ازدواج یا روانشناسی نیز به آموزش‌ها اضافه شود. از برخی از این آموزش‌ها بیش از ۷۰ درصد و برخی ۹۰ درصد زوجین رضایت داشتند. امیدواریم این بحث به تحکیم بیشتر خانواده بیانجامد.

خراسان رضوی در بین ۱۰ استان بحرانی کشور در زمینه طلاق

دبیر کارگروه ملی کنترل و کاهش طلاق گفت: خراسان رضوی در زمزه ۱۰ استان بحرانی کشور درخصوص طلاق است .

ناهید اعظم رام‌پناهی در خصوص دغدغه شورای عالی فرهنگی اظهارکرد: سال ۱۳۹۴ در شورای عالی فرهنگی به ریاست رئیس جمهور، دغدغه‌های ازدواج و طلاق مطرح شد که در نهایت به تصویب برنامه کاهش و کنترل ملی طلاق با حضورهمه دستگاه‌های موظف و درگیر منجر شد. وی ادامه داد: این اسناد رسمی ما را موظف کرد چاره‌اندیشی شود، بعد از آن شورای اجتماعی کشور در وزارت تشکیل و ۱۲ آسیب در آن مطرح شد که خود مقام معظم رهبری ریسمان این موضوع را در دست گرفتند. همچنین در برنامه ششم توسعه نیز به موضوع آسیب‌ها پرداخته شد که یک از این‌ها طلاق بوده است. دبیرکارگروه ملی کنترل و کاهش طلاق عنوان کرد: در بدترین وضعیت نرخ طلاق در گروه سنی ۲۹ تا ۳۵ سال زنان ۳.۵ درصد و در مردان ۲.۸ درصد است که این نرخ در طی دوره‌ها متفاوت است. استان خراسان رضوی در زمزه ۱۰ استان بحرانی کشور است اما در پنج استان اول کشور نیست. استان خراسان رضوی وضع در زمینه ازدواج خوب است. وی بیان کرد: در شورای اجتماعی کشور مقرر شد دبیرخانه شورای عالی فرهنگی به عنوان ستاد، کنترل و کاهش طلاق از بین ۱۲ آسیب انتخاب شد و استان‌های حاد شناسایی و به سازمان‌های مختلف ابلاغ شد.