مدير روابط عمومي سازمان هواپيمايی کشوری از بسته شدن ۴۶ سايت غيرمجاز فروش بليت هواپيما از ابتدای ارديبهشت ماه تا اواسط اسفند جاری خبرداد. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مدير روابط عمومي سازمان هواپيمايي کشوري از بسته شدن ۴۶ سايت غيرمجاز فروش بليت هواپيما از ابتداي ارديبهشت ماه تا اواسط اسفند جاري […]

مدير روابط عمومي سازمان هواپيمايی کشوری از بسته شدن ۴۶ سايت غيرمجاز فروش بليت هواپيما از ابتدای ارديبهشت ماه تا اواسط اسفند جاری خبرداد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مدير روابط عمومي سازمان هواپيمايي کشوري از بسته شدن ۴۶ سايت غيرمجاز فروش بليت هواپيما از ابتداي ارديبهشت ماه تا اواسط اسفند جاري خبرداد. رضا جعفرزاده اظهارداشت: با عنايت به اينكه برخي از سايت هاي غير مجاز به فروش بليت الكترونيكي بدون اخذ مجوز از اين سازمان اقدام كرده و گاها با فروش بليت هواپيما كه از اصالت واقعي برخوردار نبوده و موجبات نارضايتي و تضييع حقوق شهروندان و اخلال در نظم عمومي هوانوردي را فراهم آورده بودند، نسبت به انسداد و فيلترينگ برخي از اين سايت ها اقدامات قانوني به عمل آمده است.
وي افزود: به واسطه ها و سايت هاي غير مجاز هشدار مي دهيم در صورت محرز شدن تخلف اين سايت ها و ارائه هر گونه گزارش چه از طرف شركت هاي هواپيمايي و چه به هنگام بازرسي هاي دفتر نظارت و چه گزارشات مردمي با آنها برخورد مي شود.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری ضمن توصيه به متقاضيان مبني بر اينكه بليت هواپيما را از مراكز معتبر خريداري كنند گفت: به منظور جلوگيري از برخي تخلفات و ساماندهي فروش بليت هواپيما ليست دفاتر خدمات الكترونيكي بر روي پرتال سازمان هواپيمايي كشوري به نشاني www.cao.ir قرار گرفته و متقاضيان خريد بليت هواپيما مي توانند از سايت هاي داراي مجوز از سازمان نسبت به خريد بليت اقدام كرده و از طريق سامانه راستي آزمايي كه برروي سايت هاي شركت هاي هواپيمايي و انجمن شركت هاي هواپيمايي است از وضعيت اصالت بليت خود مطمئن شوند.
سیاست اصلی بازآفرینی شهری تولید مسکن است
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: در سند ملی بازآفرینی شهری، وزارت راه و شهرسازی سیاست تولید مسکن را در پیش گرفته است.
به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، رضا رضايی با اشاره به بازدید از محلات تاریخی در شهرستان های شوشتر و گتوند، اظهارداشت: تصور برخی از سند ملی بازآفرینی شهری آسفالت و تغییر نمای محلات است در صورتی که وزارت راه و شهرسازی در این زمینه سیاست تولید مسکن را در پیش گرفته است.
وی با بیان اینکه انجام اقدامات زیربنایی لازمه توسعه محلات است، بیان داشت: آسفالت کردن خیابان ها و نیز ساختن پیاده رو از وظایف شهرداری ها است اما ما در اداره کل راه و شهرسازی خوزستان به دنبال ایجاد مسکن هستیم.
رضايی با تاکید بر اینکه مناطقی که استعداد و ظرفیت بازآفرینی شهری با رویکرد تولید مسکن را دارند در اولویت های اجرای این اقدام جامع مشترک در چارچوب یک نظام هماهنگ در سیاست گذاری توسعه شهری قرار خواهند گرفت، افزود: برابر مجوز وزیر راه و شهرسازی به استان ها، محلات و مناطقی که واحدهای مسکونی آنها در معرض خطر هستند می توانند از امتیازات این طرح بهره مند شوند.
وی همچنین در خصوص وضعیت ورودی مسکن مهر، بیان داشت: این کار در شهرهای با جمعیت زیر ۲۵هزار نفر بر عهده بنیاد مسکن است اما در هر صورت این اداره کل تلاش می کند تا مشکلات موجود در این حوزه رفع شوند.
مسیر گردشگری ریلی اراک-لرستان در انتظار چارتر کننده
مدیرکل راه‌آهن اراک با بیان اینکه مجوزهای قانونی برای راه اندازی مسیر گردشگری ریلی اراک به لرستان صادر شده است گفت: این مسیر گردشگری منتظر چارتر کننده است تا عملیاتی شود.
جلال‌الدین کوکنار در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی در تشریح وضعیت مسیر جدید گردشگری ریلی اراک به لرستان تصریح کرد: در حال حاضر این مسیر گردشگری راه‌اندازی نشده است و برای عملیاتی شدن نیازمند چارتر کننده است و در صورتی که سرمایه‌گذار برای این مسیر پیدا شود بعد از آن وارد برنامه حرکتی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه مسیر گردشگری اراک به لرستان در دو مسیر سرویس‌دهی خواهد کرد افزود: برای این مسیر فوق‌العاده گردشگری دو مسیر اراک به شازند و اراک به بیشه پیش‌بینی شده است که مجوزها به گونه ای است که اقامت دو یا سه روز گردشگران نیز در آن پیش بینی شده است.
مدیرکل راه‌آهن اراک در خصوص هزینه های لازم برای سرمایه گذاری در این مسیر اظهار کرد: چارترکننده باید برای این مسیر دو اقدام را انجام دهد یکی کرایه دیزل از شرکت راه‌آهن و دیگری کرایه سالن از شرکت‌های خصوصی خدمات دهنده مسافری مانند رجا که پس از این امر می‌تواند طی قراردادی با شرکت راه‌آهن جمهوی اسلامی طبق برنامه در مسیر گردشگری مذکور سرویس‌دهی انجام دهد.
لازم به ذکر است قطارهای گردشگری از سال ۱۳۹۶ و کمی بعد از ورود نخستین قطارهای توریستی خارجی به ایران، حرکت خود را روی خطوط راه‌آهن ایران آغاز کرده‌اند. این ایده تا کنون در مسیرهای «تهران سوادکوه ساری» و «تهران زواره» اجرا شده و قرار است تا در مسیر «تهران – لرستان – خوزستان» نیز اضافه شود. سوای این‌ها مدتی است درهای ایستگاه راه‌آهن تهران به روی گردشگران باز شده تا پرونده تاریخی این ایستگاه را که در فهرست آثار ملی نیز ثبت شده، مرور کنند.
همچنین برنامه حرکت قطارهای گردشگری به بهانه تداخل با قطارهای مسافری و باری، تا کنون بسیار محدود بوده و حتی در برخی مسیرها موقتی اجرا شده است، اما تمایل شرکت‌های حمل و نقل ریلی و آژانس‌های مسافرتی برای اجرای تورهای ریلی، از شکل‌گیری همزمان بازار و محصولی جدید در گردشگری حکایت دارد که شاید به ارزان شدن سفر نیز کمک شایانی کند.
مسیر گردشگری ریلی پیش بینی شده اراک به لرستان در ایستگاه‌های دورود، چم چیت، آبشار عیدانه، بیشه، ۵۰۱، ۵۰۳، سپیدشت، چمسنگر، کشور، ۵۳۸ و آب مامون توقف دارد و همین مسیر را به دورود و سپس اراک برمی‌گردد.