جواد جاویدنیا معاون فضای مجازی دادستانی کل کشور روز یکشنبه مدعی شد: در پی شکایت دو هزار نفر از مردم اهواز، مدعی العموم از آذریجهرمی وزیر ارتباطات شکایت کرده است و احتمال انفصال وی از خدمات دولتی، وجود دارد. محمدجواد آذری جهرمی روز دوشنبه در حاشیه افتتاح سه پروژه پژوهشگاه فضایی ایران، در جمع خبرنگاران […]
جواد جاویدنیا معاون فضای مجازی دادستانی کل کشور روز یکشنبه مدعی شد: در پی شکایت دو هزار نفر از مردم اهواز، مدعی العموم از آذریجهرمی وزیر ارتباطات شکایت کرده است و احتمال انفصال وی از خدمات دولتی، وجود دارد.
محمدجواد آذری جهرمی روز دوشنبه در حاشیه افتتاح سه پروژه پژوهشگاه فضایی ایران، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالات آنها در این زمینه گفت: هر روز ۷ صبح از خانه بیرون می آییم و ۱۱ به خانه برمیگردیم. در حال حاضر مشکل اصلی مردم بیکاری و اشتغالزایی است و سعی میکنیم در این حوزه حرکت کنیم. وی تاکید کرد: پرداختن به حاشیهها باعث میشود از مأموریت خود دور بمانیم؛ باور کنید من گاهی وقت برای سر خاراندن ندارم و نمیخواهم وارد این مسائل حاشیهای شوم.
دلیل شکایت از وزیر ارتباطات، عدم ایجاد بستر امن و لازم برای فضای مجازی و جذب شدن جوانان به گروههای تکفیری عنوان شده است.
محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور نیز دیروز خطاب به آذری جهرمی گفت: شخص وزیر ارتباطات یک روزی باید در پیشگاه خداوند متعال جوابگو باشد که جهت پاکسازی فضای مجازی همکاری نکرده و نمیکند، مصوبات شورای عالی فضای مجازی را زیر پا می گذارد و با دستور موکد رهبری مقابله می کند.
در پی این هجمهها، جریانی برای حمایت از وزیر ارتباطات در فضای مجازی شکل گرفته و از دیروز رو به گسترش است./نامه نیوز
میرزایینیکو: جرم دانستن نظر احزاب برخلاف آزادی بیان است
قاسم میرزایی نیکو نماینده دماوند و فیروزکوه، درباره ضرورت تغییر رویکرد جریان های سیاسی برای کنارگذاشتن اختلافات جناحی و اولویت قراردادن منافع ملی کشور در دهه پنجم انقلاب، بیان کرد: اگر مشخصا قانون احزاب سیاسی در کشور تدوین و خط قرمزها در آن تعریف شود، بسیاری از مشکلات حل میشود. باید خط قرمزها برای احزاب و جناحهای سیاسی تعریف شده باشد. البته امروز احزاب و جریانات سیاسی خود از این خط قرمزها مطلع هستند.
وی در ادامه اظهار کرد: اما به طور کلی هر یک از احزاب و جریانات سیاسی میتوانند نظر خود را داشته باشند. اینکه ما نظر احزاب را جرم محسوب میکنیم اشتباه است و با آزادی بیان مطابقت ندارد.
وی تصریح کرد: متاسفانه ما امروز آزادی بیان را از احزاب برنمیتابیم و این امر باعث اختلاف بیشتر بین جریانهای سیاسی و احزاب میشود. ما باید اجازه دهیم افراد نظر خود را مطرح کنند و سپس مسیر قانونی طی شود. ما باید اختلافنظرها را بپذیریم و در نهایت باید اظهارنظرها را به جمعبندی برسانیم.
این عضو فراکسیون امید مجلس در پایان بیان کرد: اگر به منافع ملی توجه نکنیم ضررهای زیادی خواهیم کرد. البته من فکر میکنم که امروز اکثر احزاب و جریانات سیاسی از منافع ملی مطلع هستند./گروه سیاسی
دکان خلوت ذوالنوری بیمشتری ماند
۲۸ بهمن ماه از حاشیه های جلسه علنی مجلس خبری روی خروجی رسانه ها قرار گرفت که بیشتر به شوخی شبیه بود تا جدی. ذوالنوری نماینده قم بیشتر از همه آن جمع بی تاب برای اعلام طرح جنجالی بود. او در جمع خبرنگاران حاضر شد و تأکید کرد طرح عدم کفایت و استیضاح رئیس جمهور با ۱۴ محور تهیه و تدوین شده و درحال گرفتن امضای نمایندگان مجلس برای این طرح است.
اما با وجود اعلام خبر توقف طرح استیضاح، ذوالنوری همچنان مصرانه از افزایش تعداد امضاهای طرح خبر می داد و با آب و تاب راجع به این موضوع مصاحبه می کرد.
نزدیک یک هفته از زمان کلیدخوردن طرح استیضاح روحانی می گذرد اما تعداد امضاها نه تنها از ۱۸ امضا فراتر نرفت.هر چند که هدایتا… خادمی (نماینده ایذه)، مجتبی ذوالنوری (نماینده قم) و محمدمهدی زاهدی (نماینده کرمان) سه نمایندهای هستند که اعلام کردند امضای خود را برای استیضاح رئیسجمهوری پس نگرفتهاند اما گویا ۱۵ نفر دیگر راه خود را از این سه نفر جدا کردند./نامه نیوز
بیانیه تند اتحادیه عرب علیه ایران
احمد ابوالغیظ دبیر کل اتحادیه عرب در حاشیه نشست مشترک رهبران عربی با اتحادیه اروپا در شرم الشیخ، ایران و ترکیه را به دخالت در سوریه، یمن و لیبی متهم کرد.
ابولغیظ گفت: اتحادیه عرب به همراه اتحادیه اروپا نگرانی مشترکی در زمینه بحران در لیبی، سوریه و یمن و مداخله خارجی در این کشورها از سوی ایران و ترکیه دارند.
اظهارات احمد ابولغیظ در حالی مطرح میشود که دو عضو اتحادیه عرب یعنی عربستان سعودی و امارات عربی عامل اصلی بروزبحران در یمن محسوب میشوند و حملات نظامی این کشورها در قالب ائتلاف سعودی علیه یمن منجر به کشتار هزاران غیرنظامی در این کشور شده است. همچنین کمکهای تسلیحاتی و مالی این کشورها به معارضان سوری از عوامل تشدید بحران در سوریه طی سالهای گذشته بوده است. نخستین اجلاس عربی- اروپایی از روز یکشنبه در شرم الشیخ مصر آغاز به کار کرده است و تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت. این اجلاس با شعار «سرمایهگذاری در ثبات» به بررسی چگونگی تحقق ثبات در منطقه، خطرات تروریسم، روند سازش در غرب آسیا، مهاجرت غیرقانونی و سرازیر شدن آوارگان به داخل اروپا خواهد پرداخت.مقامات حدود ۵۰ کشور عربی و اروپایی در این نشست حاضر هستند.