معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود یک هزار و هشت حلقه چاه آب غیرمجاز در استان، گفت: همه این چاهها تا پایان برنامه ششم توسعه تخریب میشود. رسول فرهادی با اشاره به اینکه تعداد ۱۵۰ حلقه در بخش شرب، ۶۰۰ حلقه در بخش کشاورزی و بقیه در […]
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود یک هزار و هشت حلقه چاه آب غیرمجاز در استان، گفت: همه این چاهها تا پایان برنامه ششم توسعه تخریب میشود.
رسول فرهادی با اشاره به اینکه تعداد ۱۵۰ حلقه در بخش شرب، ۶۰۰ حلقه در بخش کشاورزی و بقیه در صنعت است گفت: چاههایی که مشمول قانون تعیین تکلیف سال ۱۳۹۰ هستند هم یا باید مجوزدار و یا پر شوند.
وی بیان کرد: تاکنون حدود ۵۰۰ دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاههای آب استان نصب شده که این تعداد باید به ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه افزایش یابد که در این راستا باید ۲ هزار دستگاه کنتور دیگر تامین کنیم.
معرفی یزد
به عنوان «پایتخت کتاب جهان»
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد معرفی یزد به عنوان پایتخت کتاب جهان را هدفگذاری نهایی در ارتباط با برنامههای کتاب دانست.
مجید جوادیانزاده با اشاره به انتخاب یزد به عنوان «پایتخت کتاب ایران» گفت: مهمترین برنامههای سال آینده این اداره کل، ادامه اجرایی شدن برنامههای پایتخت کتاب ایران، کسب و کارهای نوپای فرهنگی و احیای جغرافیای فرهنگی(خودباوری فرهنگی) است.
وی با اشاره به برنامههای کتابخوانی در استان افزود: سعی داریم، یزد در سال ۲۰۲۲ منزلگاه پایتخت کتاب جهان شود و این را هدف نهایی خود قرار دادهایم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد خاطرنشان کرد: ما باید به این باور برسیم که با عدالت فرهنگی و عزمی جزم، میتوانیم گامهای اثرگذار و پایداری در زمینه فعالیتهای فرهنگی و هنری برداریم.
گفتنی است یزد به عنوان پنجمین پایتخت کتاب ایران معرفی شد و معاون اول رئیس جمهور این عنوان را رسماً به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اهدا کرد.