با شروع ماه مبارک رمضان و مصادف شدن آن با آغاز روزهای گرم سال، بیشتر افراد تمایل دارند تا بدانند رعایت چه اصولی باعث کمتر شدن حس تشنگی و گرسنگی در طول روز می‌شود. در این بین دغدغه برخی افراد نیز توجه به توصیه‌های طب ایرانی است. مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، با بیان […]

با شروع ماه مبارک رمضان و مصادف شدن آن با آغاز روزهای گرم سال، بیشتر افراد تمایل دارند تا بدانند رعایت چه اصولی باعث کمتر شدن حس تشنگی و گرسنگی در طول روز می‌شود. در این بین دغدغه برخی افراد نیز توجه به توصیه‌های طب ایرانی است. مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، با بیان اینکه بهترین نوع تغذیه در این ماه تغذیه‌ای است که از پرخوری در آن جلوگیری شده و مصرف میوه و سبزیجات در آن فراموش نشود، گفت: به دلیل فاصله زمانی کمی که بین افطار تا سحر وجود دارد، به شدت توصیه می‌شود تا افطاری سبک‌تر و سحری کامل‌تر مصرف شود.
دکتر محمود خدادوست افزود: توصیه به عدم پرخوری در افطار از آن جهت اهمیت دارد تا افراد در مدت زمانی که تا قبل از خواب باقی است از میوه‌ها استفاده کنند. مصرف میوه و سبزیجات یکی از راه‌های جلوگیری از یبوست در این ماه است. همچنین برای افرادی که تنها مصرف میوه و سبزیجات باعث مبتلا نشدن به یبوست نمی‌شود، توصیه می‌کنیم تا قبل از خوردن سحری دو قاشق غذاخوری خاکشیر به همراه یک لیوان آب گرم میل کنند. مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، عدم مصرف سبزیجات خام در وعده سحری و پرهیز از خوردن غذاهای تند و شور را از عوامل مهم جلوگیری از تشنه شدن در این ماه دانست و افزود: همچنین مصرف عرق کاسنی و شاه‌تره تأثیر زیادی در عدم احساس تشنگی دارد.
خدادوست در پایان گفت: از آنجا که مصرف نکردن مواد غذایی در طول روز می‌تواند سبب بی‌حالی افراد شود، حتماً از استراحت در طول روز غافل نشوند.

 

تلاش جمعیت هلال احمر لرستان به سیل زدگان
جمعیت هلال احمر لرستان در سیلاب اخیر تمام تلاش خود را در جهت کاهش آلام آسیب دیدگان به کار بست و از هیچ کوششی دریغ نکرد و توانست خدمات رضایت بخشی را ارائه دهد.
صارم رضایی اظهار داشت؛ در سیلاب اخیربه بیشاز ۱۱۸ هزار نفر امدادرسانی شدند و بیش از ۱۴هزار تخته چادر در میان خانوارهای۱۰۳۹ روستا و ۱۱شهر توزیع شده است. وی در ادامه گفت؛ ۲۱۶۰ منزل مسکونی نیز با استفاده از موتورهای پمپ آب و لجن کش های جمعیت هلال احمر استان تخلیه شدند. وی خاطر نشان کرد: حوزه داوطلبان نیز با جمع‌آوری ۴۴ هزار تخته پتو،۱۱۳۰۱ متر موکت، ۳۳۰ تخته فرش، آب معدنی .برنج ،روغن و…… این اقلام را بسته بندی نموده ودر اختیارخانوارهای سیل‌زده قرار داد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان در پایان به امداد رسانی در شهرستان نورآباد اشاره کرد و گفت: در سیلاب اخیر تعداد ۲۴۱ روستا در شهرستان دلفان امداد رسانی شده و در مجموع ۱۰۲۰ دستگاه چادر ،۲۶۳۴ تخته پتو ،۶۲۵ تخته موکت ،۱۳۷ چراغ والور ،۱۹۳۱ کیلوگرم نایلون پوششی، ۳۸۷۸ پک غذایی ۷۲ ساعته ،۵۵۴ پک غذایی یک ماهه، ۲۲۶۹ ست بهداشتی ، آب معدنی و قرص نان را به هم وطنان خودمان در شهرستان نورآباد ارائه کرده ایم.

 

بیش از دو هزار تشکل مردمی در سیل اخیر فعالیت کردند
مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور گفت: در سیل اخیر دو هزار و ۸۲۰ سازمان مردم نهاد و تشکل های مردمی و همچنین هیات های مذهبی و مددکاران اجتماعی در سیل اخیر فعالیت کردند . کمال اکبری در نشست بررسی و چگونگی فعالیت و کمک های سازمان های مردم نهاد به دستگاه های اجرایی کشور که به منظور کمک‌رسانی به مناطق سیل زده که در وزارت کشور برگزار شد، افزود: بعد از وقوع سیل از فروردین ماه شاهد آن بودیم سازمان‌های مردم نهاد حضور گسترده‌ای داشتند.
وی ادامه داد: ۳۵۰ سازمان مردم نهاد در ۴ استان متاثر از سیل از همان روزهای اول حضور داشتند .
اکبری اضافه کرد: ازروز های نخست وقوع سیل در برخی از استان‌ها سازمان‌ های مردم‌نهاد شروع به جمع آوری کمک های مردمی کردند. وی ادامه داد: سازمان های مردم نهاد که بر اساس اساسنامه خود مجاز به جمع آوری کمک های مردمی بودند با همکاری دادستانی و هلال احمر شروع به جمع کردن کمک های نقدی و غیر نقدی کردند. رئیس سازمان امور اجتماعی کشور نیز گفت: زمانی که حادثه ای به وقوع می‌پیوندد تب داغ برای کمک رسانی در جامعه ایجاد می شود هرچند که مردم ما همیشه در کمک رسانی به همنوعان خود پیش قدم هستند. تقی رستم وندی ادامه داد: اما مردم همان طور که در روزهای نخست وقوع سیل کمک کردند باید حضور پایداری نیز برای بازسازی مناطق زلزله‌زده داشته باشند. وی ادامه داد: ه منظور پایدار بودن بازسازی مناطق سیل زده فعالیت سازمان های مردم نهاد و تشویق مردم برای ادامه کمک و بازسازی مناطق زلزله زده بسیار مهم و موثر است.