اجلاس جامع مدیران عامل، ارشد و صاحبان کسب و کار با محوریت نوآوری و بازآرایی کسب و کارها در سال ۹۸، در سالن اجلاس سران برگزار شد. این اجلاس با محوریت نوآوری و بازآرایی کسب و کارها در سال ۹۸ و با اهداف آموزش تفکر مدیرعامل حرفه ای، تشکیل پل ارتباطی صنایع مختلف از طریق […]

اجلاس جامع مدیران عامل، ارشد و صاحبان کسب و کار با محوریت نوآوری و بازآرایی کسب و کارها در سال ۹۸، در سالن اجلاس سران برگزار شد. این اجلاس با محوریت نوآوری و بازآرایی کسب و کارها در سال ۹۸ و با اهداف آموزش تفکر مدیرعامل حرفه ای، تشکیل پل ارتباطی صنایع مختلف از طریق مدیران عامل آنها جهت هم افزایی شرکتها و ارگانهای شرکت کننده در اجلاس برگزار شد.
در این اجلاس که عضویت در باشگاه کسب و کار ماهان بود با قابلیتهای ویژه مدیریتی در قالب ۳ موضوع بازار و فروش در شرکت های پیشرو، چابک سازی در سازمان ها و استراتژی های رقابتی و رهبری اجرایی در محیط های پویا اجرا شد. این اجلاس شاهد حضور برترین اساتید ایران در حوزه کسب و کار، کارآفرینان برتر و مقامات دولتی بود و شرکت کنندگان این اجلاس، ۱۶۰۰ نفر از مدیران عامل و ارشد و صاحبان کسب و کار و استارت آپ های کشور بودند که جهت پیشرفت مسیر کاری خود و دریافت آموزش های لازم در این اجلاس حضور یافتند.

منظور رئیس‌جمهور از واگذاری شرکتهای شستا رها کردن بنگاهداری است
وزیر رفاه با بیان اینکه تاکید رئیس جمهور برای واگذاری بزرگ شرکت‌های شستا در سال آینده در راستای رها کردن بنگاه داری است گفت: باید فعالیت‌های اقتصادی بنگاه داری را تبدیل به پیدا کردن یک پرتفوی مناسب از سهام کنیم و در نهایت سود قابل ملاحظه‌ای به بیمه شدگان برگردانیم.
محمد شریعتمداری در پاسخ به پرسشی پیرامون انتقادات و مخالفت‌های مطرح شده با اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر واگذاری بزرگ شرکت‌های متعلق به شستا به بخش خصوصی در سال آینده‌، در حالی که این صندوق نهادی عمومی و غیردولتی بوده و اموال آن متعلق به دولت نیست گفت: فرمایشات رئیس جمهور به طور کامل شنیده نشد، ایشان همانجا در ادامه آن جمله گفت که منظور بنده، مدیریت بنگاه‌های اقتصادی است.
وی افزود: در واقع این تأکیدات، همان جهت‌گیری بود که بنده هم در مجلس اعلام کرده بودم و جهت‌گیری عمومی ما هم به سمت فعالیت‌های اقتصادی برای جلوگیری از کاهش ارزش وجوهی است که بیمه شدگان در اختیار صندوق تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری می‌گذارند.

رشد آسیب های اجتماعی نگران کننده است
استاندار تهران گفت: حال ما خوب نیست، چون با توجه به آموزه های دینی و الگوی نیکوکاری شیعیان حضرت علی(ع)، نتوانسته ایم دو مفهوم سلامت اجتماعی و مسئولیت اجتماعی را نهادینه کنیم و در این خصوص کم رنگ ظاهر شده ایم؛ به همین دلیل رشد آسیب های اجتماعی نگران کننده است.
انوشیروان محسنی بندپی گفت: به طور قطع در هر نظام و اجتماعی به خاطر عدم برخورداری از فرصت های برابر، گروه و قشری دچار مشکل می شوند. در نتیجه این افراد به خاطر مشکلاتشان نیاز به کمک دیگران دارند.
وی با اشاره به آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد، کودکان بی سرپرست یا بدسرپرست، حوادثی که منجر به معلولیت افراد می شود، ادامه داد: همه این مشکلات و آسیب ها ما را به این فکر وامی دارد که هم دولت و حاکمیت و هم افرادی که اهل انجام امورات خیرجمعی، نیکوکاری و احسان هستند، در این زمینه ها مشارکت داشته باشند. اگرچه دولت در این مسیر اقل کار است و این کارهای ارزشمند توسط خیرین در کشور راهبری می شود.
استاندار تهران با بیان اینکه حال ما خوب نیست، تاکید کرد: چون با توجه به آموزه های دینی و الهی مان و الگوی نیکوکاری شیعیان حضرت علی (ع)، نتوانسته ایم دو مفهوم سلامت اجتماعی و مسئولیت اجتماعی را در جامعه نهادینه کنیم و در این خصوص کم رنگ ظاهر شده ایم، به همین دلیل رشد آسیب های اجتماعی را در جامعه شاهد هستیم. بندپی خاطرنشان کرد: در حوزه مسئولیت اجتماعی در خارج از کشور کارهای بسیاری انجام شده است. با این حال همان طور که گفتم با توجه به آموزه های دینی مان، ما در بحث احسان و خیر دچار فردگرایی و کاهش مشارکت اجتماعی در جامعه هستیم. این درحالی است که مشارکت باعث پیوند افراد با رشته های و گروه های مختلفی می شود. وی در بخش دیگری از صحبت هایش افزود: پیامبر می فرمایند، ارزش هر فردی دست هایی است که به یاری و کمک دیگران می شتابند و این دست ها ارزشمندتر از دستانی است که برای دعا به سوی آسمان بلند شده است. یا امام رضا (ع) گفته اند، زیست نیکو در نیکو زیستن دیگران است. در واقع با توجه به این فرموده ها و آموزه ها است که می توانیم اجتماعی زیست پذیر، اخلاق گرا و کمک به هم نوع داشته باشیم.