رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از پرداخت نقدی مبلغ ۲۰۰ هزار تومان به عنوان عیدی آخر سال به مددجویان تحت پوشش این نهاد خبر داد. سیدپرویز فتاح در نشست خبری ارائه گزارش عملکرد سال ۹۷ و تشریح برنامه های جدید سال ۹۸ این نهاد، اظهار داشت: بر اساس دستور رئیس جمهوری و هماهنگی های […]
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از پرداخت نقدی مبلغ ۲۰۰ هزار تومان به عنوان عیدی آخر سال به مددجویان تحت پوشش این نهاد خبر داد.
سیدپرویز فتاح در نشست خبری ارائه گزارش عملکرد سال ۹۷ و تشریح برنامه های جدید سال ۹۸ این نهاد، اظهار داشت: بر اساس دستور رئیس جمهوری و هماهنگی های انجام شده امیدواریم سبد کالا و همچنین عیدی مددجویان ظرف یک هفته آینده پرداخت شود.
وی ادامه داد: آخرین مرحله مستمری سال جاری مددجویان این نهاد شب گذشته به حساب آنان واریز و پرونده مستمریهای سال ۹۷ بسته شد.
رئیس کمیته امداد امام (ره) اضافه کرد: در بودجه سال ۹۷ با تخصیصی که دیروز اعلام شد، از مجموع ردیف ها و تبصره ۱۴ بیش از ۹۵ درصد بودجه این نهاد محقق شده است.
فتاح در ادامه از افزایش ۲۳۰ درصدی مستمری ها در سال آینده خبر داد و گفت: کمکهای مردمی نیز ۳۵ درصد رشد داشته است که سال آینده پیش بینی میشود به ۴۰ درصد برسد و در جشن نیکوکاری نیز بر اساس اطلاعات رسیده تاکنون ۲,۸۰۰ میلیارد تومان کمکهای مردمی جمع آوری شده است.
وی در مورد بودجه اشتغال مددجویان نیز توضیح داد: بر اساس تبصره ۱۶ بودجه در سال جاری ۱,۴۰۰ میلیارد تومان برای وام مددجویان اختصاص یافته است که ۹۷ درصد این اعتبار تاکنون جذب شده و بر اساس این مبلغ، ۱۱۰ هزار نفر وام دریافت کرده اند.
رئیس کمیته امداد تصریح کرد: ۱,۵۰۰ میلیارد تومان نیز برای وام ضروری پنج میلیون تومانی اختصاص یافت که باعث حذف صف وام ضروری در سال جاری شد.
همچنین امسال ۴٧٠ میلیارد تومان وام توسعه روستایی پرداخت شده است.
فتاح از ساخت ۵٢٠٠ واحد در مناطق زلزله زده کرمانشاه از بین ۵۴٠٠ واحد خبر داد و گفت: ٢٠٠ واحد باقی مانده هم تا خرداد ماه سال ۹۸ به پایان میرسد.
وی همچنین از پرداخت ١۵٠٠ میلیارد وام ضروری پنج میلیونی خبر داد و افزود: ۳۰۰ هزار فقره وام پرداخت و همچنین صف پرداخت جهیزیه برداشته شده است.
اکترونیکی شدن نسخ پزشکی در ۲۷ استان کشور
تلاش برای حذف دفترچه های درمانی در سال ۹۷ در تمام مراکز طرف قرارداد تامین اجتماعی در سراسر کشور و تولید نسخ الکترونیکی از دیگر برنامه های سازمان تامین اجتماعی بود البته این طرح ابتدا در مطب ها و سپس در کلینیک ها، دی کلینیک ها و درمانگاه های خصوصی و خیریه اجرا خواهد شد.
پروژه حذف دفترچه در مراکز طرف قرارداد تامین اجتماعی از سه سال پیش در استان یزد و برخی تخصص های خاص و نسخ گران قیمت انجام شده بود، زیرساخت های انجام این کار بسیار حائز اهمیت است، این طرح پیش از این در مراکز درمانی طرف قرارداد تامین اجتماعی در استان های گیلان، قزوین، همدان، سمنان، اردبیل، خراسان جنوبی، یزد، اصفهان و مازندران مورد بهره برداری قرار گرفته و همچنین بهره برداری از سامانه نسخه الکترونیک در استان های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، ایلام، لرستان، زنجان، کرمانشاه و کردستان آغاز شده است.
در نهایت در بهمن ماه سال ۹۷، سایر استان های کشور که پنج استان هستند، وارد این طرح شده و پروژه به پایان رسید.
به همین منظور ۹۰ میلیون نسخه الکترونیک در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی تولید شده است و از این پس تمام نسخه ها به صورت الکترونیکی صادر می شود.
اکنون تمام بیمه شدگان و مستمری بگیران این سازمان بدون در دست داشتن دفترچه های درمانی می توانند از خدمات درمانی این مراکز بهره مند شوند و فقط با ارائه کارت ملی خود علاوه بر مراجعه به پزشک از طرح نسخه الکترونیکی استفاده کنند و داروها نیز با همان کدملی در داروخانه های مراکز ملکی تامین اجتماعی به بیمار داده می شود.
ثبت نسخ الکترونیک در مطب پزشکان طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی، علاوه بر افزایش دقت و صحت در تولید نسخه، موجب تسهیل و تسریع در روند کاری داروخانه ها و مراکز پاراکلینیک می شود.
به همین منظور امکان مشاهده اطلاعات هویتی و اقلام تجویز شده، صرفا با کدملی بیمار در این مراکز میسر است و نیازی به ثبت مجدد اطلاعات در سیستم پورتال درمان این سازمان نیست. در حال حاضر پروژه نسخه الکترونیک در ۲۷ استان کشور عملیاتی شده است.