عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با تاکید بر این که عملکرد بانک نباید به اعداد و ارقام محصور شود، گفت: باید به سمت رسیدن به کیفیت ماندگار در شاخص های بانکی حرکت کنیم. مسعود خاتونی ضمن ابراز خرسندی از عملکرد سال گذشته ، مشارکت در کار تیمی را یکی از مهم‌ترین نیازها برای رسیدن […]

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با تاکید بر این که عملکرد بانک نباید به اعداد و ارقام محصور شود، گفت: باید به سمت رسیدن به کیفیت ماندگار در شاخص های بانکی حرکت کنیم.
مسعود خاتونی ضمن ابراز خرسندی از عملکرد سال گذشته ، مشارکت در کار تیمی را یکی از مهم‌ترین نیازها برای رسیدن به اهداف عالی بانک دانست.
وی با تاکید بر لزوم رعایت اصول اخلاق حرفه ای، خاطرنشان کرد: گسترش بانکداری الکترونیک و استفاده از فناوری‌های نو، باعث عرضه محصولاتی مانند بام، بله و رمز یکبار مصرف در قالب اپلیکیشن ۶۰ شده است که توانسته بانک ملی ایران را در حوزه خدمات غیرحضوری به مشتریان پیشتاز کند.
خاتونی از همه کارکنان بانک خواست در معرفی محصولات به ویژه خدمات الکترونیک حداکثر تلاش خود را به کار بگیرند.

حضور واحد صنعتی در فرابورس زمینه ساز اعتماد بانک است
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ورود واحدهای صنعتی در بورس را فرصتی برای ایجاد برند برای بنگاه های صنعتی دانست که اعتماد مردم، بانک ها و شرکت های تامین مواد اولیه را در پی خواهد داشت.
دکتر علی صالح آبادی گفت: با حضور در فرابورس مردم، بانک ها و شرکت های تامین مواد اولیه اعتماد بیشتری به واحد صنعتی پیدا می کنند.
وی افزود: شفافیت از دیگر مزایای وارد شدن به بورس است؛ شرکت های خارج بورس از شفافیت کمتری به نسبت اعضای بورس برخوردارند.
دکتر صالح آبادی اذعان داشت بورسی شدن شرکت ها می تواند به آنها ارزش وثیقه ای اعطا کند، به عبارتی دیگر بانک این آمادگی را دارد که سهام این شرکت ها را به عنوان بخشی از وثیقه بپذیرد؛ از طرفی این سیاست می تواند برای واحد تولیدی به نوعی تجهیز منابع محسوب شود.

اختصاص صدهزار میلیارد تومان خطوط اعتباری به بخش تولید
مدیرعامل بانک صادرات گفت: امسال با طرح اعتباری ویژه تولید ۱۵ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان پول نقد به صورت وام و صدهزار میلیارد تومان خطوط اعتباری در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهیم.
حجت اله صیدی اظهارداشت: قرار شد بانک‌ها بر اساس ظرفیت تا مبلغ مشخصی به صورت وام و چهار تا پنج برابر آن به صورت خطوط اعتباری در اختیار تولیدکننده‌ها قرار بگیرد.
وی ادامه داد: رقم نزدیک به ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به صورت وام در کل سیستم بانکی برای این منظور درنظر گرفته شد که در بانک ما این رقم به صورت ۱۵ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان به صورت وام و صدهزار میلیارد تومان به صورت خطوط اعتباری در اختیار تولیدکننده‌ها قرار می‌گیرد.
مدیرعامل بانک صادرات گفت: تامین مالی برای سرمایه درگردش و پرداخت هزینه‌های تولید مخصوصا هزینه‌هایی، چون دستمزد مهمترین چالش پیش روی این روزهای بنگاه‌هاست.

بانک دی به سامانه نهاب آنلاین پیوست
در پی الزام بانک مرکزی مبنی بر پیاده سازی پروژه نظام هویت سنجی اطلاعات مشتریان بانکی ، بانک دی به سامانه نهاب آنلاین پیوست.
معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات الکترونیک بانک دی گفت: بانک دی به عنوان سومین بانکی که سیستم بانکداری متمرکز آن در اختیار شرکت توسن است موفق شد به سامانه نهاب آنلاین متصل شود.
محمد علی بخشی‌زاده افزود: این نرم افزار با پردازش اطلاعات هویتی مشتریان اقدام به تولید فایل های نهاب نموده و پس از ارسال و دریافت پاسخ از بانک مرکزی جهت ذخیره کد شهاب در پایگاه داده بنکو آن‌ها را پردازش می‌نماید که طی این فرآیند بیش از ۱۰۰ فایل تهیه و پردازش شد و مغایرت‌های اطلاعاتی مشتریان اصلاح گردید و از طریق این سامانه برای ۹۶% مشتریان بانک، کد شهاب اخذ شد.