جمله: مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان امروز ۴شنبه ۹۸/۲/۴ در جمع خبرنگاران استان گفت: بیش از ۱۴ هزار چادر امدادی بین سیل زدگان در لرستان توزیع شده است. صارم رضایی در جمع خبرنگاران به فعالیتهای جمعیت هلال احمر لرستان در سیل فروردین سال جاری پرداخت و گفت: به دنبال وقوع سیلاب سهمگین در لرستان […]
جمله: مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان امروز ۴شنبه ۹۸/۲/۴ در جمع خبرنگاران استان گفت: بیش از ۱۴ هزار چادر امدادی بین سیل زدگان در لرستان توزیع شده است.
صارم رضایی در جمع خبرنگاران به فعالیتهای جمعیت هلال احمر لرستان در سیل فروردین سال جاری پرداخت و گفت: به دنبال وقوع سیلاب سهمگین در لرستان جمعیت هلال احمر به حالت آمادهباش کامل در آمد و توانست با برنامهریزیهای مناسب نقش بسیار تاثیرگذاری در کاهش تلفات انسانی و همچنین حضور پر رنگی در عملیات امداد رسانی به آسیب دیدگان داشته باشد.
وی افزود: تیم امداد هوایی با بهره مندی از ۱۴ بالگرد بیش از ۷۰۰ سورتی پرواز انجام داد که در پی آن به هجده هزار نفر امدادرسانی صورت گرفت.
وی افزود: ۱۱ استان کشور نیروهای امدادی عملیاتی و تجهیزاتی خود را در اختیار جمعیت هلال احمر استان قرار دادند که با احتساب تیم های امدادی در لرستان، ۲۸ هزار نفر روز نیروی امدادی به مردم آسیب دیده امدادرسانی کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان با بیان این که نزدیک به ۲ هزار دستگاه روز خودروی عملیاتی در لرستان حضور داشتند گفت: با پشتیبانی بسیار خوب به جمعیت هلال احمر مرکز تمام تلاش ها به شکلی بود که کار امداد و نجات تسریع پیدا کند و امداد رسانی به مردم آسیب دیده با قدرت انجام شود.
رضایی اظهار کرد: تخلیه آبگرفتگی ۲ هزار و ۱۶۰ منزل مسکونی در نقاط مختلف شهری و روستایی استان نیز با استفاده از موتورهای پمپ اب و لجن کش های موجود در جمعیت هلال احمر صورت گرفت.
وی افزود: در حوزه جوانان نیز با تلاشهای صورت گرفته سعی شد در قالب سه مرحله اعضای جوانان استانهای مختلف کشور به استان اعزام شدندکه در دو مرحله اول تجهیز آنها جهت پاکسازی منازل روستایی و شهری از گل و لایی صورت گرفت و در مرحله سوم نیز تیم های حمایت روانی سحر به مناطق مختلف پلدختر اعزام شدند. مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان تصریح کرد: اعضای جوانان همچنین در بحث آگاه سازی مردم از خطر سیلاب و پشتیبانی عملیات نقش مهم و تاثیر گذاری ایفا کردند.
رضایی به خدمات تیم های درمانی جمعیت هلال احمر به مناطق سیل زده استان نیز اشاره کرد و بیان داشت: تیم های درمانی (BHCU)در مناطق سیل زده استان لرستان به بیش از ۶ هزار نفر خدمات پزشکی، پرستاری، بهداشت و روان، مادر و کودک در مناطق سیل زده پلدختر کوهدشت معمولان، چگنی و دلفان ارائه داده است. مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان به خدمات داوطلبان در سیلاب اخیر نیز گریز زد و بیان داشت: جمعآوری بیش از ۴۴ هزار تخته پتو، ۱۱۳۰۱ متر زیر انداز و موکت، ۳۳۰ تخت فرش، ۲۲۶۶ لباس بچه گانه ۶۷۰۰ لباس مردانه، بیش از ۲۴هزار لباس زنانه، کفش مقادیر بسیار زیادی خشکبار، آب معدنی، برنج، روغن، ماکارانی، کنسروجات، قند و شکر، مربا، بسکویت، خرما، شیر خشک، تخممرغ، آبمیوه، نان، پنیر، حلوا شکری، آرد و حبوبات، غذای گرم، پوشک بچه، لوازم بهداشتی و لوازم خانگی، بخشی از خدمات داوطلبان ما بوده است که در خلال آن کار بسته بندی آنان را نیز انجام داده اند.
رضایی با بیان اینکه در سیلاب اخیر به بیش از ۲۷ هزار خانوار یا ۱۱۸هزار نفر ، توسط جمعیت هلال احمر امدادرسانی شده است، گفت: در این حادثه نزدیک به ۶۹ هزار نفر اسکان داده شدند و جمعا به ۱۰۰۶ روستا امداد رسانی شد، همچنین ۹۰۵ نفر به اماکن امن انتقال داده شدند.
وی افزود: جمعیت هلال احمر در سیلاب اخیر تمام توان خود را جهت کاهش آلام آسیب دیدگان به کار بست و از هیچ کوششی دریغ نکرد و توانست خدمات رضایت بخشی را ارائه دهد.
ممنوعیت برگزاری دورههای آموزشی هوش
بنابر اعلام روابط عمومی مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان، برگزاری هرگونه دوره آموزشی هوش و استعداد برای آزمون ورودی پایه هفتم مدارس استعدادهای درخشان وجاهت قانونی ندارد و ممنوع است.
مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: با توجه به اینکه در آستانه برگزاری آزمون ورودی پایه هفتم مدارس استعدادهای درخشان قرار داریم، به اطلاع اولیاء دانش آموزان میرساند، بعضی از موسسههای آموزشی و اشخاص، اقدام به برگزاری و تشکیل دورههای آمادگی و آموزشی هوش و استعداد برای آزمون ورودی پایه هفتم کردند که این دورهها غیرقانونی است و بدون مجوز وزارت آموزشوپرورش برگزار میشود و افراد فوقالذکر هیچگونه ارتباطی با مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان ندارند.
در ادامه اطلاعیه مذکور ذکر شده است که تمام مؤلفههای سنجش آزمون ورودی پایه هفتم مدارس استعدادهای درخشان، مرتبط با هوش و استعداد دانشآموز است و بههیچعنوان نیاز به دوره آموزشی ندارد و اولیاء دانش آموزان به آموزشهای غیرضروری مراجعه نکنند.