حسن نیاعبدالهاشم حسن نیا از بازگشایی تمامی راه‌های مسدود در کشور تا پایان هفته جاری خبر داد و افزود: تا پایان این هفته کلیه راه‌های کشور اعم از روستایی، فرعی و اصلی بازگشایی می‌شوند یا راه جایگزین برای دسترسی مردم احداث می‌گردد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی عبدالهاشم حسن نیا […]

 

حسن نیاعبدالهاشم حسن نیا از بازگشایی تمامی راه‌های مسدود در کشور تا پایان هفته جاری خبر داد و افزود: تا پایان این هفته کلیه راه‌های کشور اعم از روستایی، فرعی و اصلی بازگشایی می‌شوند یا راه جایگزین برای دسترسی مردم احداث می‌گردد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر راه و شهرسازی با حضور در شبکه خبر با اشاره به اقدامات و تمهیدات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در برابر سیل اخیر در کشور اظهار داشت: در لرستان راه ارتباطی نزدیک به ۱۰۰ روستا مسدود است و روزانه ۳۰ محور در این استان بازگشایی می‌شود. در حال تلاش برای نصب یک پل بزرگ بر روی رودخانه کشکان در استان لرستان با هدف برقرای پنج هزار ساکن روستاهای اطراف هستیم. همچنین از استان‌های مختلف پل‌های خرپایی برای نصب در استان‌های لرستان و ایلام تهیه شده است.

 

وی با اشاره به شدت سه برابری روان‌آب در مناطق کوهستانی نسبت به مناطق واقع در دشت گفت: لرستان در منطقه کوهستانی واقع شده و مناطق شهری و روستایی در وسط بخش یو (U﴾ شکل رودخانه کشکان واقع شده اند که طی ۶ ساعت بارندگی چنین خسارتی به بار آمد.

 

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با توجه به خسارت ۱۵۰۰ میلیارد تومانی وارده بر راه‌های استان لرستان گفت: از آنجایی که یک کیلومتر از محور خرم‌آباد-معمولان به طور کامل تخریب شده است یک واریانت ۳.۵ کیلومتری برای ایجاد مسیر دسترسی مردم ساخته می‌شود.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی خواستار توجه ویژه به راه‌ها و ابنیه فنی کشور به ویژه راه‌های واقع در دامنه رشته کوه البرز و زاگرس شد و گفت: ۷۰ درصد جمعیت کشور در این خطه ساکن هستند و ۹۰ درصد مردم از حمل‌ونقل جاده‌ای استفاده می‌کنند. لذا فارغ از لزوم جلوگیری از دست اندازی به منابع طبیعی که منجر به خسارت‌های این چنین میشود، امیدواریم نهاد‌ها و دستگاه‌ها حمایت‌های لازم را برای بازسازی یا ساخت جدید زیرساخت‌ها داشته باشند تا مردم در مواقع این چنین کمتر دچار خسارت شوند

 

ما در سازمان اهداف خود را شناسایی کردیم و امیدواریم با حمایت دستگاه‌ها و نهادها حمایت کنند مردم کمتر آسیب ببیننند.

 

حسن نیا در ادامه بیان داشت: در مقطع کنونی در ۳ استان ۱۰۰۰ دستگاه ماشین آلات اعزام، راه‌های اصلی استان‌ها بازگشایی، و تا کنون حدود ۴۰۰ دهانه پل پیش ساخته بتنی، لوله‌ای و باکسی به خصوص در لرستان نصب شده است.

 

وی با اشاره به تخریب راه‌ها بر اثر رانش زمین و کوه گفت: در محور شیراز-سپیدان-یاسوج بر اثر رانش، یک کوه ۱۵۰ هزار تا ۲۰۰ هزار متر مربع حرکت کرده است که باید به همین میزان عملیات خاکبرداری انجام شود.

 

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از بازگشایی تمامی راه‌های مسدود در کشور تا پایان هفته جاری خبر داد و افزود:  تا پایان این هفته کلیه راه‌های کشور اعم از روستایی، فرعی و اصلی بازگشایی می‌شوند یا راه جایگزین برای دسترسی مردم احداث می‌گردد.

 

معاون وزیر راه راه و شهرسازی با اشاره به تمهیدات و برنامه‌های پیش‌رو یادآور شد: ظرف شش ماه آینده گروه ویژه‌ای متشکل از نفرات متخصص با برخورداری از کلیه امکانات تشکیل می‌شود که بتوانیم اقدام سریع در زمان بحران داشته باشیم.

 

معاون ساخت وتوسعه آزادراه‌‌ها:

مهلت پرداخت عوارض الکترونیکی آزادراه‌ها تمدید شد

معاون ساخت وتوسعه آزادراه ها‌ خبر داد: مهلت پرداخت جریمه عدم پرداخت عوارض الکترونیکی عبور از چهار آزادراه پر تردد شامل تهران – قم، تهران – ساوه، کرج – قزوین و قزوین – زنجان تا ۱۰ اردیبهشت ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، سید حسین میرشفیع ضمن اعلام این خبر گفت: رانندگان خودرو‌هایی که از ۲۸ اسفند سال گذشته از چهار آزادراه پرتردد شامل تهران – قم، تهران – ساوه، کرج – قزوین و قزوین – زنجان تردد داشته اند تا پایان ۲۴ فروردین ماه مهلت داشتند برای پرهیز از جریمه ۳۰ هزار تومانی، عوارض خود را از طریق سامانه‌های مختلف پرداخت کنند که این مهلت با توجه به جدید بودن موضوع و لزوم اطلاع رسانی بیشتر، تا ۱۰ اردیبهشت ماه تمدید شد.

معاون ساخت وتوسعه آزادراه‌ها این اقدام را گام مهمی در تسهیل سفر‌ها و کاهش ترافیک دانست و خاطرنشان کرد: از تاریخ ۲۸ اسفند ماه تا ۱۶ فروردین ماه بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو از این چهار آزادراه با سیستم اخذ عوارض الکترونیک بدون توقف عبور کردند.

وی اظهار داشت: امکانات پرداخت عوارض آزادراه‌ها به صورت الکترونیکی در حال حاضر از طریق اپلیکیشن و شماره حساب‌ها است و یا امکان پرداخت عوارضی از طریق دستگاه‌های کارت‌خوان (ATM) موجود در مجتمع‌های خدماتی رفاهی فراهم است و به زودی هم امکانات پرداخت جدید به صورت ستاره مربع (#*) راه اندازی می‌شود تا افرادی که گوشی‌های هوشمند هم ندارند بتوانند پرداخت عوارضی آزادراه‌ها را انجام دهند.

میرشفیع اضافه کرد: تلاش کر‌ده‌ایم سیستم پرداخت الکترونیک پوشش همگانی داشته باشد و افرادی هم که تلفن همراه هوشمند ندارند، دچار مشکل نشوند‌.

معاون ساخت وتوسعه آزادراه‌ها با بیان اینکه سیستم اخذ الکترونیک عوارض در کلیه آزادراه‌های کشور تا تیرماه سالجاری اجرایی می شود گفت: در ماه آینده آزادراه تهران-پردیس، آزادراه قزوین-رشت و آزادراه مشهد- باغچه نیز به سیستم پرداخت الکترونیکی اخذ عوارض تجهیز می‌شوند.

 

وی همچنین از اخذ مجوز از پلیس راهور برای دریافت ریز صورتحساب مالکان خودرو خبر داد و افزود:‌ مالکان خودرو می‌توانند ریز صورتحساب خود را با روز و ساعت ورود یا خروج از/ به آزادراه را دریافت کنند و از آنجایی که این موضوع شخصی است فقط در اختیار مالک خودرو قرار می‌گیرد.

میرشفیع در پایان اظهار داشت: کاربران می‌توانند هرگونه اعتراض و شکایت خود در خصوص دریافت ارقام اضافه و همچنین بروز اختلافات‌ راجع به پلاک ‌خودرو را ‌ با شماره پیامک ۱۰۰۰۰۱۵۳۱  و یا شماره تلفن ۶۳۴۶۸۵۳۱ ۰۲۱ اعلام و موضوع را پیگیری کنند.