کتاب «راهنمای میدانی آبشارهای ایران» لیستی از ۷۵۰ آبشار گزارش شده از ایران ارائه میدهد و تعداد بیش از ۳۳۰ آبشار از آنها بهصورت مصور معرفی شدهاند. هر صفحه به یک آبشار اختصاص یافته و کروکی مسیر دسترسی و مختصات جغرافیایی هر آبشار بهصورت خطی و نقشه جغرافیایی مشخص شده است. برای هر آبشار نوع […]
کتاب «راهنمای میدانی آبشارهای ایران» لیستی از ۷۵۰ آبشار گزارش شده از ایران ارائه میدهد و تعداد بیش از ۳۳۰ آبشار از آنها بهصورت مصور معرفی شدهاند. هر صفحه به یک آبشار اختصاص یافته و کروکی مسیر دسترسی و مختصات جغرافیایی هر آبشار بهصورت خطی و نقشه جغرافیایی مشخص شده است. برای هر آبشار نوع دسترسی به چهار صورت آسان، پیادهروی سبک، پیادهروی سنگین و فنی سخت، با نماد مخصوص خود مشخص شدهاند و همچنین فصلی یا دائمی بودن آنها نیز با نماد تعریف شده است.
دستهبندی آبشارها در این کتاب در قالب استانی و در هر استان براساس حروف الفبا مرتب شده است. در مواردی که یک آبشار با نامهای مختلف معرفی شده باشد، یک نام متداول انتخاب شده و بقیه نامها در متن و توضیحات آمده است که میتوان در نمایه کتاب به جستوجوی آنها پرداخت.
کتاب «راهنمای میدانی آبشارهای ایران» تألیف مجید اسکندری در ۴۲۰ صفحه و در قطع پالتویی با شمارگان یکهزار نسخه و بهای ۸۰ هزار تومان روانه بازار کتاب ایران شد.
کارگردان «هانا» در راه فجر جهانی
به گزارش جمله به نقل از ستاد خبری سیوهفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، آندرئا پالائورو که با نخستین ساخته بلند خود «جمعی از مدهآ»(medeas) سال ۲۰۱۳ در جشنواره بینالمللی ونیز موفق به کسب جایزه بهترین فیلم کمهزینه نوآور شد، مهمان سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر خواهد بود.
پالائورو تاکنون با فیلم «هانا» در جشنوارههای متعددی چون ونیز، تورنتو، کپنهاگ، ریکیاویک، ریو، شیکاگو، ورشو، وین، تسالونیکی و استکهلم حضور پیدا کرده است.
شارلوت رامپلینگ بازیگر فیلم «هانا» به کارگردانی پالائورو در سال ۲۰۱۷ جایزه بهترین بازیگر زن را از هفتادوچهارمین جشنواره فیلم ونیز به دست آورد.
پالائورو همچنین ریاست هیات داوران جشنواره تالین در سال ۲۰۱۸ را برعهده داشته است.
سیوهفتمین دوره جشنواره جهانی فیلم فجر از ۱۸ تا ۲۶ آوریل ۲۰۱۹ (۲۹ فروردین تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار میشود.
آلبوم «عشیران» رونمایی میشود
به گزارش ایلنا، آلبوم «عشیران» به آهنگسازی «علی کاظمی» و «سعید کردمافی» با خوانندگی «مجتبی عسگری»، روز پنجشنبه ۲۳ اسفندماه، در فرهنگسرای ارسباران رونمایی میشود. این آلبوم به همت گروه نوازندگان «رها» و انتشارات «نوفه» ضبط و منتشر و اکنون به بازار موسیقی عرضه شده است.
در جلسه رونمایی آلبوم عشیران، دکتر ساسان فاطمی، استاد دانشگاه و پژوهشگر موسیقی، و دکتر بابک خضرایی، مدرس دانشگاه و پژوهشگر موسیقی، سخنرانی خواهند کرد.
عشیران سومین اثر مشترک سعید کردمافی و علی کاظمی است که عمدتاً با همان دلمشغولیهای زیباییشناختی در دو اثر پیشین آنها یعنی «بداهه سازی» و «بزم دور» ساختهشده است.
همانند «بزم دور»، تجربه مشترک قبلی آهنگسازان سعید کردمافی و علی کاظمی، این آلبوم نیز در چند مجلس مجزا مشتمل بر قطعات ضربی و غیرضربی سازی/آوازی سامان یافته است. این بار، در چهار مجلس عشیران، به استقلال و خودبسندگی مجالس و تعادل در بین مدتزمان بخشهای با وزن آزاد و آهنگسازی موزون اندیشیده شده است. این مجالس میتوانند بهعنوان قسمتهای قابلشنیدن در بخشهای جداگانه تلقی شوند درحالیکه با کلیت اثر مرتبط هستند.
آهنگسازان، کردمافی و کاظمی، در بخش قطعات موزون مجالس مجموعه متنوعی از دورهای وزنی معهود و نامعهود در موسیقی کلاسیک ایرانی را بهکاربردهاند تا با استفاده از الگوهای ناآشنا تلاشی در جهت تحقق بخشیدن به مواد مایگی-ملدیک در قالبهای شنیده نشده یا کمتر شنیدهشده داشته باشند. ازاینرو وزنهای فرهنگهای صوتی همجوار و دورهای ابداعی در این آلبوم به کار رفتهاند.
آرزوی «لیلی گلستان» برای سال ۹۸
مدیر گالری «گلستان» در گفتوگویی با ایسنا درباره مهمترین اتفاقی که سال ۹۷ در در حوزه گالریها افتاد، میگوید: حضور گالریها برای اولین بار در جشنواره تجسمی فجر مهمترین رویداد سال ۹۷ بود. گالریها پیش از این هیچوقت در جشنواره تجسمی شرکت نکرده بودند و امسال برای اولین بار حضور پیدا کردند که نتایج بسیار خوبی هم داشت.
او حضور پیشکسوتان و توجه به اقتصاد هنر را از مهمترین پیامدهای حضور گالریها در جشنواره تجسمی عنوان میکند و میگوید: گالریها در جشنواره امسال فروش خوبی داشتند و مردم هم بهخوبی از این بخش دیدن کردند. همچنین شرکت گالریهای شهرستانها اتفاق بسیاری خوب دیگری در این بخش بود که نتایج مثبتی داشت. ما گالریداران که پیش از این رابطه چندان نزدیکی با هم نداشتیم، امسال تقریباً دو هفته در کنار هم زندگی کردیم.
این گالریدار ادامه میدهد: همچنین حضور گالریها در جشنواره با راهاندازی انجمن صنفی نگارخانهداران بعد از ۲۱ سال تلاش، مصادف شد. من و دوستانم ۲۱ سال تلاش کردیم این اتفاق بیفتد که مدام جلوی راه ما سد ایجاد میکردند؛ اما امسال این اتفاق افتاد و با حضور گالریها در جشنواره تجسمی فجر نیز مصادف شد. من هر دوی این اتفاقات را در حوزه هنرهای تجسمی به فال نیک گرفتم.
گلستان درباره آرزوی خود برای سال ۹۸ در حوزه هنرهای تجسمی، میگوید: گالریها نیاز به دیده شدن دارند. مردم الان یاد گرفتهاند که از گالریها دیدن و خرید کنند، ولی فکر میکنم نیاز داریم بیشتر دیده بشویم و امیدوارم با پیگیریها، برگزاری نمایشگاههای خوب و ادامه حضور گالریها در جشنواره فجر مردم به دیدن نمایشگاههای هنری بیشتر علاقهمند بشوند.