رییس کل بانک مرکزی در همایش تبیین سیاستها و فرآیندهای اجرایی طرح ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح تاکید کرد: بانک سپه با ادغام پنج بانک و موسسه اعتباری، بانکی قوی و ارایه دهنده خدمات بهتر در عرصه نظام بانکی خواهد بود. همتی با تبیین شرایط کشور و اشاره به اعمال تحریمهای ناجوانمردانه، موضوع ادغام […]
رییس کل بانک مرکزی در همایش تبیین سیاستها و فرآیندهای اجرایی طرح ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح تاکید کرد: بانک سپه با ادغام پنج بانک و موسسه اعتباری، بانکی قوی و ارایه دهنده خدمات بهتر در عرصه نظام بانکی خواهد بود.
همتی با تبیین شرایط کشور و اشاره به اعمال تحریمهای ناجوانمردانه، موضوع ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح را امری حساس و ویژه خواند و گفت: علیرغم فشار دشمنان در همه زمینهها به ویژه در جنگ اقتصادی تصمیم خوب و تاریخیای در جهت ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح گرفته شده است.
وی افزود: انجام این طرح با حجم عملیات و نیروی انسانی این شش بانک و با در اختیار داشتن ۱۸ درصد از منابع نظام بانکی قطعا کاری بزرگ و ماندگار در تاریخ نظام بانکی خواهد بود.
رییس کل بانک مرکزی از نهایی شدن طرح ادغام بعد از چهار ماه خبر داد و گفت: پس از چهار ماه مقدماتی، ادغام نهایی و شاهد تشکیل بانک سپه جدید با قدرت و توانایی بیشتری خواهیم بود.
همتی با اشاره به ظرفیت های بانک سپه و سایر بانک های ادغامی از همه دستاندرکاران این طرح خواست با استفاده از ظرفیت بانکهای ادغامی در جهت پیشبرد هر چه بهتر این طرح اقدام کنند.
رییس کل بانک مرکزی دلیل انتخاب بانک سپه به عنوان راهبر طرح ادغام را قدمت و توانایی مالی و فنی این بانک برشمرد و تصریح کرد: بانک سپه از نظر مالی بنیه قوی و قابل توجهی دارد که اطمینان خاطر خوبی برای بانک مرکزی در زمینه ادغام ایجاد کرده است.
همتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحریم ها و فشارهای ناشی از تامین مالی اقتصاد توسط نظام بانکی اظهار کرد: شبکه بانکی علیرغم مواجهه با مشکلات متعدد، در عرصه تامین مالی و انجام پروژه های کلان اقتصادی اقدامات چشمگیر و موثری انجام داده است که کارنامه نظام بانکی را قابل دفاع کرده است.
همتی ضمن اینکه از هیات مدیره و مدیران عامل بانکهای ادغامی خواست به سرعت مجامع خود را برگزار کنند افزود: حفظ حقوق مشتریان و شهروندان بانکهای ادغامی باید در اولویت بانک سپه و بانکهای ادغام شونده قرار داشته باشد.
وی اضافه کرد: هیات مدیره و مدیران عامل باید به موضوع ادغام با دید پروژه نگاه کنند و در احصای داراییها و بدهی های این بانکها نهایت دقت را صرف کنند.
مدیر عامل بانک صادرات ایران:بهترین هدیه به مردم
آگاهیبخشی است
مدیرعامل بانک صادرات ایران با تأکید بر اینکه روابط عمومی در زنجیره ارزش یک سازمان جایگاه مهم و تعیینکنندهای دارد و آگاهیبخشی بهترین هدیه به مردم است، گفت: وظیفه داریم با اطلاعرسانی صحیح به کاهش مشکلات و نگرانیهای مردم کمک کنیم و در این راستا باید همواره نیمه پر لیوان را هم دید.
به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، حجت اله صیدی در بیست و هفتمین جلسه شورای عالی اطلاعرسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی که با هدف تداوم اطلاعرسانی دقیق، به موقع و ایجاد فهم مشترک در انعکاس ظرفیتها و توانمندیهای اقتصادی کشور در محل برج سپهر بانک صادرات ایران برگزار شد، اهمیت جایگاه روابطعمومی در سازمانها را مورد اشاره قرار داد و افزود: بهترین هدیه به مردم آگاهیبخشی است که در همین راستا وزارت اقتصاد انصافاً بهترین تلاشهای خود را برای مقابله با اقدامات تخریبی دشمنان و فشارهای بینالمللی انجام داده است. صیدی با اشاره به اینکه شرایط اقتصادی در کل دنیا از کشورهای توسعهیافته گرفته تا سایر دچار چالشهایی است و فشارهای اقتصادی و معیشتی برای مردم در تمام دنیا با اشکال مختلف وجود دارد، خاطرنشان کرد: شاخصهای عملکردی در اقتصاد کشور گواهی میدهد که کارهای بزرگی انجام شده و برای آگاه کردن مردم از این اقدامات راهی جز مقابله با سیاستهای تخریبی دشمنان نداریم.
وی خطاب به مسئولان روابط عمومی زیرمجموعه وزارت اقتصاد گفت: تلاشهای خاموش روابط عمومیها و اصحاب رسانه در جامعه اثرات ارزشمند و ماندگاری دارد.
مشاور وزیر و رئیس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی در این نشست گفت: مهمترین هدف از برگزاری جلسات شورای عالی اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی، ایجاد فهم مشترک و پیشدستی در اطلاعرسانی در خصوص عملکرد وزارتخانه در بخشهای مختلف است، ضروری است که همزمان با افتتاح طرحها و پروژههای بزرگ ملی یک «پیوست رسانهای» نیز جهت آگاهی دادن بیشتر به مردم تهیه و ارائه شود.
در بیست و هفتمین جلسه شورای عالی اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی که با حضور مدیران روابطعمومی سازمانهای زیرمجموعه این وزارتخانه برگزار شد،به هماهنگی بیشتر و اطلاعرسانی آگاهانه و دقیق از اقدامات و برنامههای وزارت اقتصاد در راستای شفافیت بیشتر تأکید شد و اظهار نظرهای مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.