فرماندار میاندورود با اشاره به گردشگرپذیر بودن مازندران گفت: وزارت راه به توسعه زیرساخت‌های روستایی شرق مازندران توجه داشته باشد. علی غلامیان در جلسه شورای اداری میاندورود اظهار داشت: سال ۹۷ سال نمایش مقتدرانه اقتدار ملت ایران به جهانیان بود که امروز باید در سنگر خدمت خدمات خوب و مناسبی را با تکریم ارباب رجوع […]

فرماندار میاندورود با اشاره به گردشگرپذیر بودن مازندران گفت: وزارت راه به توسعه زیرساخت‌های روستایی شرق مازندران توجه داشته باشد.
علی غلامیان در جلسه شورای اداری میاندورود اظهار داشت: سال ۹۷ سال نمایش مقتدرانه اقتدار ملت ایران به جهانیان بود که امروز باید در سنگر خدمت خدمات خوب و مناسبی را با تکریم ارباب رجوع به مردم ارائه کنیم.
وی افزود: با توجه به گردشگر بودن استان و شهرستان ستاد تسهیلات سفر از ۲۵ اسفندماه در فرمانداری مستقر و فعال می‌شود. جهاد کشاورزی نسبت به تامین نهاده‌های کشاورزی و باغداری اهتمام کرده و اداره راه نیز نسبت به ایمن‌سازی و ترمیم محورهای مواصلاتی اقدامات لازم را انجام دهند. غلامیان گفت: دستگاه‌های متولی باید نظارت کافی در زمینه نظافت نمازخانه وسرویس‌های بهداشتی؛ جایگاه‌های بنزین سی ان جی و مراکر خدمات بین راهی انجام دهند.در زمینه تمهیدات ترافیکی نیز ادارات همکاری لازم را با نیروی انتظامی داشته باشند تا شاهد کاهش حجم خسارت و تلفات در ایام نوروز باشیم.
فرماندار میاندورود گفت: امسال ۴۵ میلیارد ریال تسهیلات کشاورزی  برای کشاورزان خسارت دیده اصل سود، دیرکرد و جریمه به مدت سه سال امهال شد. وی بیان کرد: با همکاری شهرداری و شوراها سال ۹۸ تمام اداراتی که در شهرستان فعال نیست مستقر می‌شوند. رئیس محیط زیست میاندورود نیز گفت: بحث زباله در استان از اهمیت فراوانی برخوردار است که  ۲۵ اسفند مراسم پاکسازی معابر ورودی و خروجی روستاهای شهرستان برگزار می‌شود. محمود هادیان افزود: روستاییان در بحث تفکیک زباله  به صورت همه جانبه حضور داشته باشند که ۲۵ اسفند، ۱۰ هزار کیسه زباله در اختیار افراد قرار می‌گیرد که مشارکت همه جانبه سایر ادارات را می‌طلبد. وی گفت: دو شناگاه توسکا و نگین در میاندورود فعال است که باید به بحث سالم‌سازی طرح دریا توجه شود تا وضعیت مطلوب را در اختیار مسافران و گردشگران قرار دهیم.
طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های دامی پلدختر
رئیس شبکه دامپزشکی پلدختر از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بر واحدهای تولید و توزیع فرآورده‌های دامی در این شهرستان در ایام پایانی سال خبر داد.
رضا عسکری اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن ایام نوروز ۹۸ از طریق سه اکیپ گشت سیار به تعداد ۶ نفر در شهر پلدختر و ۲ اکیپ ثابت در معمولان به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی مشغول فعالیت در کنترل و نظارت بر مکان‌های توزیع مواد غذایی هستند. وی افزود: این اکیپ‌ها در قالب طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ایام نوروز بر واحدهای توزیع و عرضه مرغ و ماهی، رستوران‌های بین راهی و درون شهر، کبابی‌ها، قصابی‌ها و سایر اماکن مربوط به فرآورده‌های دامی نظارت و بررسی دقیق می‌کنند و با هرگونه تخلف برخورد می‌شود. رئیس شبکه دامپزشکی پلدختر گفت: نظارت بر بهداشت فرآورده‌های خام دامی اصلی ترین وظیفه این شبکه به عنوان متولی در تولید، نگهداری و چگونگی عرضه این مواد به ویژه در مقاطعی از سال است. عسکری افزود: به همین منظور طرح تشدید کنترل و نظارت دامپزشکی بر واحدهای تولید و توزیع فرآورده‌های خام دامی هر سال از ۲۵ اسفندماه آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه سال بعد با هدف ارتقای سلامت امنیت غذایی شهروندان و مسافران نوروزی اجرا می‌شود. وی خاطر نشان کرد: شبکه دامپزشکی پلدختر علاوه بر این گشت‌ها، گشت‌های مشترکی نیز با همکاری شبکه بهداشت و درمان، ادارات صمت، تعزیزات حکومتی و جهاد کشاورزی دارد که در ایام نوروز از سطح قصابی‌ها، رستوران‌های بین راهی و داروخانه‌های دامپزشکی بازدید می‌کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی پلدختر از شهروندان خواست از خرید هرگونه گوشت فاقد مهر و لیبل دامپزشکی به جد خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با شماره تلفن ۰۶۶۳۲۲۲۲۲۳۰ و شماره همراه ۰۹۱۶۹۶۳۲۷۰۴ به این شبکه اطلاع دهند.
کشف ۲۵۰ راس دام مولد قاچاق در «چگنی»
فرمانده انتظامی لرستان از کشف ۲۵۰ راس دام مولد قاچاق در شهرستان «چگنی» و دستگیری ۳ نفر در این رابطه خبر داد.
سردار حاجی محمد مهدیان نسب با اشاره به کشف ۲۵۰ رأس دام مولد قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در شهرستان چگنی، گفت: در اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق به خصوص دام، مأموران انتظامی پاسگاه «ویسیان» حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه وانت نیسان و ۲ دستگاه کامیون بنز مظنون شده و با هماهنگی مقام قضائی آنها را توقیف کردند.
وی با بیان اینکه مأموران در بازرسی از خودروهای توقیف شده ۲۵۰ رأس گوسفند مولد بدون پروانه بهداشتی و مجوز حمل کشف کردند، تصریح کرد: در این رابطه ۳ نفر دستگیر شد. فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش احشام قاچاق مکشوفه را ۱۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، یادآور شد: متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
سردار مهدیان نسب خاطر نشان کرد: هرگونه فعالیت در زمینه کالای قاچاق و دام، باعث رکود اقتصادی و تورم در جامعه خواهد شد که از شهروندان تقاضا داریم اخبار مربوطه را از طریق تماس با سامانه پلیس ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.