موسسه «نشنال جئوگرافیک» به مناسبت ۱۰۰ میلیونی شدن دنبال‌کنندگان صفحه اینستاگرام خود مسابقه‌ای بین‌المللی ترتیب داده و عکاسان ایرانی را از شرکت در این مسابقه منع کرده است. این تصمیم غیرحرفه‌ای مؤسسه امریکایی نشنال جئوگرافیک، با واکنش متعدد عکاسان ایرانی همراه بوده و بسیاری از آنان در صفحه‌های شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی به […]

 

موسسه «نشنال جئوگرافیک» به مناسبت ۱۰۰ میلیونی شدن دنبال‌کنندگان صفحه اینستاگرام خود مسابقه‌ای بین‌المللی ترتیب داده و عکاسان ایرانی را از شرکت در این مسابقه منع کرده است. این تصمیم غیرحرفه‌ای مؤسسه امریکایی نشنال جئوگرافیک، با واکنش متعدد عکاسان ایرانی همراه بوده و بسیاری از آنان در صفحه‌های شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی به انتقاد از این عملکرد پرداختند. طبق شرایط عنوان شده در سایت رسمی نشنال جئوگرافیک، شرکت در این مسابقه که جایزه آن سفر عکاسی به «تانزانیا» است، برای عکاسان کشورهای ایران، کوبا، کره شمالی، سودان و سوریه ممنوع است. این اولین باری نیست که عکاسان ایرانی از حضور در مسابقات این رسانه منع شده‌اند. در سال ۲۰۱۲ نیز محرومیت ایران از شرکت در مسابقات جهانی «‌نشنال جئوگرافی» خبرساز شد. در سال ۲۰۱۲ مؤسسه نشنال جئوگرافیک دلیل اقدام خود را اعمال محدودیت‌های سختگیرانه از سوی دولت آمریکا برای نقل و انتقالات مالی به حساب اتباع ایرانی عنوان کرد. با این حال «محسن کرامتی» توانست با موضوع «برخورد نزدیک» و عکسی که عزاداری روز عاشورا را به تصویر می‌کشد جزو برندگان مسابقات ۲۰۱۸ این مؤسسه باشد.

«تمشک طلایی» برای بدترین‌های سینمای ۲۰۱۸

به گزارش جمله به نقل از هالیوود ریپورتر، بنیاد اهدای جوایز تمشک طلایی بدترین‌های سینمایی سال را معرفی کرد.

در میان برندگان فیلم «هولمز و واتسون» که با کسب ۶ نامزدی از پیشتازان بدترنی فیلم‌ها بود با دریافت جوایز بدترین فیلم، بدترین کارگردان برای ایتن کوهن کارگردان این فیلم، بدترین بازیگر مرد مکمل برای جان سی. رایلی و بدترین دنباله، از دیگران جلو افتاد. در عین حال دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا برای حضور در نقش خود در دو مستند «مرگ یک ملت» و «فارنهایت ۱۱.۹» جایزه بدترین بازیگر مرد را گرفت. ملیسا مک‌کارتی نیز برای بازی در دو فیلم«قاتلان وقت خوش» و «زندگی پارتی» بدترین بازیگر زن سال شد. جایزه بدترین بازیگر زن مکمل نیز به کیلیان کانوی برای ایفای نقش در «فارنهایت ۱۱.۹» شناخته شد.

جایزه بدترین فیلمنامه نیز به «پنجاه طیف آزادی» نوشته نائل لئونارد بر مبنای رمان ای.ال.جیمز رسید.