وزیر کشور گفت: تنوع و وحدت اقوام و نژاد در مناطق مختلف زیبایی خاصی به کشور داده و این امر، موجب تحکیم نظام جمهوری اسلامی شده است. عبدالرضا رحمانی فضلی روز پنجشنبه در جمع مردم اهل سنت خراسان شمالی اظهار داشت: هر یک از این اقوام همچون چراغی روشن و پر نور در کشور می […]

وزیر کشور گفت: تنوع و وحدت اقوام و نژاد در مناطق مختلف زیبایی خاصی به کشور داده و این امر، موجب تحکیم نظام جمهوری اسلامی شده است.

عبدالرضا رحمانی فضلی روز پنجشنبه در جمع مردم اهل سنت خراسان شمالی اظهار داشت: هر یک از این اقوام همچون چراغی روشن و پر نور در کشور می درخشند.وی اظهار داشت: وحدت بین شیعه و اهل سنت ملت ما را شجاع، مستقل و آزاد به بار آورده است که هم اکنون دشمنان از این وضعیت نگران هستند.وزیر کشور افزود: با وجود لشکر کشی های بیگانگان و استعمارگران، ملت ایران در این چهل سال راه خود را به خوبی طی کرده است.رحمانی فضلی با بیان اینکه دشمنان ایران شعارهایشان متفاوت تر از گذشته شده است، افزود: آنها می خواهند ایران، انرژی نو و جدید نداشته باشد و همچنین در منطقه نیز تاثیرگذار نبوده و به دنیای اسلام نیز کمک نکند.وزیر کشور با بیان اینکه اسلام دنیای بیداری است افزود: همه مردم به این امر وافق هستند. رحمانی فضلی افزود: آمریکا با هزینه مسلمانان، تکفیری تروریست تربیت و همچنین جبهه صهیونیست را تقویت می کند.وی اظهار داشت: عربستان با این همه خوش خدمتی باز هم به عنوان گاو شیرده و دلقک برای آمریکایی ها است.وزیر کشور با اشاره به تحریم های آمریکا علیه ایران گفت: رئیس جمهور آمریکا در مقابل چشمان همه به تعهدات خود عمل نکرد و ایران در مقابل آن خویشتن داری کرد و چون کشور های دیگر همراه بودند ما نیز همراهی کردیم.وی افزود: به کشورهای مسلمان که مورد استعمار قرار گرفته اند کمک های حقوقی و بشر دوستانه کرده و باز هم این کار را انجام خواهیم داد.رحمانی فضلی به جریان سیل اخیر در کشور اشاره و تاکید کرد: ما برای کمک به سیل زدگان نیاز به تقاضا نداشتیم و هر کشوری که دوست داشت می توانست طبق قوانین بین المللی کمک کند.استاندار خراسان شمالی هم در این اجتماع گفت: همراهی همه مردم بویژه اهل تسنن در سیل اخیر کمک زیادی در کاهش خسارت آن داشت.محمدعلی شجاعی از همراهی ائمه جمعه و جماعات اهل سنت و همچنین مردم در جریان سیل اخیر تشکر کرد و افزود: انسجام و برادری اهل سنت با اهل تشیع در این استان ستودنی است.وی تصریح کرد: اهل سنت در خراسان شمالی به عنوان یک سرمایه در کنار ما و در همه صحنه ها حضور دارند. /ایرنا

معاون رئیس جمهوری:
دستیابی به سوخت ۲۰درصد، اوج اقتدار ایران در صنعت هسته ای بود

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: دستیابی به سوخت ۲۰ درصد در کمترین زمان ممکن و در میان ناباوری داخلی و خارجی، اوج اقتدار ایران بود.
علی اکبر صالحی گفت: با شناختی که از روحیات شما دارم، گواهی می دهم برای رضای خدا، عزت ملت، تامین منویات مقام معظم رهبری و خواسته های ریاست جمهوری کار می کنید. تلاش های شما عبث و بیهوده نیست و این موضوع در ۲۰ فروردین امسال به خوبی نمایان شد. صالحی اضافه کرد: ملاحظه کردید که ریاست جمهوری نیز در این مراسم خطاب به آمریکا و برخی کشورهای منطقه گفتند اگر بخواهید زیاده روی کنید، شاهد دستاوردهایی بیش از این خواهید بود. دستاوردهای ارائه شده در ۲۰ فروردین نمایش اقتدار جمهوری اسلامی بصورت واقعی بود و آنها می دانند یعنی چه.معاون رئیس جمهوری افزود: در سال ۸۸ نیز که به اعتبار مسئولیت در سازمان خدمت ایشان شرفیاب شدم فرمودند«صنعت هسته ای مرتبط با نظام است. دولت ها با سلایق گوناگون می آیند و می روند. نباید این صنعت دستخوش سلایق گوناگون شود و باید راه پایداری را بپیماید. بنابراین هرگونه تصمیم سرنوشت ساز در خصوص صنعت هسته ای باید با هماهنگی های لازم انجام پذیرد».رئیس سازمان انرژی اتمی اضافه کرد: صنعت هسته ای از منظر ایشان دو وجه مهم دارد که یکی تامین انرژی برای نسل های آینده است. ایشان با تیزبینی و هوشمندی فرمودند باید از حالا برای نسل های آینده زمینه‌ها‌ی تامین انرژی پایدار را فراهم کنیم تا آنها با مشکلی روبرو نشوند. صالحی با انتقاد از برخی تحلیلگرها که بدون توجه به تمامی ابعاد مسئله هسته ای، ایراد می گیرند و غیر منصفانه انتقاد می کنند، گفت: استاد یک دانشگاه می گوید صنعت هسته ای جز هزینه چیزی نیست. واقعاً سخن عجیبی است. این مسئله حتماً از روی سهل انگاری است. اصلاً چالش ما با غرب فراتر و ریشه ای تر از این حرفهاست. صالحی اضافه کرد: متاسفانه با این سخنان غلط و ساده انگارانه افکار عمومی را منحرف می کنند. شما ببینید فقط درآمد واقعی نیروگاه بوشهر حدود هفت هزار میلیارد تومان در سال است، هرچند طبق تکلیف ما فقط از ۴۰۰ میلیارد تومان آن منتفع می شویم. کل بودجه سازمان انرژی اتمی هم حدود یک سوم این مبلغ است. بی توجهی روشنفکران به این همه توانمندی و تلاش در حوزه های مختلف و گاه حیاتی مثل رادیوداروها که جان بیماران سرطانی به آنها وابسته است، واقعاً بی انصافی است.