مدیرعامل بانک ملی ایران در دیدار نوروزی با اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد این بانک در سراسر کشور با تاکید بر اینکه با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و نامگذاری امسال به نام «رونق تولید»، امروز اقتصاد و تولید مهم ترین مساله کشور است، گفت: هیچ راهی جز توجه به تولید داخلی در […]
مدیرعامل بانک ملی ایران در دیدار نوروزی با اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد این بانک در سراسر کشور با تاکید بر اینکه با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و نامگذاری امسال به نام «رونق تولید»، امروز اقتصاد و تولید مهم ترین مساله کشور است، گفت: هیچ راهی جز توجه به تولید داخلی در شرایط فعلی کشور وجود ندارد چرا که این امر علاوه بر توسعه اشتغال، ما را از وابستگی به بیگانگان بی نیاز می کند.
دکتر محمدرضا حسین زاده در این دیدار ضمن مرور دستاوردهای مهم سال گذشته و تبیین محور سیاست های سال جدید، به وقوع سیل اخیر در برخی استان های کشور اشاره کرد و افزود: بانک ملی ایران از ساعات ابتدای وقوع سیل خدمت رسانی به هموطنان سیل زده را آغاز کرد و دیروز نیز موکب شهدای این بانک و آشپزخانه آن برای یاری رسانی به سیل زدگان پلدختر در این شهرستان مستقر شدو روزانه بیش از چهار هزار پرس غذای گرم بین سیل زدگان توزیع می کند.
مدیرعامل بانک ملی ایران همچنین ضمن تقدیر از تمامی بخش ها و کارکنان بانک، به تشریح گزارش عملکرد این بانک در سال گذشته پرداخت و بیان کرد: در سال ۹۷ میانگین سپرده ها و منابع بانک با ۲۴ درصد رشد همراه بود و جمع تسهیلات پرداختی نیز به ۹۰۰ هزار میلیارد ریال رسید که ۲۰۰ هزار میلیارد ریال از این میزان، در بخش تولیدات صنعتی تخصیص داده شده است.
وی اضافه کرد: در سال گذشته ۶۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده که نسبت به سال ۹۶ از رشد ۴۲ درصدی همراه بوده است. از این میزان ۴۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج به ۲۶۵ هزار نفر پرداخت شده است.
حسین زاده نسبت مطالبات غیرجاری به تسهیلات (NPL) بانک در سال ۹۶ را معادل ۷٫۳ درصد اعلام و عنوان کرد: این میزان در سال ۹۷ به ۶٫۳ درصد کاهش یافت در حالی که میانگین نظام بانکی نزدیک به ۱۲ درصد یعنی دو برابر بانک ملی ایران است.
وی درباره مدیریت و کنترل منابع و مصارف بانک نیز در سال گذشته تاکید کرد: بانک ملی ایران هیچ اضافه برداشت و بدهی به بانک مرکزی ندارد و در سال جاری نیز منابع را نیز به بهترین شکل مدیریت می کند.
حسین زاده فروش شرکت ها و اموال مازاد را از دیگر سیاست های این بانک در سال گذشته عنوان کرد و گفت: علی رغم مشکلات و موانع بسیار در این مسیر از جمله نبود نقدینگی لازم برای خرید و رکود حاکم بر کشور، ۱۷ هزار میلیارد ریال از اموال مازاد بانک و سهام شرکت ها به فروش رفته است. البته ظرفیت بانک ملی ایران بیش از این میزان است که امیدواریم در سال جاری این امر با قوت بیشتری ادامه یابد.
وی افزود: در سال ۹۷ در حوزه منابع انسانی نیز اقدامات خوبی صورت گرفت. همچنین مجوز استخدام بیش از یک هزار و ۱۰۰ نفر گرفته شد که با توجه به برگزاری آزمون استخدامی، به زودی این افراد به نیروهای شعب افزوده خواهند شد.
مدیرعامل بانک ملی ایران درباره عملکرد واحدهای خارج از کشور بانک نیز تصریح کرد: با وجود محدودیت های زیادی که با تحریم آمریکا مواجه هستیم اما فعالیت واحدهای خارج از کشور بانک متوقف نشد و حتی عملیات ارزی و بین المللی بانک نسبت به سال ۹۶ با رشد همراه بود.
وی با بیان اینکه دنیای امروز بانکداری بدون فناوری اطلاعات معنا و مفهومی ندارد، اظهار کرد: سال گذشته رویداد ملی شو ۲ برگزار شد و بانک ملی ایران تنها سازمانی در کشور است که مستقلا هر سال در رویدادی به نام “ملی شو” دستاوردها، نوآوری ها و خلاقیت های خود را رونمایی می کند. امیدواریم در سال جاری نیز همانند دو سال گذشته بتوانیم محصولات منحصر به فردی را در نظام بانکی معرفی کنیم.
حسین زاده با تاکید بر اینکه بانک ملی ایران یک بانک معمولی نیست و دقایقی وقفه در خدمت رسانی این بانک در جامعه ایجاد اخلال می کند، ابراز کرد: بانک ملی ایران در روزهای پایانی سال گذشته رکورد بی سابقه ای را از خود در بخش تراکنش ها برجای گذاشت و ۷۰ میلیون تراکنش در روز را ثبت کرد.
وی تحت وب شدن شعب بانک را انقلاب دیگری در بانک ملی در سال گذشته عنوان کرد و گفت: این موضوع منجر به جهش در نحوه سرویس دهی و ارائه محصولات منحصر به فرد خواهد شد.
وی همچنین افزود: باید کسب سود و درآمد بیشتر مورد توجه همکاران در شعب باشد و جذب منابع ارزان قیمت از جمله منابع جاری، پس انداز و همچنین محصولات بخش اعتباری مانند ضمانتنامه های ارزی و همچنین اخذ کارمزد ها به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرند.
حسین زاده ادغام شعب را دیگر سیاست مهم بانک ملی ایران در سال گذشته و سال ۹۸ اعلام کرد و گفت: ادغام شعب مساله ای بسیار مهمی است که علاوه بر کاهش هزینه ها، موجب آزاد شدن نیروی انسانی می شود و باید بیش از پیش مورد توجه باشد.