طاهر موهبتی در نشست با اصحاب رسانه در بوشهر اظهار داشت: چهار میلیون و ۶۰۰ هزار هم پوشانی بیمه ای داشته ایم که با برنامه ریزی های انجام شده پیش بینی می شود دو میلیون هم پوشانی کم شود. وی افزود: با وجود تلاش های انجام شده تاکنون یک میلیون و هفتصد و پنجاه هم […]

طاهر موهبتی در نشست با اصحاب رسانه در بوشهر اظهار داشت: چهار میلیون و ۶۰۰ هزار هم پوشانی بیمه ای داشته ایم که با برنامه ریزی های انجام شده پیش بینی می شود دو میلیون هم پوشانی کم شود.
وی افزود: با وجود تلاش های انجام شده تاکنون یک میلیون و هفتصد و پنجاه هم پوشانی انجام شده و به دنبال این هستیم که تا پایان سال به دو میلیون برسد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تصریح کرد: طرح ایجاد نسخه الکترونیک در استان کرمان به مدت دو سال به شکل آزمایشی اجرا شد که نتایج خوبی هم به همراه داشته است.
موهبتی بیان کرد: در مسیر اجرای این طرح، فردی که به پزشک معالج و یا مراکز بیمارستانی مراجعه می کنند از طریق کد ملی، شناسایی فرد انجام و ضمن تعیین وضعیت هم پوشانی، مسیر درمان مشخص می شود.
وی بیان کرد: از طریق سیستم پیامک فرد در روند حوزه درمان قرار می گیرد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران یادآور شد: ضوابط نسخه نویسی الکترونیکی از طریق مجلس به سازمان های بیمه گر اعلام شده که سبب شود مردم کمتر دچار مشکل شوند.
موهبتی ادامه داد: پزشکان و مراکز طرف قراردادی که اقدام به صدور نسخه های الکترونیکی می کنند می توانند در پایان هر ماه، تا ۹۰ درصد هزینه های خود را دریافت کنند
وی با اعلام این که ۸۵ درصد بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت در سطح کشور به شکل رایگان تحت پوشش این سازمان قرار دارند، گفت: در طی سال جاری، سه پروژه بزرگ استحقاق سنجی از بستری به سرپایی، تبادل اسناد به صورت الکترونیک و نسخه نویسی الکترونیکی در دست اجرا داریم.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران عنوان کرد: رسانه ها می توانند در این زمینه به ما کمک کنند و با توجه به شتابی که نظام الکترونیک دارد شاید برخی در مقابل آن مقاومت کنند.
موهبتی ادامه داد: شورای اطلاع رسانی با حضور رسانه ها شکل گیرد که محوریت آن با خبرنگاران است، خبرنگاران به ما کمک می کنند که مسائل را بهتر ببینیم.
وی یادآور شد: مهمترین چالش ما در عرصه بیمه سلامت تامین منابع مالی و همچنین تغییر رفتارهای اجتماعی است .
تولید ۷۰ مقاله تخصصی درباره اعتیاد در دامغان
فرماندار دامغان بابیان اینکه استفاده از ظرفیت دانشگاهی در کاهش اعتیاد اهمیت دارد، گفت: در سال گذشته ۴۰ مقاله تخصصی و علمی درباره اعتیاد در دامغان تولیدشده است.
علی‌اصغر مجد در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان به میزبانی سالن غدیر استانداری ضمن اشاره به‌ضرورت در دستور کار قرار دادن اقدامات ویژه در حوزه مبارزه با مواد مخدر، گفت: امروز باید به جوانان درباره مسائل مرتبط با سوءمصرف مواد مخدر هشدار داد که یکی از راه‌های این امر برگزاری نشست‌های تخصصی است.
وی افزود: در شورای مبارزه با مواد مخدر دامغان همواره استفاده از توانمندی دانشگاه‌ها درزمینه کاهش سوءمصرف مواد مخدر و هشدار به جوانان مورد تأکید بوده است.
فرماندار دامغان بابیان اینکه اهتمام دانشگاه‌های شهرستان با همراهی مؤثران و متخصصان در یک سال گذشته باعث تولید نزدیک به ۴۰ مقاله، پایان‌نامه و تحقیق درباره مواد مخدر شده است، گفت: این امر نشان از توانمندی خوب جامعه علمی شهرستان در زمینه مبارزه با اعتیاد دارد.
مجد در دیگر بخش سخنان خود تاکید کرد: دامغان از موقعیت استراتژیک جغرافیایی ویژه‌ای در کریدور شمال-جنوب و شرق-غرب بهره می‌برد که علاوه بر وجود فرصت‌های فراوان برخی تهدیدات نظیر عبور مواد مخدر از منطقه را به همراه دارد.
وی افزود: جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، یکی از جلسات مهم در دامغان است که با هماهنگی و مشارکت دستگاه‌ها به شکل مستمر دنبال می‌شود لذا از تمام دستگاه‌های ذی ربط با این ستاد در درون شهرستان می‌خواهیم تا نسبت به اجرای مصوبات این شورا اهتمام بیشتری داشته باشند.
فرماندار دامغان گفت: برگزاری جلسات آموزشی، کارگاه‌های توانمندسازی، جشنواره‌ها و… از جمله برنامه‌های انجام شده در حوزه مبارزه و مقابله با مواد مخدر و اعتیاد است.
بهره برداری از مخازن ذخیره سوخت در سه بندر بوشهر
مخازن ذخیره سوخت برای تامین سوخت مورد نیاز شناورهای ناجی در بندرهای خارگ، عامری و دَیّر ایجاد شد.
سیاوش ارجمند زاده  مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهردر این خصوص گفت: یکی از مهم ترین  مزایای اجرای این طرح سرعت در سوخت‌رسانی  و همچنین کیفیت بهتر سوخت به شناورهای عملیاتی ناجی می‌باشد.
ارجمندزاده افزود: هر مخزن سوخت دارای یک پمپ دو اینچ دیزلی و ۳۰ متر شلنگ مخصوص انتقال دیزل می باشد که دو عدد کپسول اطفا حریق نیز از نوع فوم و پودر بر روی مخزن نصب شده است.
وی اضافه کرد: رنگ بدنه داخلی و خارجی مخزن از نوع دریایی و ضد حریق بوده و کلیه نکات مربوط به ریزش سوخت به جهت مقابله با آلودگی نیز در آن مورد توجه قرار گرفته شده است مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: پس از ساخت مخازن و به منظور متحرک سازی آنها، تریلرهای مربوط هر یک با سه محور و غربیلک استاندارد ساخته شده اند.
سیاوش ارجمندزاده بیان کرد: عملیات‎های جستجو و نجات دریایی زمان مشخصی ندارد و ممکن است در یک روز چندین عملیات داشته باشیم که در نتیجه به علت ظرفیت محدود سوخت شناورهای ناجی، این شناورها نیازمند سوختگیری دوباره هستند. وی اظهار داشت : فرایند ثبت درخواست و دریافت سوخت از شرکت پخش فرآورده های نفتی در سریع‌ترین حالت نزدیک به پنج ساعت طول می‌کشد که این امر می‌تواند در عملیات جستجو و نجات وقفه ایجاد کند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اشاره کرد: اکنون با وجود مخازن ذخیره سوخت در خارگ،عامری و دیر، شناورهای ناجی ۹،۲ و ۸ به سرعت می‌توانند سوختگیری کنند.
ارجمند زاده کیفیت بالای سوخت را یکی دیگر از مزایای وجود این مخازن عنوان کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه نیاز است سوخت مورد استفاده  شناورهای ناجی برای بالا بردن عملکرد موتور و طول عمر بیشتر قطعات، فیلتر شود، این مورد در ساخت مخازن سوخت مد نظر قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: همه استانداردهای اداره استاندارد و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی در ساخت مخازن سوخت به کار گرفته شده و گواهینامه‌های مربوط  نیز دریافت شده است.